Anmeldelser af Podere Palazzolo
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Indkvarteringen manglede desværre lovet restaurant.

Omgivelserne, værelse, parkering som forventet. Rating var jo 3 stjerner. Derimod sælger man et produkt, der ikke er komplet, da restauranten er og efter sigende har været lukket siden sæsonstarten. Kokken er efter sigende langtidssyg og man har efter det oplyste ingen idé om eller hvornår en eventuel udskiftning kan arrangeres.

Muligheden for at kunne købe middag på stedet var en væsentlig grund til at vi valgte indkvarteringen, så det er en stor skuffelse ikke bliver informeret om det i tide, og eventuelt kunne ændre bolig. At være ude hele dagen og så komme "hjem" og være tvunget til at tage bilen for at finde egnede steder til middag var en skuffelse. At gå til landsbyen var ikke i overvejelserne, når en eventuel gåtur begyndte med 400 m med en 30 graders hældning. Duede ikke for de fleste af gæsterne.

At diskutere mulige kompensation var ikke en mulighed med den attitude ejeren viste og vi ville ikke bruge energi på at diskutere. Vi ønskede at udnytte tiden til at lære Toscana at kende. Det lykkedes for et svensk par at forkorte deres booking fra 7 til 5 nætter efter megen diskussion. Der blev dog ikke tilbudt kompensation på værelsesprisen.

Anbefaling til kommende gæster

Beliggenheden i Toscana er fantastisk med nærheden til mange attraktioner, vingårde mm. Vi lærte at næste gang kontrollere detaljet om det lovede virkelig er på stedet og i drift inden vi rejser, og at det så skal være muligt at ændre bolig hvis noget væsentlig mangler.

Podere Palazzolo
Rent og pænt

Rent og fint i værelse og i morgenmadslokalet. Ude i haven er der dog meget at forbedre.
Gæstfrihed

Gælder pigen der står i receptionen. Ikke ejeren af stedet.
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Podere Palazzolo
Dobbeltværelse Giardino

Meget koldt om natten i værelset. Ekstra tæppe nødvendig. Sidste dag slog man dog varmen til i badeværelset. Sparsom morgenmad for en svensker, men OK
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)

1. maj gælder uanset vejret.
Restaurant

Katastrofe da den ikke var i drift
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen
Vis alle anmeldelser fra Podere Palazzolo
 
search map