Anmeldelser af Borgo Isola Santa

 
Borgo Isola Santa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Borgo Isola Santa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castelnuovo Garfagnana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Borgo Isola Santa

Læs personlige anmeldelser af Borgo Isola Santa som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo Isola Santa. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Mads Ken og familie fra Hadsten boede på Borgo Isola Santa i Castelnuovo Garfagnana fra d. 17. til d. 24. juli 2010.

Først vil vi gerne nævne, at vi har været godt tilfreds med at bestille vores ferie gennem In-Italia. Jeres service og opdateringer via nettet har bare være fantastiske. Det er rart, når man har bestilt et eller andet rejsemål, at I sammen med faktura allerede dér sender opholdsbevis, rejseanvisning osv. Det er virkelige betryggende.
Endvidere vender I tilbage pr. mail, når I har registreret kundens betaling af depositum. Sker der nye ændringer vender I også tilbage, og endelige sender I en opdatering af div. rejsemål kort tid inden, man skal starte på sin ferie.

Hvad angår Castelnuovo Garfagnana, så der det et meget smukt område, men det sted vi boede i (Borgo Isola Santa) levede bestemt ikke op til vores forventninger.
For det første var lejlighederne slidte og beskidte. Vi havde en treværelseslejlighed med to badeværelser. På badeværelserne var der ikke gjort særlig pænt rent. Det virkede som om, det kun var toilet, bedet og håndvaske, der blev tørret af, og at det var med den samme klud, som stedet personale brugte efter forrige gæster, da der på hvert badeværelse stod en flaske rengøringsmiddel og en beskidt brugt klud. Hvad køkkenet angik, så var alt fedtet både skabe, komfur, bord samt servicet. Endvidere lugtede der temmeligt jordslået i skabene, og myrerne havde deres daglige gange hver gang, man var i gang med at lave mad.
Borgo Isola Santa set udefra er et meget smukt og idyllisk sted, som mange turister kommer og besøger, hvilket kan være temmeligt belastende, for man kommer til at føle sig som statister i en turistatraktion, og det giver ikke meget privatliv. Det bør måske nævnes i Jeres beskrivelse at stedet.
I Jeres beskrivelse af stedet skulle der også være en sø, man skulle kunne bade i, men det var bestemt ikke et sted, vi ville sætte vores fødder i. Den var fuld af langt søgræs, alger og nedfaldne blade. Det virkede ikke særligt indbydende til en svømmetur. Badebroen var direkte livsfarlig, da den var rådden, og der stak søm ud her og der. Selve området ved søen havde en del havemøbler og et par liggestole, men de trængte på det nærmeste til en udskiftning og i hvert fald til en grundig rengøring. Stedets personale gør intet ved dette område i det daglige, hvilket vi vil mene, at man hver dag skal tilse.
Det virker som om, Borgo Isola Santa er et sted, der er ved at gå konkurs, eller lige er blevet overtaget af nye ejere, som ikke har fået gjort sig færdige til feriesæsonnens start. Vi kunne ikke holde ud og være der, så efter to dage rejste vi derfra, og vi var så heldige, at vi kunne købe et nyt ferieophold hos Borgo Giusto, der ligger ved byen Valdottova kun en halv times kørsel fra Borgo Isola Santa. Det er et sted vi har været tidligere, og der var forholdene helt i orden.
Vi mener, at In-Italia bør få chekket op på Borgo Isola Santa, for som tidligere nævnt har vi været godt tilfredse med at rejse gennem Jeres firma, men det kan hurtigt ødelægge Jeres gode ry. Til Jeres orientering er det ikke sidste gang vi bestiller vores ferie gennem Jeres firma.

In-Italia's kommentar

Kære Mads Ken og familie. Tak for jeres tilbagemelding. Vi er kede af at erfare, at jeres ophold på Borgo Isola Santa ikke var en succes. Vi vil ved næstkommende lejlighed tage et smut forbi stedet og tjekke op samt, naturligvis, videreformidle jeres kritikpunkter til stedets administratorer. Med venlig hilsen Johanne In-Italia

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Jannich og Emma fra Frederiksberg boede på Borgo Isola Santa i Castelnuovo Garfagnana fra d. 17. til d. 24. juli 2010.

Isola Santa ligger i et meget pænt område, men man kan bl.a. ikke bruge søen til at bade i, da den er utrolig beskidt, og badebroen er direkte livsfarlig at gå på. Derudover var der så mange fluer ved søen, at det var ulideligt at bare ligge og sole sig. Så vi måtte køre 40 km til en meget flot strand. Eftersom lejligheden ligger oppe i bjergene, skal man køre i 25 min. for at komme til den nærmeste by.

Værelset var meget beskidt på vægge og loft, med spindelvæv og støv. Fjernsynet virkede ikke. Det er bestemt ikke et ophold vi har været glade for, og vi vil ikke vende tilbage. Vi kan heller ikke anbefale stedet til andre, desværre.

In-Italia's kommentar

Vi har naturligvis påtalt den omtalte mangel på rengøring til Isola Santa, og videregivet oplysninger om fjernsynet, det være sig myrer, fluer, myg, hvepse mm.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jens og familie fra Frederiksberg boede på Borgo Isola Santa i Castelnuovo Garfagnana fra d. 11. til d. 25. juli 2009.

