Anmeldelser af Borgo di Pietrafitta

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Borgo di Pietrafitta

Læs personlige anmeldelser af Borgo di Pietrafitta som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo di Pietrafitta. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Borgo di Pietrafitta

Borgo di Pietrafitta
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Borgo di Pietrafitta
Treværelseslejlighed Granaio 2 med 3/4 sovepladser (stueetage)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2013
Antal rejsende 6 voksne, 5 børn
Navn

Bedømmelse af Borgo di Pietrafitta

Det bedste sted vi nogen sinde har boet i Italien. Her var stille og fredfyldt og super stil. Der kom hjorte forbi hverdag foran poolen.

Borgo di Pietrafitta
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Borgo di Pietrafitta
Treværelseslejlighed Granaio 1 med 4/5 sovepladser (stueetage)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Mads fra Viby Sjælland boede på Borgo di Pietrafitta i Castellina in Chianti fra d. 14. til d. 28. juli 2012.

I perioden fra 14/7 til 28/7 2012 var vi 3 personer i Borgo di Pietrafitta. En lille landsby, der blev forladt efter 2. verdenskrig, men nu er restaureret og indrettet til dejlige ferieboliger. Skøn udsigt fra et dejligt poolområde. Personalet meget venligt og hjælpsomt. Fin vinsmagning af egen produktion af vin. Området er afslappet med mange nationaliteter og indbyder til fred og ro.
Området ligger skønt i hjertet af Chianti Classico-området, så vin og mad er i top. Ved opkørslen til området ligger en restaurent (ca. 400 m), der er OK til frokost, men for god toscansk mad prøv i stedet familiedrevet restaurent Tre Torri i selve Castellina in Chianti, desværre i køreafstand (3,5 km).
Castellina in Chianti er en dejlig lille by med gode indkøbsmuligheder. Supermarkedet er dog godt proppet lørdag eftermiddag. I byen ligger et vinkooperativ med glimrende Chianti classico og vin santo. Fint bymuseum med flot udsigt fra tårnet, og en etruskisk gravhøj i udkanten af byen er hurtigt besøgt, men interessant.
Ved kørsel til Firenze eller i nordlig retning, bør man køre til motortrafikvejen mellem Siena og Firenze. Kør gennem Castellina in Chianti og mod San Donato. Det er den enkleste vej. GPS-en er tilbøjelig til at foreslå en smuk, men lang og meget snoet tur af mindre veje. Mod Siena og syd- og østover, kan man køre til samme vej, men over Poggibonsi.
Alt i alt et sted, man helst ikke anbefaler. Man risikerer jo det bliver overrendt:-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 3 voksne
Navn
Kim og familie fra Greve boede på Borgo di Pietrafitta i Castellina in Chianti fra d. 17. til d. 24. juli 2010.

Borgo di Pietrafitta var super skønt. MEN da vi ankommer til stedet siger de at der er sket en fejl fordi vi kun har booket værelse til to personer og ikke 4. Vi ser lejligheden og én ting er en stejl stentrappe op til selve lejligheden men man skal yderligere op af en stejl snoet trappe for at komme op til en sovesofa til børnene – set i lyset af at vores børn er 4 og 8 år så er dette bestemt ikke optimalt. Vi siger til dem at de er nødt til at finde os noget andet uanset pris. De finder en lejlighed (Casa Pera) til os i stedet for! Og denne lejlighed er heldigvis rigtig fin! Men vores ferie havde helt klart været en anden hvis de nu ikke havde haft den mulighed! Jeg vil derfor IKKE anbefale jer at udleje Dario til en familie med små eller mindre børn.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Kjeld og familie fra Hellerup boede på Borgo di Pietrafitta i Castellina in Chianti fra d. 3. til d. 17. juli 2010.

Vi var alle 7 meget tilfredse med opholdet på Borgo de Pietrafitra i Castellina in Chinati i uge 27 og 28 i 2010. Vi boede i Il Torrino og var stort set tilfredse. Dog var udtrækningsseng i stue meget smal til 2 personer og lejlighed var beregnet til 6-8 personer. Der blev meget varmt i tårnet men ellers super fin og original Toscansk indretning af bolig. Der manglede lidt småting i køkken og håndklæder men vi fik efterhånden disse ting på plads.Den oprindelige rengøring måske ikke super grundig men dejlig med let rengøring samt skift af linned og håndklæder efter en uge.

Byen er meget hyggeligt med gode spise muligheder - men desværre ikke i gåafstand.

Vi fik flere gange oplyst på forhånd, at det var nødvendigt med badehætter ved pool af hensyn til filter i pool. Ingen på området benyttede badehætte og der stod intet derom i deres husregler. Synes derfor at
dette ikke burde fremgå på jeres hjemmeside. Købte nemlig badehætter i sportsforretning og fik aldrig brug herfor.

Rigtig god hjælpsomhed, service og assistance på stedet / receptionen. Åbningstider fine. Vi synes ikke at grill området levede op til vores forventninger. Der burde være mere end den ene store grill som lå meget meget lang væk. Orkede ikke at slæbe alt med derom. Man kunne for 20 EUR pr. person på stedet købe picnic start box hvilket synes lidt over pris. Der var kun en riste i grill området så vi fik aldrig benyttet vores indkøbte grill briketter.

