Anmeldelser af Podere Palazzolo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Podere Palazzolo

Læs personlige anmeldelser af Podere Palazzolo som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Podere Palazzolo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Gitte og Bo fra Næstved boede på Il Palazzolo i Castellina in Chianti fra d. 10. til d. 17. august 2009.

Il Palazzolo var vores eget valg. Det beroede på oplevelser fra et tidligere besøg. I forhold til vores andre ophold på denne rejse, virkede stedet koldt og stemningsløst. Morgenmaden var så kedelig at vi foretrak den lokale bar i Castellina i stedet. Værelset var upåklageligt, men vi må erkende, at det ikke var den type ophold vi ønskede. Næste gang lytter vi til jeres anbefalinger i stedet. Men området er dejligt, og vi nåede at opleve Palioen i Siena.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Michael og Trine fra Silkeborg boede på Il Palazzolo i Castellina in Chianti fra d. 1. til d. 6. august 2009.

Castellini in Chianti, Toscana er en rigtig hyggelig lille by. Hele Toscana er bare hyggeligt og fantastisk at køre rundt i. Vi besøgte Siena med den flotte plads og de mange turister. Montepulcino er fantastisk og det kan anbefales at gå ind på vinsmagningsstedet Fattoria Pulcino og få to eller ti bruscettaer sammen med et glas vin - gratis naturligvis. De vulkanske kilder og varme bade i Bagno Vignoni er en lækker oplevelse. Det ligger sammen med hotellet Posta Marcucci. Det koster 15€/mand at bade der, hvis man ikke er gæst på hotellet. Men vi nød hver en time vi brugte med at gå fra det ene varme bad til det næste endnu varmere bad!!!
Vores hotel Il Palazzolo i Castellina in Chianti levede dog ikke helt op til vores forventninger. På hjemmesiden fik vi indtrykket af, at her boede den unge ejer (hvilket hun ikke gjorde) og ind imellem blev der lavet aftensmad i restauranten til gæsterne. Da vi ankom til hotellet fik vi at vide, at her kunne man ikke få aftensmad overhovedet. Desværre var det heller ikke muligt at købe drikkevarer på hotellet, hvilket vi savnede især når vi gerne ville have en drink inden aftensmaden. Vi betalte ekstra for et værelse med udsigt, men der var ikke meget udsigt fra vores vinduer. Morgenmaden på hotellet var dog god og varieret hver dag.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Troels og hans bedre halvdel fra København boede på Il Palazzolo i Castellina in Chianti fra d. 18. til d. 22. juni 2009.

Har I været glade for byen og området?
Ja området er rigtigt dejligt, udsigten er helt forrygende, og byen dækker ens behov når man er på ferie – både hvad angår restauranter, men også de små butikker.

Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger?
Vi havde inden vores endelige beslutning, nøje udvalgt stedet og specielt den størrelse som pensionen havde – 10 gode værelser, hver enkelt indrettet forskelligt og så en pragtfuld udsigt. Vi havde valgt et ”superior” dobbeltværelse, men kan efter hjemkomsten se, at vi vist ”bare” fik et standard værelse med egen indgang. Yderligere betød det meget at det var et roligt sted, hvor børn ikke accepteres – lidt hårdt udtrykt på hjemmesiden – men dejligt når man efter et stresset forår ønsker at slappe helt af. Vi har selv børn og børnebørn, men hver ting til sin tid. En turbulent aftenoplevelse fik vi også, hvor den ansatte kok åbenbart havde valgt at opsige sin stilling, da ejerne ikke forsynede hende med de nødvendige råvarer, sådan at den lovede aftenservering kunne finde sted. Da pensionen kun var personalebemandet i dagtimerne, stod vi der med den meget søde, tidligere, kok, som heldigvis kunne anvise os et sted i byen, hvor de 5 øvrige par og os, så fandt ind – en hyggelig oplevelse med 4 forskellige nationaliteter, men samtidig tankevækkende.

Den ”unge frue” bor for øvrigt ikke på stedet, men så sig vel ”tvunget” til at komme på stedet den efterfølgende dag grundet den meget uheldige situation omkring aftenserveringen (eller fordi receptionisten havde fri). Hun medbragte 3 drenge, vel i alderen 10 - 13 år, som – ret hæmningsløst - benyttede pensionens pool, og efterfølgende spillede fodbold på grusstierne omkring bygningerne samt op af vore vinduer...efterfulgt af noget temmelig støjende drengeleg - den dags siesta blev rimelig begrænset… at ”børn ikke accepteres” gælder åbenbart ikke ejerne.

Ros skal lyde til den meget søde – og kompetente – receptionist, som var tysk, men også beherskede det engelske sprog. In-Italia må nok ind og vurdere præsentationen af pensionen, inklusive værelsestyperne inden så længe....

Har I tips til de næstkommende?
Hvis stedet ikke har fået orden på deres ”kokkeproblemer” så gå ind til byen – det tager ca. 12 – 15 minutter til byen og 10 minutter hjem, men husk gode sko – det går meget op ad bakke ud og meget ned af bakke hjem :-)

Har I ellers andre kommentarer om bolig, området, de lokale eller os?
Vær opmærksom på at stedet er uden personale fra aftenserveringen (hvis den finder sted) er afsluttet til morgenmaden. In-Italia´s hjemmeside er rigtig god og vejledende, vi har brugt den meget før turen til at vælge vores dagture, men også opholdssted, men måske I lige skulle se lidt på opdateringen af pensionerne ref. ovenstående

In-Italia's kommentar

Antallet af værelsestyper er nu blevet reduceret til tre, og restauranten burde være oppe at køre igen....

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2009
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Gudrun og rejsefælle fra Lemvig boede på Il Palazzolo i Castellina in Chianti fra d. 7. til d. 13. juli 2008.

Vi er kommet godt hjem igen efter en dejlig ferie i Toscana. Byen Castellina er ikke særlig bemærkelsesværdig, men opholdsstedets beliggenhed var utrolig smuk med udsigt til vinmarker, olivenlunde og det smukke grønne bjerglandskab. Ligeledes var det en særdeles venlig og god betjening, vi fik af værtinden og personalet på opholdsstedet. Værtinden talte flydende engelsk og serverede selv for os hver aften og bidrog meget til, at hendes gæster følte sig meget godt tilpas. Toscana overgik generelt vores ellers høje forventninger til et smukt landskab, middelalderbyer / borge / hyggelig atmosfære, behageligt klima, så vi vender gerne tilbage til Toscana en anden gang.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Bente og Mogens fra København boede på Il Palazzolo i Castellina in Chianti fra d. 3. til d. 10. juli 2008.

Vi må sige at vore forventninger til Castellina in Chianti i Toscana blev udfyldt på bedste vis. Værelset, nr 9 et superior var stort og dejligt indrettet med den bedste udsigt over bakkerne og vinmarkerne. omgivelserne med pool og opholdsarealer er ligeledes fine og Laura gav en meget personlig og sjov betjening, morgen og aften. Hun talte iøvrigt et fortrinligt engelsk og var behjælpelig med turforslag vi gjorde god nytte af.
Lidt malurt skal der dog i bægeret. Madrasserne var ok som sådan, men ville have haft godt af en topmadras til at tage det lidt bulede og morgenmaden kunne løftes op med bedre ikke så hårdt brød, rigtig juice, bedre kaffe og lidt frisk frugt at slutte af på.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map