Anmeldelser af Castello di Selvole

 
Castello di Selvole er ikke tilgængelig i øjeblikket
Castello di Selvole er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castelnuovo Berardenga og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Castello di Selvole

Læs personlige anmeldelser af Castello di Selvole som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Castello di Selvole. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Lars og familien fra Albertslund boede på Castello di Selvole i Castelnuovo Berardenga fra d. 19. til d. 26. juli 2008.

Turen gik vældig fint og samlet set som forventet, så vi er tilfredse.
Om selve stedet kan vi sige følgende:
Castello di Selvole lå dejligt landligt som forventet i et naturskønt område. Vi var så heldige at bo i et tårn fra 1100 tallet som var indrettet til feriebolig. Vi kunne forstå det var en del større end de andre huse og det lå 300 meter fra de andre ferielejligheder. Poolen var fin og det blev til mange gode timer der. Eneste minus var at lyden manglede på vores TV, men vi brugte ikke fjernsynet. Der lå en udmærket restaurant i nærheden med mad af god kvalitet til fornuftige priser.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Anna og familie fra Risskov boede på Castello di Selvole i Castelnuovo Berardenga fra d. 22. til d. 29. juli 2006.

Vi havde en god tur. Det var noget svært at finde receptionen i Castelnuovo Berardenga. Den lå ikke sammen med lejlighederne. Lejligheden var stor (4 personer). Almindelig Italiensk standard med et køkken, hvor der ikke er plads til de store udskejelser. Det kunne have været rart med en terrasse og ikke kun en græsplæne med bord og stole. Det var billigere at købe vingårdens vin hos den lokale købmand end på vingården.
Hotellet i Pisa var helt i orden. Vi fik lov til at parkere gratis uden for hotellet. Det er dyrt at parkere i byen. Overskuelig by, hvor man nemt kan gå fra den ene seværdighed til den anden. Priserne er næsten de samme som i Danmark.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Henrik og familie fra Helsingør boede på Castello di Selvole i Castelnuovo Berardenga fra d. 15. til d. 22. juli 2006.

Castelnuovo Berardenga var meget rustik, men helt i stil med de beskrivelser der var på jeres side. At det er en vingård mærker man ikke meget til, dels var det ikke muligt at købe noget vin på gården (men kun på den lokale resturant) og dels var der ingen vinglas i huset (det kan man ikke leve uden på en sommerferie i Italien).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Frants og familie fra Frederiksberg boede på Castello di Selvole i Castelnuovo Berardenga fra d. 28. august til d. 4. september 2004.

Vi var 2 voksne par afsted. Vi fløj til Rom og lejede en bil, boede et par dage i Siena og derefter 1 uge på Selvole, hvorefter vi fløj hjem fra Venedig. Vi havde et rigtigt dejligt ophold i Castelnuovo Berardenga. Selvole ligger utroligt smukt og alene udsigten fra stedet er nok til at vi gerne vil tilbage på et senere tidspunkt. Stedet er veldrevet og velholdt og man føler sig meget velkommen som gæst. Lejligheden var pæn, ren, charmerende spartansk og havde kun lige nøjagtig de mest fornødne køkkenredskaber. Det vil således være en god ide for kommende gæster at medbringe tændstikker, opvaskemiddel osv. hjemmefra - især fordi indkøbsmulighederne ligger et stykke væk. Til gengæld er der en rigtig god COOP forretning i Siena. Der er ingen ovn i lejligheden, hvilket er meget normalt, men rart at vide når man tager hjemmefra og evt. skal handle ind på vejen dertil. Det sidste stykke vej ind til Selvole går via grusvej 2,5 km, og fra hovedbygningen og ned til lejlighederne er der yderligere 700 m grusvej. Vejen er dog ganske udmærket af en grusvej at være (vi har set dem meget værre i Italien). Et godt råd til kommende gæster vil dog være at følge kørselsvejledningen og komme til området fra Siena, dvs. sydfra. Vejen nordfra er nemlig ret ufremkommelig og medfører endnu mere grusvej af ringe kvalitet. Området var helt perfekt og centralt i Toscana med mulighed for utallige udflugter og samtidig var feriestedet så dejligt at det også var skønt at have et par "fri-dage". Vi kan kun anbefale, at man ikke nøjes med en uge - tag gerne 2!!

Tak for en super dejlig ferie ;-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2004
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Michael og hustru fra Vanløse boede på Castello di Selvole i Castelnuovo Berardenga fra d. 14. til d. 21. august 2004.

Castelnuovo Berardenga ligger utrolig flot, og med den skønneste udsigt til de omkring liggende vinmarker fra såvel lejlighed som poolområdet. Vores lejlighed var fin og alt fungerede godt omkring ankomst og afgang. Skulle vi dog nævne noget mindre positivt, så var det, at vi nærmest ikke havde nogen kontakt til værterne (hvilket vi troede, at vi ville have). Men som sagt, så er det ikke noget stort minus! Fra Castelnuovo Berardenga besøgte vi Siena op til flere gange (ca. 15 km.), for byen er absolut flere besøg værd. Man finder hele tiden en ny gyde, et flot torv, en anderledes kirke og hele tiden masser af charme og atmosfære. Det var ligeledes spændende at være med til at opleve palio i Siena (hestevæddeløb på rådhuspladsen), og vi kan kun anbefale alle andre at besøge Siena, når der er palio. Vi besøgte selv Siena i august, hvor der ikke var så mange udenlandske turister til palio - men til gengæld rigtig mange italienere! Men hele Siena står på den anden ende, når der er palio i byen. De 15 bydistrikter (contrada'er) pyntes op til fest, og det føles som om, at ALLE byens egne indbyggere deltagere. Hvis man ikke har lyst til at se løbet på selve dagen (selve løbet varer under 2 minutter), fordi der er for mange mennesker, så er aftenen inden det rigtige løb en mulighed. Her er der prøveløb, og der er kun halvt så mange mennesker.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Gert og familie fra Sønderborg boede på Castello di Selvole i Castelnuovo Berardenga fra d. 10. til d. 24. juli 2004.

Det har været en dejlig tur. Dog en ting vi var ikke ventet da vi ankom, men man fik hurtigt arrangeret en lejlighed. Jeg håber ikke vi var ventet et andet sted, f.eks Castelnuovo Berardenga, idet vi havede booked 14 dage i Castillo Di Sevole ved Siena.
Lejligheden var som nævnt i jeres forhånd omtale, "Rustik", dvs det mest nødvendige. Der var pænt og rent, og området virkede også indbydende. Swimmingpool og området omkring denne var også OK. Det eneste man kunne savne i lejligheden var en ovn og et køleskab der ikke gav op overfor varmen. Selve vingården ligger lidt afsidet, man skulle køre min 3.5 km på grusveje (meget støvet) ligesom der var en del afstand til nærmeste forretning og restaurant. Vi fik ved ankomsten et papir der angav bla hvor man kunne handle og f.eks hvor der var marked. Det bedste sted at handle var i Siena , der også i sig selv var mere end et besøg værd. Ellers var vingården centralt placeret, m.h.t. ture i Toscana, der er kun 80 km til Firenze, og vi benyttede lejligheden til at køre til ROM, ca 250Km.
Alt i alt var det en god tur, og måske ikke sidste gang på samme vingård.
P.s. På gården kan købes et fint udvalg af både rød og hvid vin til fornuftige priser, derimod solgtes ikke andre produkter.

In-Italia's kommentar

Som det fremgår af kørselsvejledningen, er der 2½ km ad grusvej, ikke over 3½ km.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 8 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map