Super flot beliggende pool. Stille og roligt område - meget afslappende. Hvis man tyndede ud i pinje træer omkring udeareal ved bord omkring il Torrino, ville man have den mest fantastiske udsigt : o)

Vi er generelt meget tilfredse med In- Italia - og det er sikkert ikke sidste gang vi vil benytte os af jer : o)

In-Italia's kommentar

Hej Kjeld. Tak for din tilbage melding. Jeg har rettet lidt i vores beskrivelse hvad angår sengen i opholdsstuen og info om badehætter. Venlig hilsen Johanne, In-Italia

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 6 voksne, 1 barn
Navn
Per og Rina fra Holbæk boede på Borgo di Pietrafitta i Castellina in Chianti fra d. 3. til d. 10. juli 2010.

Igen i år valgte vi at bestille vores rejse til Toscana igennem jer. Vi boede på Borgo di Pietrafitta i Castellina in Chianti.
Vi havde en skøn rummelig lejlighed med køkken og vaskemaskine samt lille have med en super udsigt og fantastisk pool. Rigtig hyggeligt at blive inviteret til vinsmagning af værterne, hvor vi fik smagte deres egen vin samt oste m.m. fra lokalområdet - herligt!.

Hvis vi overhovedet skal finde noget "men" - så skal man være opmærksom på, om man får en lejlighed med overboer, da der kan være meget lydt.
Endnu engang tak for god service og vejledning.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Gunhild og rejsefæller fra Vejle boede på Borgo di Pietrafitta i Castellina in Chianti fra d. 18. til d. 25. juli 2009.

Pietrafitta er naturskønt, fredeligt og afslappende. Området byder på mange gode lokale restauranter.
Castellina in Chianti er hyggelig men byder ikke på de store oplevelser. Til gengæld er det nemt at komme både til Siena og Firenze.
Servicen på stedet er virkelig god, og de gør alt hvad de kan for at hjælpe, hvis man har specielle ønsker.
Udendørsarealerne i form af græsplæner, havemøbler og pool-område er helt i orden.

Vejene omkring husene er virkelig dårlige og vi fik alle ødelagt sko. Man glider på de stejle bakker og i det løse grus.
Rengøringen i lejligheden var dårlig og køkkenredskaberne mangelfulde.
Jeg er ikke sikker på, at jeg synes, at de fortjener 4 sole. Jeg savner en midtvejs rengøring, og at standarden i lejlighederne er en tand bedre.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Brian og familie fra Vejle boede på Borgo di Pietrafitta i Castellina in Chianti fra d. 25. juli til d. 1. august 2009.

Lejligheden i Borgo di Pietrafitta var udstyret med alt hvad man kunne ønske sig, smukt indrettet, design og bygninger i Toscansk stil. God idé med smagning af stedets vin, oliven olie og specialiteter. Landligt idyl i de smukke bjerge, tæt på den skønne by Castellina in Chianti, som sagtens kunne udfylde de daglige behov for indkøb og gode lokale restauranter, og samtidig tæt på de smukke byer Siena og Firenze. Det var første men bestemt ikke sidste gang turen gik til Castellina. Ønske: lidt flere billeder fra lejlighederne når man skal udvælge den bedste til familien / kort over Borgo de Pietrafitta så man får indblik i hvor ligger lejligheden i forhold til hinanden/pool/hovedbygning.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Ib og rejsefelleskap fra Frederiksberg boede på Borgo di Pietrafitta i Castellina in Chianti fra d. 4. til d. 11. juli 2009.

Kære alle. Det var en helt forrygende oplevelse at have de boliger og hotellet gennem Jer. Alt gik over fantastisk, og der var intet at klage over. Castillina in Chanti er et super sted, velbeliggende, og den lejlighed, vi fik, var med alt tilbehør og lå skønt med en lille have. Tæt på selve Castillina og et godt udgangspunkt for alle seværdighederne i området. Vi var yderst tilfredse. Venedig, som vi aldrig har besøgt, var mere spændende end jeg havde drømt om. Hotellet var udmærket og lå i gå afstand til alt.
Limone (Europa) har jeg besøgt tidligere, så det kender jeg yderst godt. Der var bare "for mange danskere" i selve Limone, men sådan er det jo altid dér. Jeg vil gerne anbefale Jer, og det yderst velfungerende service, I yder.
Det giver tryghed og viser interesse. Tak for det. Jeg fik selv anbefalet Jer fra andre som havde være glade for Jer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Bente og hendes familie fra Kastrup boede på Borgo di Pietrafitta i Castellina in Chianti fra d. 21. til d. 28. juli 2007.

Jo tak, det var en fantastisk tur - et fantastisk sted. Vi nød det meget.. - Men (info fra vores 2 teenagere) var der langt til ALT... :-)

Mit eneste tip enten at nævnte til de næstkommende eller måske bedre et Forslag til stedet var at fylde køleskabet med et par fl vand - så ikke Man skulle styrte ned og handle når man lige havde tømt bil for kufferter mv... - ligeledes kunne stedet også godt supplere med opvaske børste og Opvaskemiddel... - underlige ting at skulle lede efter i supermarkederne...

Ligeledes skulle der måske nævnes at de lejligheder som hedder Di Dario - samt Il Torino - dér er der langt til poolområdet - men et fantastisk pool- Området ... :-)

Supermarked og indkøb i det hele taget, af fødevarer var ringe i Castellina - det var desværre først den sidste dag vi fandt et stort supermarked - og Det var langt væk... - måske skulle området "gennemsøges" og der skulle info Omkring indkøb....

Restauranten for enden af vejen - var FANTASTISK - det kan I sagtens fremhæve med store bogstaver - vi var der i starten af ugen, og bookede Hurtigt plads til den sidste aften... -det eneste minus: de holder lukket Om lørdagen.... som jo er ankomstdag og naturlig spise ude tæt på sted.....

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side 1 2 Næste side
 
search map