Anmeldelser af Rocca di Cispiano

 
Rocca di Cispiano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Rocca di Cispiano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellina in Chianti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Rocca di Cispiano

Læs personlige anmeldelser af Rocca di Cispiano som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Rocca di Cispiano. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Gunhild og rejsefælle fra Esbjerg boede på Rocca di Cispiano i Castellina in Chianti fra d. 4. til d. 17. juni 2011.

Vi har været ovenud tilfreds med den service, vi har fået fra in-italia, det har bare været i orden.

Et lille men er, at opholdet på Rocca di Cispiano skuffede. ´Toværelseslejligheden, der ligger i stueetagen, er på denne årstid fugtig og klam.

Informationen ved ankomsten var mangelfuld, men senere hen var der intet at udsætte på servicen.

Vi kan varmt anbefale Antico Ristorante Pestello, som ligger på vejen til Poggibonsi. Restauranten ser ikke ud af noget udefra, men den er rigtig hyggelig inde, og man får noget rigtigt godt mad.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jesper og familen fra Svendborg boede på Rocca di Cispiano i Castellina in Chianti fra d. 3. til d. 17. juli 2010.

Det var en dejlig ferie og stedet levede fuldt op til vores forventninger. Utrolig hyggelig vingård, velholdte omgivelser, vidunderlig udsigt, venlige mennesker. Byen Castellina var også hyggelig og stemningsfuld med mange gode restauranter.

Men næste gang tror jeg nok vi vil ofre lidt flere penge og så få et sted med aircondition, for det manglede vi virkelig. Med 24-25 graders stillestående luft om natten, var der ikke nogen af os som sov ret godt. Vi sov så med alle vinduer på vid gab, hvilket resulterede i et hav af myggestik :-(

Så mit råd til andre gæster: Skal du derned i juli/august, hvor varmen er mest intens, så lej et sted med A/C i lejligheden.

Ellers var alt andet helt perfekt, og levede fuldt op til vores forventninger.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 3 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2010
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Karina og familie fra Allerød boede på Rocca di Cispiano i Castellina in Chianti fra d. 18. juli til d. 1. august 2009.

vi nød det så meget, at vi knap har lyst til at "afsløre" stedet som værende fantastisk for andre - men det er det altså. En ren perle. Det var to fantastiske uger. Man skal dog ikke være sart med at bilen bliver virkelig støvet eller bekymret for at køre ad en smal og meget stejl grusvej - og så er det jo virkelig på landet. Vi nød det i fulde drag :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Anne og familien fra Albertslund boede på Rocca di Cispiano i Castellina in Chianti fra d. 25. juli til d. 1. august 2009.

Stedet levede fuldt op til vores forventninger. Der var rent og pænt, stille og roligt. Meget landligt, men med den lille by indenfor kort køreafstand.
Hyggelig lille by.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Mia og familien fra Allerød boede på Rocca di Cispiano i Castellina in Chianti fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Vi var meget begejstrede for Rocca di Cispiano. Vi fik en fin service (også ved ankomst kl. 1.30 om natten!) og stedet var idyllisk, rent, roligt og med gode faciliteter. Perfekt til afslapning for en børnefamilie eller et romantisk par-ophold.

Vi har følgende forslag til stedet:
I lejligheden kunne man placere en lille vejledning om stedet. Dette er specielt nødvendigt da værterne ikke talte engelsk (jeg taler italiensk, så det var ikke noget problem for os, men var det for andre gæster). Heri kunne man skrive lidt om faciliteter (e.g. vaskerum), ud-checkning, butikker og markeder i nærheden (placering+åbingstider), placering og åbningstid for "receptionen" (+ kontaktmuligheder til værterne), samt info om smagning og køb af vin og olie på gården. Tingene foregik meget ad hoc, hvilket var hyggeligt og personligt, men måske også lidt forvirrende for de ikke-italiensk-talende.

Vedrørende kørsel dertil: Det tager ca. 2½ time at køre fra Pisa lufthavn til gården. GPS'en kan ikke finde grusvejen, men skiltet ned til gården er ret tydeligt. Besøgende skal være klar på en del bjergkørsel - også bare for at besøge den lokale by 5 km væk.

