Agriturismo i Castellina in Chianti i Toscana

Casa Landi

 
Casa Landi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Landi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellina in Chianti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

En kilometer uden for Castellina in Chianti ligger Casa Landi midt i det maleriske landskab lige over for en etruskisk nekropol. Det charmerende gamle hus indeholder syv værelser og to små lejligheder, der deles om et forfriskende svømmebassin. Et dejligt sted at slappe af, måske over et glas (eller hvorfor ikke en flaske?) god chianti, som er så let at få heromkring.

Afslappet stemning med pool

Det charmerende gamle hus indeholder syv værelser og to små lejligheder, der deles om et forfriskende svømmebassin (ca. 12 x 5 m). Et dejligt sted at slappe af, måske over et glas (eller hvorfor ikke en flaske?) god chianti, som er så let at få heromkring. Her er plads til såvel par som børnefamilier, der sætter pris på afslappet og god stemning frem for friserede og formelle omgivelser.

Læs mere om Casa Landi

Værelser og lejligheder med aircondition

Alle værelser og lejligheder har eget badeværelse med bruser og toilet samt hårtørrer, satellitfjernsyn, sikkerhedsboks, køleskab og elkedel. De to lejligheder består af stue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng samt eget badeværelse med bruser og toilet. Bor man i værelser, har man adgang til fælleskøkken, hvor lette retter kan tilberedes. Både værelser og lejligheder har aircondition.

Der serveres ikke morgenmad på Casa Landi, men Castellinas mange caféer er jo heller ikke mange minutters gang gennem olivenlundene væk.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa Landi

Læs personlige anmeldelser af Casa Landi som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Landi. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Casa Landi

Vi kommer igen!!!!

Stedet fortjener mere end de 2 1/2 stjerne-vi fik en lejlighed i enden af bygningen hvor værtsparret bor (Nr28, og det var ikke mindre en fremragende!!! Lækkert køkken med alt hvad vi skulle bruge, pænt og rent badeværelse, samt en god seng.. prikken over i"et var et værtspar, som var super søde-og som vi snakkede meget med (at de så kun kunne italiensk var kun en del af charmen,

Læs mere

Rolig beliggenhed i gåafstand til Castellina in Chianti

Hyggelige værelser og fantastisk terrasse med kort gåtur til den charmerende by Castellina in Chianti. God beliggenhed med basis for udflugtsmål i Toscana.

Læs mere

Jens fra Risskov boede på Casa Landi i Castellina in Chianti fra d. 12. til d. 16. juli 2012.

Vi havde (som vanligt) en herlig ferie i Toscana. Om Casa Landi vil jeg sige at det jo ikke er noget "fancy" sted, men at tingene fungerer ok, og personalet/ejerne er særdeles venlige og hjælpsomme.

Læs mere

Niels Ole og rejsefælle fra Randers Sø boede på Casa Landi i Castellina in Chianti fra d. 17. til d. 24. juli 2011.

Tak for en dejlig ferie hvor jeg ikke mindst vil fremhæve den service som in-italia tilbyder. Vi har været ovenud tilfreds og ser frem til at benytte jer igen.

Læs mere

Alice og rejsefælle fra Odense SV boede på Casa Landi i Castellina in Chianti fra d. 21. til d. 27. juli 2009.

Vi havde en rigtig fin tur der klart indfriede vores forventninger. Der var ingen problemer hverken med billeje eller lejligheden.
Vi havde fra hjemmesiden fået indtryk af at Casa Landi var mindre end tilfældet var - men det var bare vores forestilling. Det fremgår at derer 7 små værelser og 2 lejligheder, i virkeligheden så det ud til at der var i alt fald 4 lejligheder med plads til børnefamilier.
Men altså klart tilfredse kunder.

Læs mere

Jens-Erik og familien fra Ballerup boede på Casa Landi i Castellina in Chianti fra d. 11. til d. 16. juli 2008.

Tak vi havde en dejlig ferie.
Plusser
Vi kan kun sige det vat et pragtfuldt sted som lige passede til vores temperament.
En hyggelig lille by med gå-afstand (800 meter)
God service
Gode parkeringsforhold
God swimmingpool
Ok værelser dog uden at være prangende.

Minusser:
Har svært ved at komme på nogen.
Skulle der nævnes en, kunne jeg godt forestille mig et problem med delekøkken for nogen som ikke kender hinanden.

Absolut et anbefalingværdigt sted.

Læs mere
 
search map