Anmeldelser af Villa di Capovento

 
Villa di Capovento er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa di Capovento er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellina in Chianti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa di Capovento

Læs personlige anmeldelser af Villa di Capovento som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa di Capovento. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Casper og hans bedre halvdel fra Klampenborg boede på Villa di Capovento i Castellina in Chianti fra d. 21. til d. 25. juli 2005.

Vi var meget glade for at bo på Capovento lidt udenfor Castellina. Super-område, Capovento ligger blandt olivenmarker og der er fred og ro, samt en fantastisk udsigt. Da vi bookede i sidste øjeblik fik vi det dårligste værelse, uden udsigt, men det var vi jo selv ude om. Castellina er en fin lille by, ligesom Radda der ligger i nærheden. Masser af gode restauranter og vingårde, der kan udforskes. Lige midt i Chianti. Fin service inden afrejse fra Lino hos In-Italia

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Birthe og hendes mand fra Esbjerg N boede på Villa di Capovento i Castellina in Chianti fra d. 18. til d. 28. juli 2005.

Opholdet i Villa Capovento har fuldt ud levet op til vore forventninger. Dette skyldes bl.a. at værtsparret med sønner er yderst venlige og hjælpsomme. Omgivelserne er perfekte såfremt man ønsker fred og ro. Såfremt man bestiller middag om aftenen er dette pgså en god oplevelse. Der bliver gjort meget ud af opdækning og servering, og maden er i top. Castellina in Chianti er en lille rolig by, men med flere gode restauranter bl.a. kan Al Galopapa varm anbefales, dyrt men utroligt lækkert.

Alt i alt kan vi kun anbefale en tur til Villa di Capovento med In-Italia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2 3 4
 
search map