Anmeldelser af Il Cellese

 
Il Cellese er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Cellese er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellina in Chianti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Il Cellese

Læs personlige anmeldelser af Il Cellese som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Il Cellese. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Liselotte og rejsefælle fra Kirke Hyllinge boede på Il Cellese i Castellina in Chianti fra d. 16. til d. 23. juli 2011.

Det første indtryk da vi ankom på Il Cellese var: Hold da helt op en fantastisk udsigt og et smukt istandsat sted og derefter - øv hvorfor har vi valgt kun at være her i én uge.

Vi havde en pragtfuld uge på stedet, hvor stedets ejer Segio altid var sød og hjælpsom, og skønt at han talte godt engelsk, og hvor Sylvia lavede nogle dejlige middage flere gange om ugen. En god idé var også at de havde en dejlig italiensk brunch om søndagen, super når man ikke lige havde mulighed for at nå at handle ind inden ankomsten lørdag.

Ud over stedet var vi meget betaget af byen Castellina in Chianti, der ligger ca. 5 km fra Il Cellese. Smuk lille by med en del gode restauranter.

Det er helt sikkert ikke sidste gang vi har besøgt dette dejlige sted.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Helle og Flemming fra Frederiksberg boede på Il Cellese i Castellina in Chianti fra d. 9. til d. 16. juli 2011.

Vi havde et rigtig dejligt ophold på Il Cellese i Chianti. Både beliggenhed og boligen levede op til vores forventninger. En sød og hjælpsom vært (Sergio) og en meget velholdt vingaard. Vi kan kun anbefale Il Cellese og et ophold i området.

Eneste råd til andre vil være at huske at proviantere inden ankomst, da det er lidt besværligt at komme til byen og supermarkederne holder lukket om eftermiddagen.

Tak for god service fra jeres side!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Rina og Per fra Holbæk boede på Il Cellese i Castellina in Chianti fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Vi har haft en super skøn ferie i Castellina in Chianti og nydt det i fulde drag - det er jo et fantastisk område på mange måder og meget centralt i forhold til at skulle se de omkringliggende byer.
Il Cellese er jo ren idyl; super romantisk med de lune aftener med udsigt udover vinmarkerne og rigtig hyggeligt når Sergio serverer mad med italienske toner i baggrunden. Sergio er en utrolig service minded, venlig og flink vært. Indretningen er perfekt med et lille køkken så man, hvis man har lyst, kan forsøge sig med at tilberede nogle af alle de fantastiske råvarer Italien byder på.
Hvis vi skal finde noget negativt (og vi har virkelig tænkt længe) så kunne vi godt have tænkt os at få skiftet håndklæder i ugens løb. Derudover skal man også huske håndklæder hjemmefra hvis man skal benytte poolen.
Så der er vel kun tilbage at sige....på gensyn!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Steven og familie fra Værløse boede på Il Cellese i Castellina in Chianti fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Det gik rigtigt fint. Det er et meget dejligt område. Der er godtnok ikke så mange restaurener i lokal området - men det er klart det bedste vi har prøvet i Toscana. Sergio er også MEGET hjælpsom - han brugte en 1/2 dag på at hjælpe med et problem der opstod med vores bil.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Kell og Helle fra Frederiksberg boede på Il Cellese i Castellina in Chianti fra d. 2. til d. 9. august 2008.

Tak - vi har været rigtig glade for opholdet på Il Cellese ved Castellina in Chianti. Et nyt sted som jo ligger meget centralt i Chianti og med nogle meget søde værter. Vi var forsinket fra Korsika på ankomstdagen, men blev modtaget med god ro og orden, selvom vi først ankom til midnat, hvilket vi havde meddelt på telefonen. Fantastisk med servering af 4-retters menu 3 gange ugentlig med udsigt over et stort areal af Chianti, fra 500 meters højde.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Per og familien fra Kolding boede på Il Cellese i Castellina in Chianti fra d. 28. juni til d. 5. juli 2008 og på Aia Vecchia di Montalceto i Rapolano Terme fra d. 5. til d. 12. juli 2008.

Jo tak, vi har haft en rigtig fin tur. Castellina in Chianti er en sand perle og klart det bedste sted, vi har opholdt os på vore mange vingårds ferier i Toscana. Men prisen er jo også noget højere end de fleste andre steder. I giver 4 1/2 stjerner og det er helt fortjent.

Rapolano Terme var derimod lidt af en skuffelse. Måske fordi vi kom der efter Castellina. Men i sammenligning med de 4 1/2 stjerner bør Rapolano ikke opnå 4 stjerner! Lejligheden var stor og rummelig, men specielt køkkenet var kritisabelt med så lidt plads og så gammelt inventar, at man hverken havde lyst eller mulighed for at lave mad til de mennesker, lejligheden kan rumme. Derudover var der 2-300 meter til swimmingpool området, der var rigtig lækkert, men vandet i poolen var så koldt, at børnene ikke kunne bruge den ret meget - et kvarter af gangen, så ville de gerne op. Og endelig er beliggenheden af stedet slet ikke på højde med de andre 4 stjernede steder, vi gennem de sidste 4 år har lejet gennem jer. Vi var ved at stikke af for regningen til slutrengøring. Det var et uheld. Vi havde ikke gransket papirerne godt nok på forhånd og troede, at det var inkluderet i prisen - det har det nemlig været alle de andre gange vi har været af sted - også Castellina. Vores vært påstod hårdnakket, at slutrengøring altid skulle betales ved afrejse på alle vingårde i Italien. Men det er altså første gang, vi oplever det og mit råd vil være, at I skal få det inkluderet i prisen. Det er lettere for alle parter og så undgår man pinlige episoder :-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 4 børn
Navn
Charlotte, Kim og deres børn fra Taastrup boede på Il Cellese i Castellina in Chianti fra d. 15. til d. 22. marts 2008.

Vejret var ikke det bedste, men så er alt negativt også sagt. Vi vil rose Il Cellese og især Sergio til skyerne, det er et fantastisk sted og Sergio har ydet en service som overgår alle forventninger med mange længder. Det skal have 13 med en stor pil op... Området er ligeledes fantastisk selv midt i marts, så alt i alt en meget positiv oplevelse som fuldt ud har indfriet vores forventninger.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map