Man behøver ikke spilde tid på at tage til Poggibonsi med mindre man vil handle i det store COOP hypermarket - det er en ret charmeforladt by. Det er hyggeligere at handle og spise i Castelina. I Castellina er der et hyggeligt marked om lørdagen (ca. 8.00-13.00). Bedste restaurant i Castellina var Tre Porte - noget turistet men maden var unik og typisk toskansk (huske at bestille bord - bedst ude på terrassen).

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Flemming og familien fra Varde boede på Rocca di Cispiano i Castellina in Chianti fra d. 27. juni til d. 11. juli 2009.

Vi havde en rigtig god ferie som fuldt ud levede op til vores forventninger.
Perfekte omgivelser, beliggenhed og bolig. Castellina in Chanti var en dejlig lille by, med de mest nødvendige muligheder, som indkøb, restaurant osv. Stedet var også perfekt til udflugter, med beliggenhed midt mellem Siena og Firenze.

Vi kunne dog godt tænke os, at ejeren af stedet var bedre engelsktalende, da stedet helt sikker bød på en spændende historie omkring deres vin- og olivenolie produktion.

Men vi er meget tilfredse med vores ferie!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
Henriette og familie fra Frederiksberg C boede på Rocca di Cispiano i Castellina in Chianti fra d. 28. maj til d. 2. juni 2009.

Vores lejlighed på vingården var stor, ren, hyggelig og funktionel - Værtsparet gør deres ypperste for at holde hele stedet toptrimmet, velholdt og er derudover fantastisk venlige og snaksagelige. - Vi kommer helt bestemt igen en anden gang!!! PS: Og udsigten fra gården er bestemt heller at kimse af!! Tips: Hvis man kommer med bil, og lader sig lede af en GPS, skal man være opmærksom på at den fører en ned af den forkerte grusvej. Den vil have en ned af den første grusvej på venstre hånd når man kommer fra Castellina in Chianti, det er først den anden!! Ellers er der ikke så meget andet at sige end at alt fungerede og klappede - Og at vi som sagt helt sikkert kommer igen!!!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Louis og familien fra København Ø boede på Rocca di Cispiano i Castellina in Chianti fra d. 2. til d. 9. maj 2009.

Først og fremmest vil vi sige, at vi var yderst tilfredse med vingården "Rocca di Cispiano",hvor vi boede fra den 2. til den 9. maj 2009. Vi var 5 voksne og et barn på 2 år. Vingården var dejlig og de 2 lejligheder som vi havde, La Grotta og Bella Vista, var rene, velholdte, veludstyrede og med gode badeværelser. Selvom de der passede gården kun talte italiensk, hvilket vi ikke gør, var det ikke noget problem, da de var så søde og hjælpsomme. F.eks. var der altid mulighed for at købe gårdens egen vin og olivenolie.

Rocca di Cispiano er fredeligt beliggende og med en helt fantastisk og smuk udsigt. Da gården ligger mellem Firenze og Siena er der gode muligheder for ture i Chianti-området, men det er også dejligt bare at opholde sig på vingården.

Castellina in Chianti, omkring 5 km fra vingården, er en meget hyggelig lille by med nogle restaurenter og rimelige indkøbsmuligheder.

Det er et sted vi gerne vil komme tilbage til og det gælder både gården og området. Det har fuldt ud levet op til vores forventninger.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 5 voksne, 1 barn
Navn
Kirsten og hendes familie fra Roskilde boede på Agriturismo Rocca di Cispiano i Castellina in Chianti fra d. 1. til d. 8. oktober 2005.

Vi havde en dejlig tur til Castellina in Chianti.Det var vores 3. besøg i området, de 2 første gange boede vi 5 km mod Siena, et sted, vi selv havde fundet. Vi er meget begejstrede for dette område. Det var vores første besøg i Rocca di Cispiano. Lejligheden var udmærket til 4 personer, værten venlig, men det ville have været en fordel, hvis vi havde kunnet tale lidt mere italiensk. Et lille minus var at der ikke fandtes rengøringsmidler (sulfo, børste, klud samt toiletpapir) men det efterlod vi.
Tilkørslen til gården er meget stejl og vejen en ikke god grusvej. Vi havde lejet en Ford Focus og det var kun lige med nød og næppe den klarede at køre op til Poggibonsivejen. Vi kan anbefale en stærkere bil. Vejret var for første gang dårligt, men det er nok uden for jeres indflydelse!
Til trods for dette er området vidunderligt, maden pragtfuld og befolkningen venlig. Vi vender gerne tilbage.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map