Agriturismo i Castellina in Chianti i Toscana

Casa Landi

 
Casa Landi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Landi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellina in Chianti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

En kilometer uden for Castellina in Chianti ligger Casa Landi midt i det maleriske landskab lige over for en etruskisk nekropol. Det charmerende gamle hus indeholder syv værelser og to små lejligheder, der deles om et forfriskende svømmebassin. Et dejligt sted at slappe af, måske over et glas (eller hvorfor ikke en flaske?) god chianti, som er så let at få heromkring.

Afslappet stemning med pool

Det charmerende gamle hus indeholder syv værelser og to små lejligheder, der deles om et forfriskende svømmebassin (ca. 12 x 5 m). Et dejligt sted at slappe af, måske over et glas (eller hvorfor ikke en flaske?) god chianti, som er så let at få heromkring. Her er plads til såvel par som børnefamilier, der sætter pris på afslappet og god stemning frem for friserede og formelle omgivelser.

Læs mere om Casa Landi

Værelser og lejligheder med aircondition

Alle værelser og lejligheder har eget badeværelse med bruser og toilet samt hårtørrer, satellitfjernsyn, sikkerhedsboks, køleskab og elkedel. De to lejligheder består af stue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng samt eget badeværelse med bruser og toilet. Bor man i værelser, har man adgang til fælleskøkken, hvor lette retter kan tilberedes. Både værelser og lejligheder har aircondition.

Der serveres ikke morgenmad på Casa Landi, men Castellinas mange caféer er jo heller ikke mange minutters gang gennem olivenlundene væk.

Skjul teksten
 
 
search map