Agriturismo i Castellina in Chianti i Toscana

Borgo Sicelle

 
Borgo Sicelle er ikke tilgængelig i øjeblikket
Borgo Sicelle er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellina in Chianti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i det centrale Chianti ligger Borgo Sicelle med pragtfuld udsigt over det landskab, der med rette har gjort Toscana berømt i hele verden.

I hjertet af Chianti

Her mellem Greve in Chianti og Castellina in Chianti mødes øjet konstant af vinmarker, olivenlunde, bakker og skove. Borgo Sicelle var engang en lillebitte landsby - med egen kirke - hvis indbyggere dyrkede de omgivende jorde.

Læs mere om Borgo Sicelle

Lejligheder på dagsbasis

Der er stadig et par bønder tilbage i nogle af husene, og kirken står smukt, men i de centrale bygninger er der nu indrettet 10 lejligheder, der udlejes på dagsbasis. Borgo Sicelles beliggenhed er i sig selv et glimrende argument for at vælge at bruge et par dage her, for ikke nok med at landskabet er malerisk, så er der kun 5 km til San Donato, hvor man kan køre på motorvejen Siena-Firenze.

Pool og andre faciliteter

Landevejen skærer i dag gennem Borgo Sicelle, men det er ikke mange, hverken lokale eller turister, der finder på at tage denne lille vej, så generne fra trafikken er absolut minimale. På gården findes svømmebassin (14 x 7 m), vaskemaskine, grill, bordtennis og en hjertevarm modtagelse. Mange vil nok også glæde sig over, at her kun er 1600 meter til landsbyen Piazza, hvor man finder den kendte restaurant "Osteria alla Piazza", men så langt behøver man nu ikke at gå, for lige på den anden side af vejen (ved siden af kirken) ligger en "winebar", der serverer lette retter.

Læs om lejlighederne på Borgo Sicelle

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Borgo Sicelle

Læs personlige anmeldelser af Borgo Sicelle som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo Sicelle. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Borgo Sicelle

3 nætter i fårekyllingernes rige

Venlig modtagelse, fantastisk lejlighed, god pool og et smukt landskab.

Læs mere

Fantastisk sted at slappe af

Dette sted er stille. En fund hvis du ønsker freden og roen ude på landet, men ikke hvis du vil have byens attraktioner. Smukt restaureret og beliggende med masser af plads i lejeligheden og tilbehør udenfor, vask, grill, fritidsrum og pool - selvom jeg tidligt i oktober gik uden om den! Eneste kritik er, at det er lidt småt med pladsen i køkkenområdet, der kunne være lysere.
Det er bestemt på 'vend tilbage'-listen.

Læs mere

Karina og Jørn fra Augustenborg boede med deres familie på Borgo Sicelle i Castellina in Chianti fra d. 24. til d. 29. juli 2008.

Her er virkelig styr på tingene. Fantastisk modtagelse og rundvisning. Rent, pænt og godt udstyrede lejligheder. Og hvilken beliggenhed og udsigt. Vi boede i lejlighed nr. 4. På en skala fra 0-10: 9,5. Her kommer vi gerne igen. Den nærliggende restaurant Osteria alla Piazza kan varmt anbefales. God beliggenhed. Super mad og betjening til ”rimelige” priser.

Læs mere

Jens og familie fra Rødekro boede på Borgo Sicelle i Castellina in Chianti fra d. 12. til d. 15. maj 2007.

Vi vil bare sige, at det har været en fantastisk tur. Vi fik en meget varm velkomst i Borgo Sicelle med en rundvisning og information om bostedet sluttende af med en gave i form af en flaske vin, produceret af den lokale vinbonde. Smagte herlig, ligesom alle de andre Chianti vine, vi nåede at nyde.
Alt var nøjagtigt som angivet i jeres omtale af stedet, ja faktisk bedre. Et helt ideelt sted med dejlig fred og ro og fuglesang fra morgenstunden og ideelt som basis for vore udflugter til Firenze, Siena, Greve og San Gimignano/ Luca på vejen hjem.
Vi besøgte flere små byer med lokale markeder af den bedste slags. Vi kan varmt anbefale at spise på den lille lokale bar lige overfor, hvor vi fik en yderst venlig betjening og fik smagt alle de lokale retter og vine.
Vi vil gerne sige tak til jer hos In-Italia for en fin og korrekt beskrivelse af feriestedet og for en meget venlig og sober information igennem hele forløbet fra forespørgsel til nu ved vor hjemkomst.
Vi håber også, at i ved jeres næste kontakt med værten på feriestedet vil udtrykke vor meget store tilfredshed med feriestedet og hans meget venlige væremåde. Hjertelig tak.

Læs mere

Ole og rejsefælle fra Vejle boede på Borgo Sicelle i Castellina in Chianti fra d. 19. til d. 24. maj 2007.

Turen gik perfekt. Bilen ved Hertz var klar ved ankomst. Borgo Sicelle er det ideale sted for udflugter i Toscana, den ligger godt mellem Siena-Firense-Lucca og Pisa. Stedet er bare så hyggelig, stille meget stille hvor man kunne koble fra for storbyernes larm.Værtsparret var meget venlige stedet lå så idylsk.

Læs mere

Margit og hendes mand fra Næstved boede på Borgo Sicelle i Castellina in Chianti fra d. 1. til d. 8. april 2007.

Vi havde en utrolig dejlig uge i Castellina in Chianti! Området var skønt - værten var utrolig venlig og hjælpsom - og talte godt engelsk!
Lejligheden/stedet/byen var dejlig - men skal jeg give et godt råd:
1. Der mangler et par stole i køkken/stue-afdelingen (evt. kurvestole m. hynder). Vi havde kun mulighed for en stiv spisestuestol eller sengen! (Når man nu er +50 - så.....) 2. Da opholdsstedet ligger forholdsvis langt ude på landet, valgte vi ofte en lang dag med oplevelser (og fordi vi gerne vil have et glas chianti til maden - valgte vi at lave mad hjemme. (Man kan jo købe utrolig lækre specialiteter selv..)
Der manglede i høj grad køkkenredskaber: glas/kopper/tallerkner/gryder/pander mv. Man kan klare sig langt med en lommekniv - men.... 2 kopper - 2 glas osv. Det er ok - men uden en skrællekniv/skarp kniv til kød eller brød/ostehøvl o.l.??? ... det var MEGET spartansk!

Når det er sagt: Vi havde en skøn uge - og jeg kunne aldrig drømme om at klage - men nu spurgte I jo selv!

Læs mere
 
search map