Agriturismo i Castellina in Chianti i Toscana

Borgo di Pietrafitta

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Borgo di Pietrafitta ligger i grønne omgivelser med den skønneste udsigt midt i vindistriktet Chianti. Her bor du mellem Firenze og Siena og i kort afstand til de kendte og hyggelige byer Castellina in Chianti (3 km), Greve in Chianti og Radda in Chianti, og tårnenes by San Gimignano ligger heller ikke langt derfra.

Vingård med aktiv produktion
Borgo di Pietrafitta er egentlig en samling af huse, ja nærmest en hel lille landsby, der er bygget omkring et vagttårn og en lille kirke, hvis historie går helt tilbage til Middelalderen. Som så mange andre steder på landet i Toscana blev bygningerne forladt, da folk flyttede til byerne i 1950'erne, men de er nu blevet renoveret, og står som i fordums storhed. Der er i alt 15 ferielejligheder i de smukke gamle bygninger, der engang husede både godsejeren og de mange familier, som arbejdede på gården. Ejerne bor stadig i den store hovedbygning, og de producerer både vin og olivenolie.

Læs mere om Borgo di Pietrafitta

Gode faciliteter og restaurant i gåafstand
For at alt ikke skal virke alt for rustikt, har man tilføjet en række mere moderne og bekvemme faciliteter, som f.eks. swimmingpool og børnebassin med en fabelagtig udsigt over de bølgende bakker. Tæt på ligger de mere traditionelle lokaler som vinkælderen og den store opholdsstue, der også kan bruges som mødelokale. Der er desuden reception med internet point samt wi-fi der rækker helt til lejlighederne, parkeringsplads og grillområde. Den nærmeste restaurant ligger små 150 meter væk, og nås nemt til fods.

Lejligheder og værelser med stil
På Borgo di Pietrafitta kan du vælge mellem at bo i smagfulde værelser eller i lejligheder.

De 8 værelser i to forskellige kategorier, ligger alle på 1. sal i villaen og er forbundet med trapper. Værelserne har alle satellit TV, minikøleskab, telefon, værdiboks, wi-fi samt badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer.

Lejlighederne har alle egen indgang, satellit TV, køkken med mikroovn og opvaskemaskine. De fleste lejligheder har adgang til et privat område med bord og stole. Lejlighederne er opdelt i to grupper. Den første (Casa Pera, Granaio og Casa del Guardia) ligger ovenfor poolen, og den anden (Dario, Torrino og Capanna) ligger ca. 100 meter fra poolen og tæt på receptionen.

Hus er lejligheder. Disse lejligheder har et dedikeret udendørs område med borde og stole. De kan være i flere etager, og soveværelserne kan være på hems. Torrino har 2 soveværelser, 2 værelser med enkeltsenge og 2 badeværelser. La Capanna har 1 soveværelse, 1 soveværelse med enkeltsenge og et badeværelse (lejligheden ligger i en separat bygning)

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Borgo di Pietrafitta

Læs personlige anmeldelser af Borgo di Pietrafitta som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Borgo di Pietrafitta. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Borgo di Pietrafitta

Bedømmelse af Borgo di Pietrafitta

Det bedste sted vi nogen sinde har boet i Italien. Her var stille og fredfyldt og super stil. Der kom hjorte forbi hverdag foran poolen.

Læs mere

Bedømmelse af Borgo di Pietrafitta

Læs mere

Mads fra Viby Sjælland boede på Borgo di Pietrafitta i Castellina in Chianti fra d. 14. til d. 28. juli 2012.

I perioden fra 14/7 til 28/7 2012 var vi 3 personer i Borgo di Pietrafitta. En lille landsby, der blev forladt efter 2. verdenskrig, men nu er restaureret og indrettet til dejlige ferieboliger. Skøn udsigt fra et dejligt poolområde. Personalet meget venligt og hjælpsomt. Fin vinsmagning af egen produktion af vin. Området er afslappet med mange nationaliteter og indbyder til fred og ro.
Området ligger skønt i hjertet af Chianti Classico-området, så vin og mad er i top. Ved opkørslen til området ligger en restaurent (ca. 400 m), der er OK til frokost, men for god toscansk mad prøv i stedet familiedrevet restaurent Tre Torri i selve Castellina in Chianti, desværre i køreafstand (3,5 km).
Castellina in Chianti er en dejlig lille by med gode indkøbsmuligheder. Supermarkedet er dog godt proppet lørdag eftermiddag. I byen ligger et vinkooperativ med glimrende Chianti classico og vin santo. Fint bymuseum med flot udsigt fra tårnet, og en etruskisk gravhøj i udkanten af byen er hurtigt besøgt, men interessant.
Ved kørsel til Firenze eller i nordlig retning, bør man køre til motortrafikvejen mellem Siena og Firenze. Kør gennem Castellina in Chianti og mod San Donato. Det er den enkleste vej. GPS-en er tilbøjelig til at foreslå en smuk, men lang og meget snoet tur af mindre veje. Mod Siena og syd- og østover, kan man køre til samme vej, men over Poggibonsi.
Alt i alt et sted, man helst ikke anbefaler. Man risikerer jo det bliver overrendt:-)

