Agriturismo i Castellina in Chianti i Toscana

Agriturismo La Foresta

 
Agriturismo La Foresta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo La Foresta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellina in Chianti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Agriturismo La Foresta ligger midt i den traditionelle zone for produktion af chianti, og på gården fremstilles denne vin da også. Gården er meget rustik og ligetil, så dem der forventer sig velplejede bede og dekorative detaljer, skal finde et andet sted: Her er stilen den samme, som man kunne forvente sig i en ægte bondefamilies hjem!

Gården er på alle sider omgivet af vinmarker og olivenlunde ikke langt fra la via Chiantigiana, landevejen der forbinder Siena med Firenze. Her 13 km uden for Siena mødes øjet af al den naturmæssige skønhed, man forbinder med Toscana, og hvis man ikke gider at køre hele vejen ind til Siena, kan man altid finde indkøbsmuligheder og bar i den lille by Quercegrossa, som ligger tre km fra gården.

Læs mere om Agriturismo La Foresta

Ud over produktionen af vin og olie, findes der også fire lejligheder på gården. De er bevidst holdt i en rustik stil, og alle råder de over egen terrasse eller have.

Skjul teksten
 
 
search map