Hotel i Castelnuovo Berardenga i Toscana

Hotel Borgo Scopeto Relais

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Borgo Scopeto Relais er dateret tilbage til 1200-tallet og har, siden de første sten blev lagt, haft en lang og spændende historie, som Sozzini-dynastiet var delagtigt i henover fem århundreder. Både gårdens historiske vingesus og autentiske atmosfære, som er så typisk for en vingård, er mærkbar. Dette er stedet for dig som elsker naturen, nærheden til interessante byer, dejlig stemning samt god mad og egenproduceret vin.

Grønt så langt øjet rækker

Sienaprovinsen er kendt for sin skønhed, og er et sted som ofte bliver dokumenteret på film, i bøger og reklamer. Her har du, udover et fortryllende landskab, seværdige byer som Siena, Greve, San Gimignano og Firenze tæt på. Det indbyder til spændende udflugter, ligesom det skønne landskab indbyder til gå- og cykelture langs de små veje.

Til vingården hører 500 hektar mark, hvoraf man dyrker vin på 70 af dem. Foruden vinranker har gården tusindvis af oliventræer, som forstærker det landlige og frodige indtryk. Her er en hemmelig have, som blev anlagt i 1800-tallet, og som fungerede som et sted, hvor man træede falke i jagt. I dag kan du besøge haven og se de mange specielle planter, der gror her.

Und dig en dag i poolen

I den store have finder du et skønt poolområde, hvor du har en saltvandspool og solstole til fri afbenyttelse. Hotellet har også et wellness-center med lille indendørs pool, sauna og tyrkisk bad. Her kan du bestille forskellige former for lækre behandlinger, og produkterne, som benyttes, er produceret på stedet, og baseret på vin, olivenolie og honning. Sauna og tyrkisk bad er mod betaling på stedet.

Skulle du få lyst til motion, kan du udfordre dit rejseselskab i et parti tennis.

For dig som sætter stor pris på god mad

At lægge passion, kærlighed og stolthed i madlavning er noget, italienerne er verdensmestre i, og her på Hotel Borgo Scopeto Relais følger man disse stolte traditioner. La Tinaia hedder restauranten, og køkkenchefen hedder Angelo. Han sørger for, at du har det godt, og at ikke kun smagen af maden er upåklagelig, men også anretningen. Eftersom gården producerer vin, skal du endelig sørge for at bestille en flaske til maden, eller deltage i de vinsmagninger, der afholdes her - enten på hotellet eller i "cantinaen", som ligger et par kilometer væk i Cagliano.

Skulle du få lyst til at prøve noget andet, kan du besøge en af de nærliggende restauranter eller trattoriaer, eller begive dig til Siena, hvor der er et stort udvalg af alt, hvad du har brug for og lidt til.

Godt at vide

Da vingården er meget populær, holdes her en del begivenheder i årets løb, og går du i giftetanker, kan du overveje at holde dit bryllup her. Der er cykelruter i nærheden, og du kan leje cykler. Vær opmærksom på at en del aktiviteter er på forespørgsel og mod betaling som betales på stedet. Vi har ikke priser for disse at de endnu ikke er fastsat.

Læs mere om Hotel Borgo Scopeto Relais

Værelserne er lyse og fine

Her er i alt 58 værelser i forskellige kategorier. Der er forskellige værelsestyper at vælge imellem, og alle har aircondition, satellit-TV, wi-fi, værdiboks, minibar, telefon og hårtørrer. Bemærk. Lejligheden har ingen køkken eller tekøkken.

Læs om værelserne på Hotel Borgo Scopeto Relais

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map