Anmeldelser af Villa di Capovento

 
Villa di Capovento er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa di Capovento er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellina in Chianti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa di Capovento

Læs personlige anmeldelser af Villa di Capovento som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa di Capovento. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Heidi og Jacob fra Købenahvn Ø boede på Villa di Capovento i Castellina in Chianti fra d. 5. til d. 7. juli 2008.

Har I været glade for byen og området?
Chianti-området var meget smukt, overalt oliventræer, rolige bakker, idylliske vingårde/farm-houses og masser af vinmarker. Byen Castellina in Chianti var lille, fin og hyggelig, uden alt for mange turister. Der var flere indkøbsmuligheder, små fine vin- og olieforretninger samt et par enkelte restauranter.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
Opholdsstedet Villa di Capovento var fantastisk. Et rigtig idyllisk sted, hvor familien stadig bor i villaen. Superfine værelser og en vidunderlig altan, selve villaen er malerisk – selve stedet er meget stille og idyllisk. Der er en elegant reception, hvor der kan købes deres egen-produceret olivenolie og diverse vine fra området. Et sted som anbefales til par der ønsker at bo i en meget smuk villa i fredelige omgivelser. Stedet fortjener en halv stjerne mere.

Har I tips til de næstkommende?
Hvis I ikke har så mange dage på Villa di Capovento så nyd stedet og roen. De serverer fabelagtigt morgenmad, med hjemmebagt brød - virkelig førsteklasses. Om aftenen serverer de en delikat 3-retters menu som er ALLE pengene værd. De værner utrolig meget omkring deres gæster og gør meget ud af borddækningen om aftenen såvel som morgenen og yder en god service.

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
Værelset på Villa di Capovento var eventyrligt - meget hyggeligt og dekorativt. Altanen var prinsesseagtig. De serverer udsøgt morgenmad og aftensmad på stedet, som skal smages.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jens Peter og rejsefællen fra Rungsted boede på Villa di Capovento i Castellina in Chianti fra d. 30. maj til d. 3. juni 2008.

Har I været glade for byen og området? Ja meget - vil gerne komme igen

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger? ja

Har I tips til de næstkommende? nyd det

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os? Prøv resturant Moro i nabobyen Greve

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Anna Maria og Anders fra Nørresundby boede på Villa di Capovento i Castellina in Chianti fra d. 23. til d. 25. august 2007.

Vi havde en skøn tur til Castellina. Byen er hyggelig og området meget smukt. Først boede vi på Capovento som var et skønt sted. Alt var bare helt som man kunne ønske sig og værtsparret var venlige og omhyggelige. En aften spiste vi aftensmad på stedet og det kan varmt anbefales for der bliver virkelig gjort meget ud af gæsterne og maden er rigtig god. Til sidst boede vi på Palazzolo og der var jo nok lidt forkert da det ikke helt matcher Capovento. Egentlig er det jo også et rigtig dejligt sted og vi nød udsigten fra poolen. Vi må sige at vi undrede os over at man på et superior værelse hverken har tv eller køleskab, men måske er det os der ikke har læst nok om stedet da vi bestilte.

Elles er det bare at sige tak for en dejlig ferie i Italien nu hvor vi rejser med In-italia for anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Harald og Kirsten fra Svenstrup J boede på Villa di Capovento i Castellina in Chianti fra d. 31. juli til d. 4. august 2007.

Den eneste grund til, at vi ikke allerede har skrevet til jer, efter vores hjemkomst fra Toscana, i uge 31, har været vores søgen efter superlativer for at beskrive stedet og opholdet.

Den lille by Castellina in Chianti imponerede os ved at have bevaret det meste af sin oprindelige Toscanske charme og lidenhed i modsætning til f.eks. San Gimignano, for slet ikke at nævne området omkring det skæve tårn i Pisa, hvor fortovskapitalisterne var ved at ødelægge hele seværdigheden.

