Hotel i Castellina in Chianti i Toscana

Hotel Belvedere di San Leonino

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det er virkelig fristende blot at blive på hotellet og nyde udsigten over et glas vin, men med kun 8 km til Castellina in Chianti for slet ikke at nævne de 15 km til Siena (og adskillige andre maleriske og spændende byer inden for kort køreafstand) er hotellet en glimrende base for udflugter.

Restaurant med traditionelle toscanske retter

Hotellets restaurant serverer (naturligvis) traditionelle toscanske retter, som passer fint til de lokale vine. Kort fra gården ligger der for resten en vingård, som ejes af samme familie, der har hotellet.

Læs mere om Hotel Belvedere di San Leonino

Bygninger i traditionel landstil

Bygningerne fremstår i den traditionelle toscanske landstil, hvor gulve i terracotta (eller klinker i samme varme farve) og lofter med fritliggende bjælker præger de fleste rum, og hvor møblementet med sit smedejern og mørke træmøbler (i en vis udstrækning antikke) bidrager til indtrykket.

Værelserne

Der er tre typer værelser på gården: Classic, Superior og Exclusive. De er alle møblerede i rustik, toscansk stil og har gulve i klassisk terrakotta. De har alle privat badeværelsemed bruser, wc og hårtørrer, sikkerhedsboks og satellit-tv. Skønt der også er en vis forskel i indretningen, er den primære forskel mellem de tre værelsestyper størrelsen: Classic er de mindste, Superior er noget større, og Exclusive er størst (og så har størstedelen af sidstnævnte lille terrasse med bord og stole).

Læs om værelserne på Hotel Belvedere di San Leonino

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map