Villa i Castellina in Chianti i Toscana

Villa Collelungo

 
Villa Collelungo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Collelungo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellina in Chianti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne pragtfulde villa er ikke skabt til udlejning, men som beboelse for ejerne af vingården Collelungo, og det fornemmer man tydeligt.

Skabt til ejerne selv

Her er ingen af de billige løsninger eller kompromiser, du ofte kan se så mange andre steder, hvor det bare har skullet gå hurtigt, og hvor alt derfor er købt i IKEA eller den lokale ækvivalent. I Villa Collelungo er alt præget af lækre, gennemførte løsninger fra køkkenet over stuen til badeværelserne og soveværelserne. Så er der haven, der overgår langt de fleste, og svømmebassinet der er af en størrelse og kvalitet, som mange gårde med ti lejligheder aldrig oplever.

Læs mere om Villa Collelungo

Middage og vinsmagninger hos naboen

Villaen ligger over lejlighedskomplekset (hvis vi kan tillade os et så respektløst ord om det lækre sted) Agriturismo Collelungo, således at gæsterne i villaen har deres helt eget udeområde isoleret fra resten af komplekset, mens de samtidig let kan komme derned til middage, vinsmagninger eller blot for socialt samvær. Dette er uden diskussion en af de flotteste villaer på vort program.

Villa med 8 sovepladser
- Villaen ligger i to plan, men da terrænet skråner, er der udgang til haveniveau fra dem begge. På den øvre etage er der en flot stue med stor pejs og spisebord til otte personer. Derfra kommer ned i køkkenet, der kort sagt kan tilfredstille enhver kok naturligvis med opvaskemaskine; fra køkkenet er der udgang til en af husets terrasser, denne med grill, og haven, hvor der står bord og stole. I villaen finder vi også fire soveværelser, alle med eget badeværelse, og i den "lavere stueetage" er der en stue med køkkenhjørne.

Skjul teksten
 
 
search map