Anmeldelser af Casa Banditella

 
Casa Banditella er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Banditella er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Toscana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Banditella

Læs personlige anmeldelser af Casa Banditella som ligger i Toscana. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Banditella. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Eva og rejsefæller fra Fredericia boede på Casa Banditella i Castellina Marittima fra d. 15. juli til d. 5. august 2006.

Området kendte vi fra tidligere ophold - også bestilt gennem jer. Vi har faktisk været i området 4 gange, men det er stadig et skønt område. Castellina Marittima er det mest hyggelige sted vi har været. De lokale er meget venlige, og det er rigtig dejligt, at kunne lidt italiensk. Huset er lækkert - fint vedligeholdt og tip top overalt, og ejeren er også utrolig hjælpsom og venlig. Han var også lettet over, at jeg kunne tale lidt italiensk.
Tips til de næstkommende: Hold øje med, hvad der foregår på torvet i byen - vi har været koncert med et militærorkester, som sang og spillede viser til minde om de faldne i 2.verdenskrig. Det var
meget hyggeligt, og også højtideligt. Tak for i sommer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Christian og familie fra Vejle boede på Casa Banditella i Castellina Marittima fra d. 24. juni til d. 1. juli 2006.

Alt var perfekt i huset, meget bedere end forventet. området var ok, og stranden helt i top, den lå dog bare 42 km væk, men ellers helt ok. andre gæster bør nok vide at adressen via banditelle 2 ikke kan findes på en navigation, da via banditelle er delt op i 2 veje, og den vej som nr 2 ligger på, er et kort stykke af en anden vej, lidt rodet forklaring, men prøv selv at undersøge det.

ellers kanon tur. og tak for forespørelsen.

In-Italia's kommentar

Vi checker kørselsvejledningen og retter.....tak!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Britta Lykke og familie fra Svendborg boede på Casa Banditella i Castellina Marittima fra d. 6. til d. 13. maj 2006.

Hej In-italia

Vi (2 ægtepar) har lige været på ferie i Casa Banditella i landsbyen Castellina Marittima fra den 6. til den 13.maj 2006.

Vi skulle melde os i Toscana Tour, hvor vi fik en meget fin service. Ejeren af huset kørte foran hele vejen. Huset er meget dejligt, der mangler ingen ting. Hyggeligt og meget Toscansk. Den lille landsby ligger i gå afstand og er hyggelig. Selvom vi ikke kan mere Italiensk end god dag og farvel, klarede vi os med parløren og kropssprog. Det gik fint. Den lille restaurant midt i byen, ved siden af grønthandleren, er charmerende at besøge. Alle er meget venlige og gør alt for at forstå os. Vi var også i Pisa, La Specia o.s.v.. San Gimigano og Cesina er også et besøg værd. Landskabet er meget flot, alt blomstrede da vi var der. Alt fungerede fint. Det var en dejlig ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2006
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2006
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map