Anmeldelser af Agriturismo La Foresta

 
Agriturismo La Foresta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo La Foresta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellina in Chianti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo La Foresta

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo La Foresta som ligger i Chianti vindistrikt. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo La Foresta. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Richard og rejsefælle fra Skive boede på Agriturismo La Foresta i Castellina in Chianti fra d. 21. til d. 28. april 2007.

Tak for din henvendele. Ja du kan tro vi havde en fin tur, det er en fin årstid at besøge Italien da alt er grønt og blomstrende og så var vejret virkelig med os. Hvis man er til natur kan området stærkt anbefales, men som I havde gjort opmærksom på skal mam ikke forvente nogen luxus i denne lejlighed, men alt i lejligheder fungerede fint så ingen beklagelser herfra. Værtinden taler engelsk hvilket er et stort plus, hun havde stillet mad, vand og vin frem til os da vi ankom, meget fint, og hun var bestemt sød og hjælpsom. Jeg vil sige hvis vejret er godt en lejligheder et godt udgangspunkt for natur- kulturoplevelser og vi kunne fint bruge 14 dage på stedet.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Karen og Kaj fra Egå boede på Agriturismo La Foresta i Castellina in Chianti fra d. 10. til d. 17. juli 2004.

Et meget fint sted, velpasset (ikke veltrimmet) - fin beskrivelse for at finde stedet, som ligger lidt afsides. La Foresta nr. 1 var en dejlig stor, kølig lejlighed - veludstyret med fint badeværelse.
Selve gården var et rigtig dejligt sted at være - vi havde søde hensynsfulde naboer - fra Belgien, Italien, DK og Schweiz - både børn og voksne hyggede sig og nød hinandens selskab og ikke at forglemme swimming poolen. Og området er helt fantastisk - masser at nære og lidt fjerne udflugtsmål. Jeg kan virkelig anbefale begge dele - La Foresta og Toscana. Det er ikke sidste gang vi tager derned.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2004
Antal rejsende 4 voksne, 3 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map