Agriturismo i Castellina in Chianti i Toscana

Rocca di Cispiano

 
Rocca di Cispiano er ikke tilgængelig i øjeblikket
Rocca di Cispiano er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellina in Chianti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Blandt vinmarker og olivenlunde i det bølgende Chianti ligger vingården Rocca di Cispiano i meget fredelige omgivelser. Denne stemningsfulde gamle gårds historie går århundreder tilbage, hvilket de maleriske bygninger i sten da også vidner om. På en del af gårdens 46 hektar jord står vinstokkene tæt, og herfra kommer en god Chianti Classico.

Landskabet er, som man forestiller sig og drømmer om, og udsigten fra den store have og terrassen kan man drømme sig tilbage til resten af året. Det er også muligt at gå nogle dejlige ture ad afmærkede stier mellem vinmarkerne og olivenlundene. Til gæsternes rådighed står et fælles vaskeri, en legeplads og et svømmebassin på 7 x 15 meter med solterrasse omkring.

Læs mere om Rocca di Cispiano

I de flotte gamle bygninger er der nu seks lejligheder til udlejning. De er rustikt indrettede og særdeles rummelige. I de fleste vil man finde interne trin. Der er haveborde og stole til gæsternes brug både i haven og foran husene. Da gården ligger "langt ude på landet", er stedet også meget velegnet for børnefamilier: Her er ingen trafik, kun fredelige grønne omgivelser. Samtidig ligger Rocca di Cispiano fremragende for udforskning af de utallige smukke og fascinerende byer i Toscanas hjerte, så man kan få en ferie med både afslappende stunder på landet og store kulturelle oplevelser. Afstande: Castellina in Chianti 5 km, Siena 25 km, San Gimignano 25 km og Firenze 40 km. De sidste ca. to kilometer går ad en ujævn grusvej.

Læs om lejlighederne på Rocca di Cispiano

Skjul teksten
 
 
search map