Castelnuovo di Garfagnana er en dejlig lille by, hvor vi i vid udstrækning gjorde vores indkøb. Men det var jo slet ikke det sted, hvor vi var, vi var langt ude på landet - 12 km til det nærmeste supermarked i Castelnuovo - i Isola Santa. Det er en helt vidunderlig plet, stille og fredelig bortset fra en lastbil indimellem, der kørte forbi oppe på landevejen. Det kunne være nogle ordentlige krabater, der kom med marmorblokke fra Carrara, dem skulle man passe på, når man kørte på vejen. Det var meget overraskende for os, at der i Toscana findes et sådant bjergområde.

Der er ubegribeligt smukt, den lille sø spejler bjergene dagen lang, skovene er frodigt grønne. Det er rigtigt, som I allerede oplyser, at det ikke er et sted for børn eller gangbesværede. Den eneste adgang til husene er ned ad en lille sti, der er meget ujævn og indimellem stejl, og rummene i lejligheden er for små til, at børn kan røre sig. Vi havde en lejlighed i 3 etager til 4 voksne, så vi havde plads nok, men gulvplads var der ikke meget af. Bagage kan man ikke selv bære ned til lejlighederne, men personalet på stedet var særdeles hjælpsomt, så det var ikke noget problem, hverken da vi kom, eller da vi tog afsted. Den blev kørt ned ad en stejl grusvej, der normalt var spærret af en låge, den er umulig at køre på for en almindelig bil.

Der er langt til sædvanlige seværdigheder som Lucca, Pisa og Firenze, og man skal ad en halsbrækkende bjergvej, hvis man vil ned til Middelhavet. Det er klogt at kalkulere med godt en time for at køre de 16 km. Til gengæld er udsigten fra vejen helt fantastisk. Der ligger mange små og gamle byer efter Castelnuovo, den ene kønnere end den anden som skabte til et glas vin og en god middag, medens solen går ned.

En swimming pool ville være en god idé, for den smukke sø er bestemt ikke til at bade i. Vandet er koldt og klart, men der er slimede vandplanter inde ved bredden og ofte forurening på overfladen, bunden er en blanding af sand og mudder. Broen er med god grund spærret, for den er faldefærdig, den er slet ikke en badebro, den er kun til pynt. Det giver ingen mening at tale om lokale beboere, for der er ingen, ikke engang administratoren/restauratøren bor selv derude. Han holder i øvrigt lukket, når det passer ham, men han serverer god og lidt dyr mad fra en stor grill.
På indersiden af en skabslåge i køkken og soveværelse hænger en liste over de ting, der burde være der. Der manglede en del, f.ex. var der 3 knive til 4 personer. Vi lavede en mangelliste og fik fyldt op, men det er ikke noget, man bliver populær på. Indretningsarkitekter er ukendte i Isola Santa, men betragter man det som en charme, kan man le ad det. Jeg synes, at I skal gøre opmærksom på, at det kan blive koldt om aftenen og natten, der er slet ikke varmt som ellers i Italien, og et par regnbyger slap vi ikke for.

Alt i alt et vidunderligt sted for voksne, der var et par enkelte småsten i skoene.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Jacob og familie fra Åbyhøj boede på Borgo Isola Santa i Castelnuovo Garfagnana fra d. 21. til d. 24. april 2009.

Vi havde alletiders hyggelige ophold i Castelnuovo. der er virkeligt meget fredeligt og roligt og helt utroligt atmosfærefyldt mellem de gamle forladte bygninger. Søen som det ligger ved er rigtigt dejlig, og specielt hvis man går rundt om den til højre er der en enormt dejlig gårtur på en sti langs med søen. der er lidt stejlt ned ved siden af stien (men ikek sådan lodret eller noget) nogle steder, men de fleste kan børn sagtens løbe selv. Efter 25 minutters gang kommer man til et sted hvor man kan se nogle ganle huse som er blevet oversvømmet da søen blev dæmmet op, og lidt længere fremme kommer man helt ned til et af de små vandløb som giver vand til søen, og her kan man kravle rundt og lave dæmninger i vandet osv.

Da vi var der var vi de eneste der var i landsbyen, det var super. Selve husene er ret spartanske. Vi havde fint vejr, så vi var ude hele tiden, men det ville nok være lidt træls med 14 dage i regnvej i husene.
Vejen op til byen er en snørklet bjergvej med flotte udsigter til bjergene og også til de lokale ret spektakulære marmorbrud. Alt i alt en supertur. I skriver at det ikke er anbefalelsesværdigt for familier med børn under 12, vi havde 3 på 3, 5 og 6 år og det gik helt uden problemer.

Og så er det det bedste sted at slå smut jeg nogensinde har været med de flade sten og den blanke sø.....

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2009
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Mette og Claus fra København Ø boede på Borgo Isola Santa i Castelnuovo Garfagnana fra d. 16. til d. 23. august 2008.

