Villa i Castelnuovo Berardenga i Toscana

Monte della Via

 
Monte della Via er ikke tilgængelig i øjeblikket
Monte della Via er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castelnuovo Berardenga og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette maleriske gamle bondehus ligger fredeligt og smukt i bakkerne mellem Siena og Arezzo i 500 meters højde, hvilket sikrer et svalt klima selv i sommerens hedeste måneder. Den særdeles centrale beliggenhed i Toscana gør huset til et ideelt udgangspunkt for udflugter til hele den fascinerende region.

Gården omgives af en stor frodig have med århundrede gamle egetræer og en grøn plæne. Midt i haven findes et 15 x 5 meter stort svømmebassin, fra hvilket man nyder en storslået udsigt over dalen Valambra.

Læs mere om Monte della Via

Huset er restaureret med respekt for de oprindelige træk. Således finder man de karakteristiske fritliggende loftsbjælker og gulve i terrakotta. Møblementet er flot, og der er adgang til vaskemaskine.

Villaens 250 m² ligger i to plan.
- I stueetagen finder vi alrum/køkken med pejs, opholdsstue, to soveværelser med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, to badeværelser, hvoraf det ene med karbad, og mindre køkken.
- På første sal findes stue med stor pejs, køkken, to soveværelser med dobbeltseng, to soveværelser med hver to enkeltsenge og tre badeværelser.
Det er muligt at tilføje to ekstrasenge.

Skjul teksten
 
 
search map