Anmeldelser af Podere Palazzolo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Podere Palazzolo

Læs personlige anmeldelser af Podere Palazzolo som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Podere Palazzolo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jens Erik og Annelise fra Næstved boede på Il Palazzolo i Castellina in Chianti fra d. 20. til d. 27. maj 2006.

Vi boede 1 uge i II Palazzolo ved byen Castellina in Chianti. Vi havde på forhånd ønsket en ferie med fred og ro. Disse forventninger fik vi til fulde opfyldt under vores ophold i i det tidligere bondehus II Palazzolo, som er beliggende helt ugenert 1 km nede af en grusvej med flot udsigt over vinmarkerne.

Der er pæne og rene værelser og en sød værtinde, som med sit rolige og charmerende væsen er med til at gøre opholdet til noget særligt. Aftensmad kan nogle dage efter aftale fås på stedet efter aftale med værtinden. Prøv at spise her nogle aftener. Det er ægte toscansk mad, som ikke fås bedre på de fineste restauranter. Vi vil ikke tøve med at kalde stedet for en perle.

På vores ferie har vi i lejet bil besøgt Siena og de mange små ofte højt beliggende middelalderbyer og samtidig nydt den meget smukke natur. Vi befinder os i Chianti området med al den dejlige vin. Kør endelig ind til nogle af vingårdene, som overalt reklamerer med vinsmagning. Når vi kom hjem fra vores daglige køreturer, har vi siddet i en liggestol på terrassen og læst en god bog i fred og ro uden at blive forrstyrret af støjende børn, for på stedet er børn nemlig ikke ønsket, hvilken i denne situation har passet os fint og vi synes det er en meget flot og modig udmelding af værtinden

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Iben og hendes mand fra Albertslund boede på Il Palazzolo i Castellina in Chianti fra d. 15. til d. 18. april 2006.

Vi har været rigtig tilfredse med opholdet på Il Palazzolo. Det er et meget fint sted, hvor der er kredset om udsmykning af værelserne og udearealerne - meget ungt og moderne - men vist uden tvivl indrettet af en kvinde. Det er dejligt, at der er gåafstand til nærmeste by - som helt klart er et besøg værd. Udsigten fra Il Palazzolo er smuk. Værtinden er utrolig hjælpsom og imødekommende. Omegnen er også fantastisk smuk og Siena er et helt kapitel for sig - den skal man bare opleve. Dette var vores første besøg i Toscana - men ikke det sidste.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2006
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen
Erling og hans hustru fra Løsning boede på Il Palazzolo i Castellina in Chianti fra d. 29. august til d. 2. september 2005.

Tak, vi har haft en dejlig tur, og kunne sagtens finde på, at tage afsted igen med In-Italia!
1) Ja, vi var meget tilfredse med byen og området - virkelig charmerende - lige som vi havde forestillet os det. Stedet ligger jo lige i "smørhullet" tæt på de store seværdigheder såsom Siena, Firenze, Pisa m.v.
2)Værtinden var meget sød og venlig. Værelser pæne og rene. Beliggenheden kan ikke være bedre.
Et par ting der kunne være bedre:
Morgenmaden blev først serveret fra kl. 08:30. Det er efter vores mening alt for sent, når man skal ud og opleve Toscana. Selve morgenmanden kunne også godt være lidt mere varieret, den var ikke så spændende. Swimmingpoolen så indbydende ud, men ved nærmere eftersyn, var den ikke rengjort (og blev det heller ikke medens vi var der). For os betød det ikke noget, men alligevel!!!
Det bør også nævnes, at vore venners køleskab ikke var rengjort ved ankomsten - det samme gjalt affaldsposen. Det er ikke noget de har påtalt overfor værtinden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2005
Antal rejsende 4 voksne
Navn
Desirée og Bo fra Næstved boede på Il Palazzolo i Castellina in Chianti fra d. 19. til d. 27. juli 2005.

Turen til Italien var en ren succes. Ikke mindst var vejret godt, men beliggenheden gjorden også et fantastisk indtryk. Når man vågnede op om morgenen og kiggede ud over bjergene, kunne man som regel ane vinbonden der tjekkede sine marker. Vores lille hotels beliggenhed kunne ikke have været bedre. Det lå lige på den gamle vinrute og dejligt tæt på både Firenze og Siena.

Det er bestemt ikke sidste gang vi besøger det område. MEN HUSK! Panodiler til dagen derpå.. Vinene var alt for gode :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2005
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2005
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2 3 4 5 6
 
search map