Stedet og omgivelser er fantastiske. Vi elsker at vandre og dette er der rigtig mange og gode muligheder for. Man skal dog op i landskabet, så er der rigtig mange ruter. Man skal tage rute 9, som begynder fra dæmningen - tæt ved boligen (580 m). Efter 2 timer kommer man op til Rifugio del Freo (1.180 m). Her skal man købe et vandrekort nr. 101/102. Med dette kan man nu vandre på rigtig mange gode og yderst udfordrende turer - området er størrere end man tror. Et lille råd - tag nr. 139 nede fra og op. Fra enden af nr. 126 - toppen af Pania Della Croce (1.858 m) - kan man se Middelhavet - vild flot udsigt! Vi kommer bestemt tilbage til Borgo Isola Santa!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Laila og hendes rejsefælle fra Randers boede på Borgo Isola Santa i Castelnuovo Garfagnana fra d. 15. til d. 20. marts 2008.

Vi har været i området før og synes vældig godt om det. Hvis man er til bjerge og Italien er det et rigtig fint sted.
Isola Santa er et meget specielt sted, men på en eller anden uforklarlig måde også meget facinerende.
Som der er gjort opmærksom på er det en lille landsby i bjergene og det kræver at man er fuldt ud mobil.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Ole og rejsefælle fra Karup boede på Borgo Isola Santa i Castelnuovo Garfagnana fra d. 6. til d. 13. oktober 2007.

Stedet var ganske udmærket, blot langt væk fra byen - så vores cykler som vi havde medbragt blev ikke brugt så meget som vi havde håbet på. Området er skønt men alene turen op, hvor vi boede tog lang tid hver gang, men ellers en oplevelse at bo på stedet. Et godt sted hvis man ønsker fred og ro - stedet er meget fredelig.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Hans og Jette fra Løgstrup boede på Borgo Isola Santa i Castelnuovo Garfagnana fra d. 14. til d. 21. juli 2007.

Vi havde en dejlig tur til Isola Santa. Lejligheden var helt perfekt og dejligt rustikt indrettet. Der var en utrolig stemning i den gamle middelalderby, og om aftenen blev svalerne afløst af flagermusene. Helt vidunderlig udsigt, og en dejlig tur langs søen kan anbefales. Byen Castelnuovo Garfagnana var meget behagelig, og vi blev kun mødt af venlige Italienere, der gjorde alt for at gøre vores ophold nemmere. Vi fandt en dejlig vinbutik - hvor de åbnede flaskerne så vi kunne få smagsprøver inden vi besluttede os. Turen til Lucca var fin, og vi nåede selvfølgelig også "Det skæve Tårn" samt en tur op i marmorminerne i Carrara. Det er ikke sidste gang vi tager dertil.

PS - også en ros til in-italia. Det hele er gået super.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Birgitte og Otto fra Kalundborg boede på Borgo Isola Santa i Castelnuovo Garfagnana fra d. 21. til d. 28. juli 2007.

Vi har også haft et dejligt ophold i Castelnuovo Garfagnana, hvor vi jo boede i et af husene fra 1200-tallet. Det er en idyllerisk lille samling huse, med alt det fornødne med køkken og badeværelse, og hvor det hele fungerer fint. Man parkerer bilen lidt derfra (som beskrevet) men det er ikke noget problem at komme til og fra huset. (Det er dog ikke for gangbesværede). Vi havde udflugter derfra til Carrara hvor vi så marmorbrud, meget interessant. I Vindgrotten som var spændende og med gode guider til at fortælle. En tur til Lucca hvor vi cyklede på bymuren, gik byvandring og var oppe i tårnet med egetræer på toppen hvor der er en fantastisk udsigt ud over byen og bjergene. Vi besøgte også Barga og dennes gamle bydel, hvor der på toppen er en flot udsigt, ellers en meget gammel by. Når man kører ture ud i bjergene er det af meget snoede serpentinervej, hvor der flere steder kun kan passere en bil, men det har ogaså sin charme, og man får ofte en fantastisk udsigt når man kommer op i højderne. Vi nåede desværre kun at gå et par ture i området ved huset, men der er meget flot. Man spiser godt på restauranten som ligger lige ved, men man skal lige orientere sig om åbnningstider, da indkøb foregår de beskrevne 12 km. derfra, og det er ikke lige et smut derind p.gr.a. de snoede veje.

Vi har haft alle tiders ferie med rigtig mange dejlige oplevelser, og kan kun anbefale det. Som rejsearrangører har vi været utrolig glade for jeres selskab, alt har fungeret med bestilling, mail, beskrivelser og vi har været ventet begge steder.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
John og hans hustru fra Hinnerup boede på Borgo Isola Santa i Castelnuovo Garfagnana fra d. 21. til d. 27. juli 2007.

Jeg vil bare sige, at vi har været fuldt ud tilfreds med den behandling vi har fået af Jer. Castelnuovo Garfagnana er et helt vidunderligt sted. Jeres beskrivelse og billeder lyver ikke. Der er bare fantastisk. Badning i søen er ok, men man skal passe på. vandet er kun varmt i overfladen. Blot en halv meter nede er det iskold, ligesom der er strømme der er kolde.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map