Læs mere

Kim og familie fra Greve boede på Borgo di Pietrafitta i Castellina in Chianti fra d. 17. til d. 24. juli 2010.

Borgo di Pietrafitta var super skønt. MEN da vi ankommer til stedet siger de at der er sket en fejl fordi vi kun har booket værelse til to personer og ikke 4. Vi ser lejligheden og én ting er en stejl stentrappe op til selve lejligheden men man skal yderligere op af en stejl snoet trappe for at komme op til en sovesofa til børnene – set i lyset af at vores børn er 4 og 8 år så er dette bestemt ikke optimalt. Vi siger til dem at de er nødt til at finde os noget andet uanset pris. De finder en lejlighed (Casa Pera) til os i stedet for! Og denne lejlighed er heldigvis rigtig fin! Men vores ferie havde helt klart været en anden hvis de nu ikke havde haft den mulighed! Jeg vil derfor IKKE anbefale jer at udleje Dario til en familie med små eller mindre børn.

Læs mere

Kjeld og familie fra Hellerup boede på Borgo di Pietrafitta i Castellina in Chianti fra d. 3. til d. 17. juli 2010.

Vi var alle 7 meget tilfredse med opholdet på Borgo de Pietrafitra i Castellina in Chinati i uge 27 og 28 i 2010. Vi boede i Il Torrino og var stort set tilfredse. Dog var udtrækningsseng i stue meget smal til 2 personer og lejlighed var beregnet til 6-8 personer. Der blev meget varmt i tårnet men ellers super fin og original Toscansk indretning af bolig. Der manglede lidt småting i køkken og håndklæder men vi fik efterhånden disse ting på plads.Den oprindelige rengøring måske ikke super grundig men dejlig med let rengøring samt skift af linned og håndklæder efter en uge.

Byen er meget hyggeligt med gode spise muligheder - men desværre ikke i gåafstand.

Vi fik flere gange oplyst på forhånd, at det var nødvendigt med badehætter ved pool af hensyn til filter i pool. Ingen på området benyttede badehætte og der stod intet derom i deres husregler. Synes derfor at
dette ikke burde fremgå på jeres hjemmeside. Købte nemlig badehætter i sportsforretning og fik aldrig brug herfor.

Rigtig god hjælpsomhed, service og assistance på stedet / receptionen. Åbningstider fine. Vi synes ikke at grill området levede op til vores forventninger. Der burde være mere end den ene store grill som lå meget meget lang væk. Orkede ikke at slæbe alt med derom. Man kunne for 20 EUR pr. person på stedet købe picnic start box hvilket synes lidt over pris. Der var kun en riste i grill området så vi fik aldrig benyttet vores indkøbte grill briketter.

Super flot beliggende pool. Stille og roligt område - meget afslappende. Hvis man tyndede ud i pinje træer omkring udeareal ved bord omkring il Torrino, ville man have den mest fantastiske udsigt : o)

Vi er generelt meget tilfredse med In- Italia - og det er sikkert ikke sidste gang vi vil benytte os af jer : o)

Læs mere

Per og Rina fra Holbæk boede på Borgo di Pietrafitta i Castellina in Chianti fra d. 3. til d. 10. juli 2010.

Igen i år valgte vi at bestille vores rejse til Toscana igennem jer. Vi boede på Borgo di Pietrafitta i Castellina in Chianti.
Vi havde en skøn rummelig lejlighed med køkken og vaskemaskine samt lille have med en super udsigt og fantastisk pool. Rigtig hyggeligt at blive inviteret til vinsmagning af værterne, hvor vi fik smagte deres egen vin samt oste m.m. fra lokalområdet - herligt!.

Hvis vi overhovedet skal finde noget "men" - så skal man være opmærksom på, om man får en lejlighed med overboer, da der kan være meget lydt.
Endnu engang tak for god service og vejledning.

Læs mere
 
search map