Agriturismo i Castellina in Chianti i Toscana

Villa di Capovento

Værelset Regina Værelset Re Værelset Torre Værelset Cavallo Værelset Pedone
 
Villa di Capovento er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa di Capovento er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellina in Chianti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Kort uden for Castellina in Chianti (ca. 4 km), langs en grusvej ligger Villa di Capovento i smukke og rolige omgivelser. Her bor Ettore, som byder gæsterne velkommen med oprigtig toscansk hjertevarme, god mad, fantastisk olivenolie og masser af Chianti.

Malerisk landskab

Hele vejen rundt om villaen ligger olivenlunde, vinmarker og skove i et malerisk landskab, hvor bondehuse i sten pryder bakketoppene.

Læs mere om Villa di Capovento

Restaureret villa med pool

Den maleriske gamle villa er blevet restaureret af det gæstfrie værtspar. Villaen råder over parkeringsplads, en stor park med urtehave og flot pool placeret med udsigt over dalen og bakkerne.

Værelser og service

Ejerne har indrettet seks flotte og rummelige værelser med eget badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer, aircondition, minibar, satellitfjernsyn og sikkerhedsboks. Alle værelserne er møbleret med antikke restaurerede møbler. Gæsterne har gratis adgang til internettet på gårdens computer, ligesom mountainbikes står til fri afbenyttelse. Hvis du beder om det på forhånd, kan ejerne også arrangere gratis besøg på de lokale vingårde.

Oplagt til par

I huset tales engelsk og - naturligvis - italiensk. Vi anbefaler ophold her til de par, der søger afslappende forhold i hjertet af Chianti. Som noget helt usædvanligt for et så lille sted kan du spise her à la carte hver aften, hvor Ettore tilbereder pragtfuld mad, hvortil du kan vælge en flaske fra det lille, men gennemtænkte vinkort, eller eksperimentere med de to, tre vine, som serveres glasvis. Ved frokosttid tilbyder Ettore lettere frokostretter såsom pasta, charcuteri og lignende, som du også kan vælge at få serveret ved svømmebassinet! Det skal bemærkes, at børn tåles, men de er ikke velsete, da ejerne ønsker et roligt sted for par.

Værelserne på Villa di Capovento

Værelse Torre (med balkon)

Værelset Torre ligger på første sal og har en forholdsvis smal balkon (ca. 1 meter dyb), der vender mod syd, på bygningens facade.

Værelse Cavallo (med balkon)

Ligger på første sal og har en forholdsvis smal balkon (ca. 1 meter dyb), der vender mod syd, på bygningens facade.

Værelse Pedone

Ligger på første sal. Værelset har udsigt over dalen samt en 6 x 5 meter stor overdækket veranda hvor der findes et spa-badekar. Badeværelset har bruser.

Værelse Re

Ligger på første sal. Det er nok det mest romantiske og uden diskussion det største værelse. Himmelsengen er flot! Badeværelset har brusekabine med "tyrkisk bad-funktion" (altså damp).

Junior Suiteværelse Regina (med terrasse)

Ligger på første sal og er noget større end de fleste andre værelser. Det har en stor (6 x 5 meter) delvis overdækket terrasse med udsigt og rigtig god plads til liggestole og parasol. Badeværelset har bruser med vandmassage.

Skjul teksten
 
 
search map