Villa i Castellina in Chianti i Toscana

La Fattoria di Vegi

 
La Fattoria di Vegi er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Fattoria di Vegi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellina in Chianti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fattoria di Vegi ligger i Chiantis maleriske bakker, 7 km uden for Castellina in Chianti. Gården ligger pragtfuldt på en bakketop omgivet af vinmarker, olivenlunde og grønne skove. Ejernes familie har bestyret gården siden 1842, men bygningen er meget ældre.

Gården strækker sig på 108 hektar jord, af hvilke 58 er dyrket med vindruer, oliventræer og korn. Gården producerer gode rødvine, den traditionelle toscanske vinsanto, en udmærket extra jomfrueolivenolie samt grappa af chianti classico.

Opholdet sker i den imponerende og velrestaurerede villa samt eventuelt i det nærliggende hus, hvor gårdens forvalter engang levede. Ved huset er der et flot svømmebassin (7x14 meter og 140 cm dybt) med udsigt over vinmarkerne, der dækker de nærliggende bakker. Man bor virkelig langt ud på landet, midt i det smukkeste toscanske landskab, men man skal være forberedt på, at markvejen, der fører til gården, kræver adstadig kørsel og ikke en sportsvogn med lavtgående karosseri. Den er charmerende, men yderst rustik!

Læs mere om La Fattoria di Vegi

Den oprindelige villa kaldes Casa Fermentini. Bygningen stammer fra 1600-tallet og er ca. 300 m² stor.
- I stueetagen er der en stor opholdsstue (ca. 110 m²) med stor gammel pejs, et stort køkken med ovn og opvaskemaskine samt et badeværelse med toilet og bruser (med handikapvenlige faciliteter). Ved siden af køkkenet er det muligt at indlogere en kørestolsbruger i et specielt velegnet værelse.
- På første sal er der tre værelser med dobbeltseng, hvert med eget badeværelse med toilet og bruser, et værelse med 3 sovepladser samt eget bad med toilet og bruser, to soveværelser en suite (et med tre sovepladser og et med en enkeltseng), begge med eget bad med toilet og bruser.
I huset er der satellitfjernsyn, telefon med fax og vaskerum med vaskemaskine.

Casa del Guardia blev først bygget i 1800-tallet. Boligen ligger på første sal, ovenpå de gamle stalde, og er ca. 100 m² stort. Det består af stor opholdsstue med køkkenhjørne og pejs samt spisebord og sofaafdeling og to soveværelser med dobbeltseng og enkeltseng (begge med eget badeværelse med toilet og bruser). Lejligheden er udstyret med opvaskmaskine og vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 
search map