Vi havde valgt Villa di Capovento som vores opholdssted ud fra jeres beskrivelse på Internettet og hvilken glædelig overraskelse det var. Stedet havde stort set alt, hvad vi havde drømt om, men nok ikke troede fandtes i et så kendt ferieområde, men det lå der altså og de 2½ km grusvej for at nå frem til stedet gjorde ikke så meget, da vi kørte i en lejet bil. Jeres rutebeskrivelse var fin og sammen med den medbragte GPS´er, var det nemt at finde vej fra Pisa lufthavn.

Vi fik en modtagelse af værtsparret, som var en konge værdig (vi havde jo også bestilt deres Regina-værelse med balkon). Vi havde til opholdet bestilt ½ pension, altså morgenmad og aftensmad, og her lå måske den største af overraskelserne. Aftensmaden bestod af 3 retter og her kunne vi om formiddagen vælge ud fra 3 forskellige forslag, både til forret, hovedret og dessert. Maden var så spændende og veltillavet, at det sammen med husets egen Chainti vin var en kæmpe oplevelse hver dag. Alle måltider blev serveret udenfor på stedets terrasse og man kunne vælge at sidde under små pavilloner eller helt under åben himmel, som vejret i øvrigt var til hver dag.

Morgenmaden var det eneste, som kunne trække en ½ stjerne ned i bedømmelsen af stedet – jeg forstår ikke helt, hvordan det kan lade sig gøre at holde brødet så tørt, som man kan i Italien – Vi oplevede det samme sidste år i Norditalien. Nok om det.

Der var så stille og fredfyldt på Capovento, at der gik et par dage, inden vi helt havde vænnet os til det, men så var det også en lise for sjælen. Området ved swimming poolen var fantastisk, ikke nok med at vandet blev holdt meget rent, der var ingen larmende og plaskende børn med luftmadrasser og badedyr, som vi har oplevet så mange steder sydpå. Rundt om i terrænet, nær ved poolen, var der placeret liggestole og bænke, så det virkede som små nicher, det var virkelig en fin ide.

Alt i alt var vi så begejstrede for stedet og opholdet, at vi forlængede opholdet med et enkelt døgn, men vi skulle jo videre, da vi havde planlagt et par dage i Luca.
Servicen fra jeres kontor har, i lighed med sidste år, været fuldstændig i top.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Karsten og Laila fra Hvidovre boede på Villa di Capovento i Castellina in Chianti fra d. 11. til d. 18. juni 2007 og på Villa Le Magnolie i Montecatini Terme fra d. 18. til d. 25. juni 2007.

Vi har kun særdeles positive oplevelser fra båden turen, opholdsstederne og jer.

Vi vil meget gerne rejse med jer på et senere tidspunkt, og vil også anbefale jer til venner og bekendte.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Frands og Kirsten fra Højbjerg boede på Villa di Capovento i Castellina in Chianti fra d. 6. til d. 14. august 2006.

Mange tak for mailen, som vi meget gerne vil besvare.

Hvis 5 stjerner er det højeste, man kan give for en ferie, så er det, hvad vi gør. Vi havde alle tiders ferie i Villa Capovento, som er et super godt sted. Beliggenheden er perfekt, og der er stille og roligt med en afslappende atmosfære. Fra første dag blev vi mødt med en utrolig venlighed og hjælpsomhed af den søde familie. De fleste dage fik vi en aftale med familien om, at vi kunne spise i Villa Capovento, og det var en udsøgt fornøjelse at leve på toskansk - lækker mad og dejlige vine; vi hyggede os rigtig.

Vi har allerede besluttet, at det ikke er sidste gang, vi har besøgt Villa Capovento.

Vi vil også gerne rose jer, fordi I hele vejen op til feriestart fulgte op på vores bestilling; det er flot service. Tak for det.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Klaus og hans familie fra Greve boede på Villa di Capovento i Castellina in Chianti fra d. 18. til d. 25. juni 2006.

Alt var helt super og vi havde en skøn ferie. Værtsparret i Del Capovento var utrolig søde og venlige og gjorde meget for at vi skulle have det rart.
Kunne godt have ønsket os et køleskab, men nu var det jo Bed & Breakfast. Tak for denne gang, vi kommer klart tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map