Agriturismo i Castellina in Chianti i Toscana

Il Cellese

 
Il Cellese er ikke tilgængelig i øjeblikket
Il Cellese er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellina in Chianti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Il Cellese ligger midt i det mest pragtfulde landskab på en bakke midt i det centrale Chianti. Du kan ikke bo mere centralt i Toscana, og det vil også være svært at bo i smukkere eller mere fredelige omgivelser.

Den gamle gård er for nylig blevet gennemgribende renoveret, således at dens tre bygninger nu rummer syv stilsikre lejligheder og en restaurant. Billederne taler i grunden for sig selv, men lad os blot tilføje, at blandingen af rustikke bygninger og moderne indretning her er lykkedes forbilledligt.

Læs mere om Il Cellese

Det 16 x 8 meter store svømmebassin (dybden går fra 120 til 250 cm), som ligger kort fra lejlighederne, renses med salt, en langt mere behagelig løsning end klor. Restauranten er åben flere aftener om ugen, men mange vil nok vælge fra tid til anden at køre de seks kilometer ind til Castellina in Chianti, hvor der er et godt lille udvalg af spisesteder og indkøbsmuligheder.

Et måltid eller to vil sikkert også blive tilberedt på den fælles grill. For at runde beskrivelsen af kan vi bemærke, at der er internet-adgang i receptionen og fælles vaskeri samt cykeludlejning. Til sidst skal vi lige bemærke, at de sidste 1,7 kilometer går ad en grusvej, der ikke alle steder er lige jævn; ingen almindelige biler bør have problemer med den, men har du en Ferrari eller lignende, bør du nok vælge et andet sted.

Læs om lejlighederne på Il Cellese

Skjul teksten
 
 
search map