Hotel i Castelnuovo Berardenga i Toscana

Castel Monastero

Eksempel på juniorsuite Eksempel på juniorsuite Eksempel på juniorsuite Eksempel på juniorsuite Eksempel på dobbeltværelse (deluxe) Eksempel på dobbeltværelse (deluxe) Eksempel på dobbeltværelse (deluxe) Eksempel på dobbeltværelse (deluxe) Eksempel på suite (executive) Eksempel på suite (executive) Eksempel på suite (executive) Eksempel på suite (executive)
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Castel Monastero er med andre ord stedet for dig, som vil bo godt, spise godt og være omgivet af et fortryllende landskab. På hotellet findes al den komfort du behøver til en vellykket ferie. Der er fine udendørs pools, SPA, bar og restauranter som serverer gourmetmad. Du kan vælge mellem forskellige værelsestyper, suiter og en selvstændig villa.

Et historisk sted fra 1000-tallet

Slottet Castel Monastero ligger i dalen Ombrone ca. 23 km øst for Siena. I 1000-tallet var det en lille middelalderby med et kloster, som gik under navnet Monastero di Ombrone. I løbet af nogle år, forvandledes det gamle kloster til et slot, som ejedes af den adelige familie Chigi. I dag er de smukke bygninger et romantisk, luxushotel, hvor vi alle har mulighed for at nyde den enestående skønhed.

Læs mere om Castel Monastero

Der er en dejlig SPA

Wellness og SPA er noget af det som bliver mere og mere populært, og på Castel Monastero, kan du virkelig lade både krop og sjæl forkæle. Der er fitness, indendørs pool, finsk sauna, bio sauna og forskellige brusere. Du kan bestille forskellige former for behandlinger og massage, ligesom det et muligt at bestille en personlig træner. Arealet dækker hele 1000 m², så der er god plads at røre sig på.

Har du lyst til at få lidt sol på kroppen, kan du slå dig ned i en af de behagelige solsenge ved de tre udendørs swimmingpools.

Eksklusive madoplevelser

På Castel Monastero er der hele to velrenommerede restauranter - Contrada og La Cantina. Her serveres det bedste traditionelle toscanske køkken, noget som restauranten er vidt berømt for. Her taler man om kultur, følelser og minder, og som noget helt ekstraordinært har Gordon Ramsay været med til at lave menuen, som er sammensat ud fra hans personlige favoritter. Det er køkkenchefen Stylianos Sakalis som holder sammen på trådene. Hotellet har også en glimrende vinkælder, og ønsker du eksperthjælp til at vælge den helt rigtige vin til din middag, er der også råd for det.

Der er masser at lave

Toscana er en region, som virkelig er værd at udforske. Foruden det helt bedårende landskab, er der mange seværdigheder og spændende byer at besøge. Det er også et område der lokker til skønne vandreture, cykelture og ridning, men det er også stedet for dig som elsker god mad, vin og trøffeljagt. På og rundt om Castel Monastero er der mulighed for at opfylde alle disse ønsker, og spørg i receptionen, for de hjælper gerne både med råd og bestilling.

Villa Lavanda

Lidt for sig selv ligger der også et smukt stenhus fra 1600-tallet, som hører til hotellet. Huset hedder Villa Lavanda, og det er blevet nænsomt renoveret og har bibeholdt den oprindelige charme med smukke stengulve og synlige loftsbjælker. Villaen har egen have, og rummer op til 6-7 personer.

Du kan vælge mellem værelse eller suite

Der er 61 værelser og 13 suiter i flere forskellige kategorier på Castel Monastero, og det der primært adskiller dem fra hinanden er størrelsen. Udsigten kan variere mellem slotsgård og have. De er alle indrettet i en elegant og rustik stil med smukke detaljer, hvor materialerne er "made in Italy". De har aircondition, wi-fi, satellit TV, minibar og badeværelse med bruser eller badekar og hårtørrer. Enkeltsenge kan forekomme.

Læs om værelserne på Castel Monastero

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map