Agriturismo i Castellina in Chianti i Toscana

Borgo di Pietrafitta

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Borgo di Pietrafitta ligger i grønne omgivelser med den skønneste udsigt midt i vindistriktet Chianti. Her bor du mellem Firenze og Siena og i kort afstand til de kendte og hyggelige byer Castellina in Chianti (3 km), Greve in Chianti og Radda in Chianti, og tårnenes by San Gimignano ligger heller ikke langt derfra.

Vingård med aktiv produktion
Borgo di Pietrafitta er egentlig en samling af huse, ja nærmest en hel lille landsby, der er bygget omkring et vagttårn og en lille kirke, hvis historie går helt tilbage til Middelalderen. Som så mange andre steder på landet i Toscana blev bygningerne forladt, da folk flyttede til byerne i 1950'erne, men de er nu blevet renoveret, og står som i fordums storhed. Der er i alt 15 ferielejligheder i de smukke gamle bygninger, der engang husede både godsejeren og de mange familier, som arbejdede på gården. Ejerne bor stadig i den store hovedbygning, og de producerer både vin og olivenolie.

Læs mere om Borgo di Pietrafitta

Gode faciliteter og restaurant i gåafstand
For at alt ikke skal virke alt for rustikt, har man tilføjet en række mere moderne og bekvemme faciliteter, som f.eks. swimmingpool og børnebassin med en fabelagtig udsigt over de bølgende bakker. Tæt på ligger de mere traditionelle lokaler som vinkælderen og den store opholdsstue, der også kan bruges som mødelokale. Der er desuden reception med internet point samt wi-fi der rækker helt til lejlighederne, parkeringsplads og grillområde. Den nærmeste restaurant ligger små 150 meter væk, og nås nemt til fods.

Lejligheder og værelser med stil
På Borgo di Pietrafitta kan du vælge mellem at bo i smagfulde værelser eller i lejligheder. De 8 værelser i to forskellige kategorier, ligger alle på 1. sal i villaen og er forbundet med trapper. Værelserne har alle satellit TV, minikøleskab, telefon, værdiboks, wi-fi samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. Lejlighederne har alle egen indgang, satellit TV, køkken med mikroovn og opvaskemaskine. De fleste lejligheder har adgang til et privat område med bord og stole. Lejlighederne er opdelt i to grupper. Den første (Casa Pera, Granaio og Casa del Guardia) ligger ovenfor poolen, og den anden (Dario, Torrino og Capanna) ligger ca. 100 meter fra poolen og tæt på receptionen.

Hus er et separat lejlighed der har et dedikeret udendørs område med borde og stole. De kan være i flere etager.

Læs om værelserne på Borgo di Pietrafitta

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map