Agriturismo i Castellina in Chianti i Toscana

Borgo Sicelle

 
Borgo Sicelle er ikke tilgængelig i øjeblikket
Borgo Sicelle er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellina in Chianti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Midt i det centrale Chianti ligger Borgo Sicelle med pragtfuld udsigt over det landskab, der med rette har gjort Toscana berømt i hele verden.

I hjertet af Chianti

Her mellem Greve in Chianti og Castellina in Chianti mødes øjet konstant af vinmarker, olivenlunde, bakker og skove. Borgo Sicelle var engang en lillebitte landsby - med egen kirke - hvis indbyggere dyrkede de omgivende jorde.

Læs mere om Borgo Sicelle

Lejligheder på dagsbasis

Der er stadig et par bønder tilbage i nogle af husene, og kirken står smukt, men i de centrale bygninger er der nu indrettet 10 lejligheder, der udlejes på dagsbasis. Borgo Sicelles beliggenhed er i sig selv et glimrende argument for at vælge at bruge et par dage her, for ikke nok med at landskabet er malerisk, så er der kun 5 km til San Donato, hvor man kan køre på motorvejen Siena-Firenze.

Pool og andre faciliteter

Landevejen skærer i dag gennem Borgo Sicelle, men det er ikke mange, hverken lokale eller turister, der finder på at tage denne lille vej, så generne fra trafikken er absolut minimale. På gården findes svømmebassin (14 x 7 m), vaskemaskine, grill, bordtennis og en hjertevarm modtagelse. Mange vil nok også glæde sig over, at her kun er 1600 meter til landsbyen Piazza, hvor man finder den kendte restaurant "Osteria alla Piazza", men så langt behøver man nu ikke at gå, for lige på den anden side af vejen (ved siden af kirken) ligger en "winebar", der serverer lette retter.

Læs om lejlighederne på Borgo Sicelle

Skjul teksten
 
 
search map