Hotel i Castellina in Chianti i Toscana

Podere Palazzolo

Restauranten Restauranten Restauranten
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hvor langt de fleste hoteller og gårde gør meget ud af at understrege det børnevenlige og giver rabat for medbragte børn, har de på Podere Palazzolo valgt det stik modsatte retning. Dette er stedet for par, som hverken medbringer børn eller dyr, men som bare ønsker at bo et hyggeligt sted, hvorfra de let kan gå til en malerisk lille by.

Den ideelle beliggenhed?

Hvis du ønsker at bo så centralt som muligt i Toscana, i et område hvor vingårdene er utallige og naturen bjergtagende smuk, så er Castellina in Chianti et fremragende bud. Den lille by har alt, hvad du kan ønske dig af spisesteder, barer og indkøbsmuligheder, og at køre de 20 km til Siena eller de 50 km til Firenze ad den berømte, maleriske landevej VIa Chiantigiana er i sig selv en stor oplevelse.

Læs mere om Podere Palazzolo

Moderne komfort med respekt for traditionen

Det gamle bondehus er blevet nænsomt restaureret, således at det ikke har ændret for meget udseende. Her er nu 13 værelser, fordelt på fem typer, som alle har eget badeværelse, minibar, fjernsyn, iPod/iPhone-dockingstation og trådløs internetadgang. Der er også kommet en lille restaurant til, som er åben både til frokost og til middag.

Have med det hele

På Podere Palazzolo finder du desuden parkering til alle gæsterne, have og fælles terrasse, et jacuzzi-bassin med plads til to personer i det fri (mod betaling af tillæg) og en pool med tilhørende solsenge og parasoller. Det er for resten også muligt at leje mountainbikes på Podere Palazzolo.

Læs om v√¶relserne på Podere Palazzolo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Podere Palazzolo

Læs personlige anmeldelser af Podere Palazzolo som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Podere Palazzolo. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 10 anmeldelser fra Podere Palazzolo

Smukt og roligt - i god afstand til gode restauranter

Smukt, rustikt og fantastisk udsigt. God service og gode rammer.
10 minutters gang til Castellina in Chianti med flere rigtig gode restauranter.
30 min. til Siena, 40 min. til Firenze.

Læs mere

Fred,ro og total afslapning i de smukkeste omgivelser

Skønt sted.
Personalet er fantastisk søde og imødekommende.
Lækker autentisk og veltilberedt mad.
Dejligt at stedet kun er for voksne- mere af det.
I det hele taget et sted hvor det hele føles som hjemme.

Læs mere

Smukt og romantisk

Virkelig dejlig oplevelse i det smukke Toscana. Vi blev forkælet af personalet. Værelse, pool og mad var super. Et perfekt sted til at være par og bare nyde stedet og hinanden.
Byen Castellina In Chianti er kun en god gåtur væk og der er rigtig hyggeligt og gode indkøbsmuligheder.
Der ligger ligeledes en vingård kun 200 meter længere nede af vejen. De viser gerne rundt og sender også vin til DK, hvis man ønsker dette.

Læs mere

Rigtig dejligt og fredfyldt sted

Læs mere

Udemærket

Lever måske ikke helt op til det ekslklusive præg man gerne vil. (Lidt for mange restriktioner)

Læs mere

Bedømmelse af Podere Palazzolo

Podere Palazzolo er hyggeligt og har en god placering. Skønt landskab, fantastisk udsigt. Vintur/vinsmagning lige ved siden af hos en meget gæstfri familie som kræsede for os. Dejligt med den lille by i gåafstand og mange skønne steder at spise både inde i byen og lidt udenfor.

Læs mere
 
search map