Anmeldelser af Monte della Via

 
Monte della Via er ikke tilgængelig i øjeblikket
Monte della Via er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castelnuovo Berardenga og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Monte della Via

Læs personlige anmeldelser af Monte della Via som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Monte della Via. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2006
Antal rejsende 13 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Leif og elleve andre fra Fjenneslev boede på Monte della Via i Castelnuovo Berardenga fra d. 4. til d. 11. september 2004.

Stedet levede mere end 100% op til vores forventning. Et pragtfuldt gammelt hus, nænsomt restaureret. Beliggenheden ud over al forventning og stilheden kan ikke beskrives. Montebenichi huser et Osteria som varmt kan anbefales for dets gode mad og atmosfære Vi kan faktisk ikke sætte en finger på noget som ikke var i orden. Begejstringen var så stor, at vi overvejer at booke igen til næste år. (I er velkommen til at lægge det på hjemmesiden).

Vi har været yderst tilfreds med jeres behandling og den service i har ydet. Specielt jeres følgen op med denne e-mail er meget tilfredsstillende og viser at i følger jeres kunder hele vejen. Bravo. Der er dog problemer med jeres beskrivelse af hvordan man kommer til huset. Især beskrivelsen af motorvejsafkørslen gik alle fire biler, uafhængigt af hinanden, fejl af.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2004
Antal rejsende 11 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map