Agriturismo i Castellina in Chianti i Toscana

Villa di Capovento

Værelset Regina Værelset Re Værelset Torre Værelset Cavallo Værelset Pedone
 
Villa di Capovento er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa di Capovento er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellina in Chianti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Kort uden for Castellina in Chianti (ca. 4 km), langs en grusvej ligger Villa di Capovento i smukke og rolige omgivelser. Her bor Ettore, som byder gæsterne velkommen med oprigtig toscansk hjertevarme, god mad, fantastisk olivenolie og masser af Chianti.

Malerisk landskab

Hele vejen rundt om villaen ligger olivenlunde, vinmarker og skove i et malerisk landskab, hvor bondehuse i sten pryder bakketoppene.

Læs mere om Villa di Capovento

Restaureret villa med pool

Den maleriske gamle villa er blevet restaureret af det gæstfrie værtspar. Villaen råder over parkeringsplads, en stor park med urtehave og flot pool placeret med udsigt over dalen og bakkerne.

Værelser og service

Ejerne har indrettet seks flotte og rummelige værelser med eget badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer, aircondition, minibar, satellitfjernsyn og sikkerhedsboks. Alle værelserne er møbleret med antikke restaurerede møbler. Gæsterne har gratis adgang til internettet på gårdens computer, ligesom mountainbikes står til fri afbenyttelse. Hvis du beder om det på forhånd, kan ejerne også arrangere gratis besøg på de lokale vingårde.

Oplagt til par

I huset tales engelsk og - naturligvis - italiensk. Vi anbefaler ophold her til de par, der søger afslappende forhold i hjertet af Chianti. Som noget helt usædvanligt for et så lille sted kan du spise her à la carte hver aften, hvor Ettore tilbereder pragtfuld mad, hvortil du kan vælge en flaske fra det lille, men gennemtænkte vinkort, eller eksperimentere med de to, tre vine, som serveres glasvis. Ved frokosttid tilbyder Ettore lettere frokostretter såsom pasta, charcuteri og lignende, som du også kan vælge at få serveret ved svømmebassinet! Det skal bemærkes, at børn tåles, men de er ikke velsete, da ejerne ønsker et roligt sted for par.

Værelserne på Villa di Capovento

Værelse Torre (med balkon)

Værelset Torre ligger på første sal og har en forholdsvis smal balkon (ca. 1 meter dyb), der vender mod syd, på bygningens facade.

Værelse Cavallo (med balkon)

Ligger på første sal og har en forholdsvis smal balkon (ca. 1 meter dyb), der vender mod syd, på bygningens facade.

Værelse Pedone

Ligger på første sal. Værelset har udsigt over dalen samt en 6 x 5 meter stor overdækket veranda hvor der findes et spa-badekar. Badeværelset har bruser.

Værelse Re

Ligger på første sal. Det er nok det mest romantiske og uden diskussion det største værelse. Himmelsengen er flot! Badeværelset har brusekabine med "tyrkisk bad-funktion" (altså damp).

Junior Suiteværelse Regina (med terrasse)

Ligger på første sal og er noget større end de fleste andre værelser. Det har en stor (6 x 5 meter) delvis overdækket terrasse med udsigt og rigtig god plads til liggestole og parasol. Badeværelset har bruser med vandmassage.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa di Capovento

Læs personlige anmeldelser af Villa di Capovento som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa di Capovento. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 8 anmeldelser fra Villa di Capovento

Fantastisk natur og mad.

Hvis man rejser som par og ønsker fred og ro samt dejligt mad kan jeg varmt anbefale Capovento.
Atmosfæren er meget hyggeligt, og Stella og Ettore gør alt hvad de kan for at man føler sig hjemme.
Omgivelserne er pragtfulde hvis man er til natur, og maden kunne vi ikke finde bedre andre steder i nærheden. Friske råvarer der er veltilberedte.
Det er dejligt at de har et lille a la Carte kort til aftensmaden, og alt i vin og andre drikkevarer, så man kan spise på stedet. Så slipper man for at skulle ud og køre, da der ikke ligger noget i gå afstand.
Morgenmaden er også super lækker.
Poolen er stor og man har den næsten for sig selv, og udsigten er fabelagtigt på hele grunden.
Det eneste lille bitte minus vi kunne finde er at brusekabinen er ret lille.
Vi giver det vores bedste anbefalinger, og vender selv meget gerne tilbage.

Læs mere

Idyllisk og afslappende stemning på Capovento

Min mand og jeg var af sted i 12 dage i Toscana. Vi havde fem overnatninger hos Villa di Capovento. Huset ligger fantastisk smukt med en helt vidunderlig udsigt. Der er en lækker pool med panoramaudsigt ud over det toscanske landskab. Derudover er der en lille restaurant, hvor der bliver lavet rigtig lækker mad af friske råvarer. Capovento er balsam for sjælen, og vi vil klart anbefale, at man tager derhen, hvis man ønsker sig smukke og rolige omgivelser.

Læs mere

Fredelig fuldtræffer

Meget smukt beliggende og smagfuldt indrettet. Velsmagende morgenmad med lokale produkter. Hvis du har tid, jeg tror, at restaurant er værd at prøve! Vi ankom sent en aften, men det venlige værter arrangeret et simpel måltid selvom køkkenet var lukket. Uden GPS i mørke kan det være svært at finde hertil, men et vel ankommet ønsker ikke at rejse herfra ...

Læs mere

Bedømmelse af Villa di Capovento

Alt var perfekt både stedet, værelset, faciliteterne og ikke mindst den pragtfulde mad. De to værter var meget venlige og hjælpsomme og den lille datter Laura var et skønt barn. Grusvejen op til stedet var støvet men nu kan vi prale af den mest beskidte bil. Vi kan kun anbefale stedet.

Læs mere

Bedømmelse af Villa di Capovento

Et lille og meget flot hotel. Venligt personale og meget pænt indrettede værelser. Her var det roligt og stille. Poolen var helt fantastisk eneste ulempe var, at det lå meget afsides.

Læs mere

Bedømmelse af Villa di Capovento

Læs mere
 
search map