Hotel i Castellina in Chianti i Toscana

Hotel Belvedere di San Leonino

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det er virkelig fristende blot at blive på hotellet og nyde udsigten over et glas vin, men med kun 8 km til Castellina in Chianti for slet ikke at nævne de 15 km til Siena (og adskillige andre maleriske og spændende byer inden for kort køreafstand) er hotellet en glimrende base for udflugter.

Restaurant med traditionelle toscanske retter

Hotellets restaurant serverer (naturligvis) traditionelle toscanske retter, som passer fint til de lokale vine. Kort fra gården ligger der for resten en vingård, som ejes af samme familie, der har hotellet.

Læs mere om Hotel Belvedere di San Leonino

Bygninger i traditionel landstil

Bygningerne fremstår i den traditionelle toscanske landstil, hvor gulve i terracotta (eller klinker i samme varme farve) og lofter med fritliggende bjælker præger de fleste rum, og hvor møblementet med sit smedejern og mørke træmøbler (i en vis udstrækning antikke) bidrager til indtrykket.

Værelserne

Der er tre typer værelser på gården: Classic, Superior og Exclusive. De er alle møblerede i rustik, toscansk stil og har gulve i klassisk terrakotta. De har alle privat badeværelsemed bruser, wc og hårtørrer, sikkerhedsboks og satellit-tv. Skønt der også er en vis forskel i indretningen, er den primære forskel mellem de tre værelsestyper størrelsen: Classic er de mindste, Superior er noget større, og Exclusive er størst (og så har størstedelen af sidstnævnte lille terrasse med bord og stole).

Læs om værelserne på Hotel Belvedere di San Leonino

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Belvedere di San Leonino

Læs personlige anmeldelser af Hotel Belvedere di San Leonino som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Belvedere di San Leonino. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Hotel Belvedere di San Leonino

Fantastisk sted

Virkeligt godt på alle måder, maden, værelserne, udsigten, personalet der talte fint engelsk. Ville bestemt vælge det igen

Læs mere

En behagelig bolig med standard.

En bolig med høj standard, god morgenmad og aftensmad. Venligt og imødekommende personale.
God beliggenhed for at se sig om i Toscana.
Kan virkelig anbefales.

Læs mere

Hygeligt sted med kanon service!

En uge på Hotel Belvedere i det idylliske Chianti er lig med hygge! Godt udgangspunkt til at tage på ture rundt i Chianti. Kæreste og jeg kan varmt anbefale stedet!

Læs mere

Super charmerende hotel i et dejligt vindistrikt i Toscana

Super charmerende hotel i skønne omgivelser. Dejlig pool med udsigt til vinmarker så langt øjet rækker. Hyggelig og romantisk atmosfære. Pæne og velholdte bygninger. Værelset var rummeligt, med gode senge og super lækkert badeværelse - pænt og velholdt.
Gode parkeringsforhold.

Læs mere

en oase med et rigtigt godt køkken, høj grad af service, fin pool og meget hyggelige omgivelser.

en oase med et rigtigt godt køkken, høj grad af service, fin pool og meget hyggelige omgivelser. Ligger noget væk fra handelsmuligheder (bil påkrævet) men stedet er absolut anbefalelsesværdigt.
Smuk bygning der giver dejlig atmosfære.

Værelserne er fine uden at være luksuriøse, men finee bade-og toiletforhold (holdes rent og pænt). Fin størrelse på værelser.

På alle områder er der høj service.
Meget hyggelig udendørs restaurant med mad af særdeles god kvalitet.

Grundet størrelsen (ikke for stort) er stedet roligt og hyggeligt - også ved poolen.

Køreafstand til Siena og Firenze er til at overse, så der er basis for fine ture.

Absolut et sted der kan anbefales.

Læs mere
 
search map