Hotel i Castellina in Chianti i Toscana

Podere Palazzolo

Restauranten Restauranten Restauranten
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hvor langt de fleste hoteller og gårde gør meget ud af at understrege det børnevenlige og giver rabat for medbragte børn, har de på Podere Palazzolo valgt det stik modsatte retning. Dette er stedet for par, som hverken medbringer børn eller dyr, men som bare ønsker at bo et hyggeligt sted, hvorfra de let kan gå til en malerisk lille by.

Den ideelle beliggenhed?

Hvis du ønsker at bo så centralt som muligt i Toscana, i et område hvor vingårdene er utallige og naturen bjergtagende smuk, så er Castellina in Chianti et fremragende bud. Den lille by har alt, hvad du kan ønske dig af spisesteder, barer og indkøbsmuligheder, og at køre de 20 km til Siena eller de 50 km til Firenze ad den berømte, maleriske landevej VIa Chiantigiana er i sig selv en stor oplevelse.

Læs mere om Podere Palazzolo

Moderne komfort med respekt for traditionen

Det gamle bondehus er blevet nænsomt restaureret, således at det ikke har ændret for meget udseende. Her er nu 13 værelser, fordelt på fem typer, som alle har eget badeværelse, minibar, fjernsyn, iPod/iPhone-dockingstation og trådløs internetadgang. Der er også kommet en lille restaurant til, som er åben både til frokost og til middag.

Have med det hele

På Podere Palazzolo finder du desuden parkering til alle gæsterne, have og fælles terrasse, et jacuzzi-bassin med plads til to personer i det fri (mod betaling af tillæg) og en pool med tilhørende solsenge og parasoller. Det er for resten også muligt at leje mountainbikes på Podere Palazzolo.

Læs om v√¶relserne på Podere Palazzolo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map