Villa i Castelnuovo dell' Abate i Toscana

Mulino della Frateria

 
Mulino della Frateria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Mulino della Frateria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castelnuovo dell' Abate og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I år 1606 besluttede Arrighi-familien sig for at udbygge denne gamle vandmølle, som førhen tilhørte Sant Antimo-klostret. Man anvendte lokale sten og resultatet blev et smukt stenhus med et ligeså smukt interiør. Dette er et stemningsfuldt hus med høj hyggefaktor, og den autentiske stemning forstærkes, når du besøger kirken, som du har ca. 5 minutters gåafstand til.

Et hus for dig som elsker intimitet

I Toscana er der mange gemte steder, og dette er et af dem. Møllen, som var i brug indtil for ca. 60 år siden, er i dag en charmerende feriebolig med en virkeligt dejlig indretning. Trætag, stenvægge og terracottagulve harmonerer fint med møbleringen, og skaber et indbydende helhedsindtryk. Dette bidrager til, at atmosfæren bliver intim, og at afslapning kan stå i fokus.

Til huset hører en have, og det er her, du finder den udendørs pool. En perfekt oase på varme, skønne sommerdage.

Glem ikke at pakke kameraet

Huset ligger smukt mellem Sienas flotte, grønne bakker og marker. Dette er et område, der har utroligt meget at tilbyde, både hvad angår naturscenarier og historie. Til San Quirico d'Orcia er der ca. 12 km., til Pienza ca. 24 km. og Bagno Vignoni ligger ca. 18 km. væk. Tre vidunderlige byer, som du uden tvivl bør besøge på din ferie. Frem for alt, så tag vejen mellem Pienza og San Quiricio d'Orcia. Den hedder Strada Provinciale 146 di Chianciano, og du kommer til at opleve helt fantastiske udsigter, som du sjældent ser mage til

Nærheden til Castelnuovo dell'Abate, ca. 1,5 km., gør, at du har madbutikker, barer og restauranter inden for bekvem afstand.

Læs mere om Mulino della Frateria

Rustikke værelser med høj trivselsfaktor

Der er totalt fire soveværelser og tre badeværelser i huset. Tre af soveværelserne ligger på første sal og to i tårnet. Du har faciliteter såsom ovn, satellit-tv, Wi-Fi (både inde og ude) og aircondition i tre af soveværelserne.

Villaen på Mulino della Frateria

Villa med 8 senge

Det selvstændige hus har i stueetagen en stor spisestue med udgang til haven, et grovkøkken med vaskemaskine og tørretumbler samt et badeværelse med bruser. Der er en trappe op til et soveværelse med privat badeværelse med bruser, et stort loungerum med åben pejs, et stort badeværelse med bruser og et soveværelse. I det gamle tårn, med snedtak, er der yderligere to soveværelser, hvoraf et af dem er med to enkeltsenge.

Skjul teksten
 
 
search map