Hotel i Castellina in Chianti i Toscana

Castello di Fonterutoli

Værelset Loggia
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du træder tilbage i tiden i miniaturelandsbyen Fonterutoli. Du er i den mest populære del af Toscana, og Castello di Fonterutoli laver noget af den bedste vin i Chianti, men tiden synes alligevel at have stået stille i de små brolagte gader langs den berømte vinvej Via Chiantigiana.

En rejse i tiden

Selv forhærdede, blaserte toscanafarere må overgive sig, når de for første gang træder ind i den lille landsby Fonterutoli, der gennem århundrederne er opstået omkring herregården af samme navn. Det er forbløffende, at noget så autentisk har kunnet overleve midt i hjertet af Chianti, hvor turismen ellers synes at have nået hver en krog. Ved indgangen til det lille samfund ligger ganske vist den berømte vingårds udsalg og vinsmagning, men så snart du er forbi det, er alt forblevet som det var for generationer siden.

Læs mere om Castello di Fonterutoli

Malerisk fred og ro

Der er ingen butikker, ingen kunsthåndværkere, og ingen gallerier. De få værelser, som udlejes til gæster ligger helt anonymt i tre bygninger rundt om i landsbyen. Der er i grunden tale om tre store lejligheder, som oprindelig var hjem for adelsfamiliens tre sønner, men da de nu foretrækker livet i verdens storbyer (og eller har god plads i familiens store villa), er lejlighederne nu blevet opdelt i værelser til udlejning. Hver gruppe værelser har derfor sin egen karakter og stil.

Tre mænd, tre karakterer

Der er 16 værelser fordelt på fem bygninger og lejligheder med tekøkken.

Fattoria er frisk, lys og ganske ... smart? På stedet omtaler de selv stilen som country-chic. Det er et sted, man husker uden behov for billeder eller notater, for hvor ofte oplever man en stor fælles stue med talrige jagttrofæer på væggene? Værelserne i Fattoria er udstyret med aircondition.
Limonaia er tæt på den diametrale modsætning af Fattoria, for her er stile strengt traditionel toscansk med tunge møbler, terracotta og fritliggende bjælker. Den store fælles stue virker mørk og kølig på en særdeles afslappende facon.
Roseto er næsten skandinavisk med sine hvide vægge og simple indretning. Hyggeligt er det nu alligevel, og det fælles bibliotek med tilhørende sofaarrangement indbyder til en opdagelsesrejse gennem litteraturen, især de mange smukke bind fra nittenhundredetallets første årtier kan tryllebinde nostalgikere. Som noget enestående deles de tre værelser i Roseto om en henrivende park med en lille pool.

Læs om værelserne på Castello di Fonterutoli

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map