Agriturismo i Castelnuovo Garfagnana i Toscana

Borgo Isola Santa

 
Borgo Isola Santa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Borgo Isola Santa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castelnuovo Garfagnana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Vi befinder os højt oppe i de frodige, grønne bjerge over Lucca i det nordlige Toscana. Dette er bestemt ikke stedet for dem, der gerne vil besøge Siena, Firenze og Chianti hver dag, for tingene går langsomt ad de små veje heroppe. Til gengæld kan man være sikker på en uendelig mere uspoleret og autentisk oplevelse, end man ville få i de mest fortærskede områder af Toscana.

"Borgo" betyder på italiensk en "lille forsamling af huse" eller en "lille landsby"; det er i grunden det samme ord, som det danske "borg". Borgo Isola Santa består af ganske få huse (og en malerisk lille kirke), som blev forladt under flugten fra landet til byen i 1950'erne.

Læs mere om Borgo Isola Santa

I de sidste år er flere af dem blevet istandsat og her findes nu en håndfuld lejligheder til udlejning. Der er tale om et fint kompromis mellem bevarelsen af de stemningfulde gamle huse med deres fritliggende bjælker i loftet og deres gulve i terrakotta på den ene side og moderne komfort med satellitfjernsyn, telefon, godt møblement og naturligvis rindende vand (endda også varmt).

Når du har behov for indkøbsmuligheder og restauranter, er Castelnuovo Garfagnana, som ligger 12 km herfra, altid et besøg værd. Det skal bemærkes, at man ikke kan komme tættere end ca. 200 meter fra boligerne. Her må man parkere bilen, hvorefter bagagen bliver transporteret det sidste stejle stykke i en firehjulstrækker.
Stedets afsondrede placering, gamle spændene ruiner og voldsomme natur gør, at vi fraråder stedet til familier med mindre børn og gangbesværede. For alle andre er Borgo Isola Santa overvældende vidunderlig.

Lejlighederne på Borgo Isola Santa

Etværelseslejlighed med 2 sovepladser (25 m²)

Ligger i stueetagen og består af stue med pejs, køkkenhjørne, sovesofa til to personer og badeværelse. Der findes to lejligheder af denne type.

Treværelseslejlighed med 4 sovepladser (65 m²)

Ligger i tre plan med indgang i stueetagen, hvor der findes entré og spisekøkken med pejs. På første etage er der et soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse og en lille balkon. På anden etage finder vi et soveværelse med dobbeltseng og badeværelse. Det er muligt mod betaling at få en opredning.

Skjul teksten
 
 
search map