Agriturismo i Castellina in Chianti i Toscana

Albergo Fattoria Casafrassi

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Denne storslåede syttenhundretalsvilla Casafrassi ligger mellem Siena og Castellina in Chianti tæt på den kendte landevej Via Chiantigiana, hvor dit øje konstant tiltrækkes af det billedskønne landskab, og hvor vingårdene er talrige. Den prægtige villa er centrum for en stor gård, der byder på såvel 25 værelser og restaurant som produktion af vin, olivenolie og charcuteri.

Livsnyderi eller aktiviteter?

Fred og ro hersker her, og leder du efter smukke omgivelser og afslapning i en del af Toscana, hvor du på kort tid kan nå frem til utallige seværdigheder, så har du fundet dit feriemål. Hvis du ønsker at forbrænde lidt af kalorierne fra maden og vinen, har du adgang til to svømmebassiner og en tennisbane samt gode muligheder for vandreture langs oldgamle stier i de omkringliggende skove.

Læs mere om Albergo Fattoria Casafrassi

Lyse, stilsikre værelser

Værelserne er store og lyse, nogle af dem befinder sig i selve villaen, andre i gæstefløjen. Fælles for dem er den stilfulde, særdeles toscanske indretning, privat badeværelse med bruser og toilet, satellitfjernsyn, sikkerhedsboks, mulighed for opvarmning og aircondition.

Alt til et vellykket ophold

Hotellet byder desuden på stor parkeringsplads, bar, vaskeriservice, room service og konferencesal. Og så bør vi naturligvis nævne hotellets restaurant, hvor du kan nyde traditionel toscansk madlavning baseret på førsteklasses råvarer, som ledsages af gårdens egne vine (nå ja, de har da også andre, hvis det skal være) og eventuelt får det sidste touch med Casafrassis egen olivenolie.

Læs om værelserne på Albergo Fattoria Casafrassi

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Castello di Fonterutoli

Castellina in Chianti, Toscana

La Torraccia di Chiusi

San Gimignano, Toscana

Podere il Poggiolo

Rufina, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map