Agriturismo i Castellina in Chianti i Toscana

Agriturismo Il Gualdo

 
Agriturismo Il Gualdo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Il Gualdo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castellina in Chianti og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

"Autentisk" er det første ord, vi tænker på, når vi skal beskrive Agriturismo Il Gualdo.

Denne maleriske gamle bondegård har nemlig tydeligvis ikke, som så mange andre i Chianti, været forladt og reduceret til en ruin under det industrielle opsving efter Anden Verdenskrig, men er forblevet beboet, så lofter, vægge og pejse stadig står som for 100 år siden. Dette indtryk forstærkes af de mange originale møbler fra 1800-tallet og begyndelsen af 1900-tallet, du finder i lejlighederne. Hvad køkkenerne og badeværelserne angår, kunne vi nu godt ønske, at indtrykket ikke var så autentisk, eller rettere at de ikke gik tilbage til midten af 1990'erne, da gården startede sin aktivitet med udlejning. De er helt acceptable og funktionelle, men en fornyelse ville ikke skade.

Læs mere om Agriturismo Il Gualdo

Lejlighederne er generelt særdeles rummelige med store soveværelser og stuer, og så er de rigtig hyggelige. Det sidste vil du nok især sætte pris på, hvis du kommer i ydersæsonerne, for når vejret er lunt, vil langt de fleste af døgnets timer på gården nok blive tilbragt uden døre, om det så er rundt om det bord, der hører til hver lejlighed, eller ved svømmebassinet, hvorfra udsigten over dal og bakker i sandhed er betagende.

Gården ligger omkring 4 kilometer uden for Castellina in Chianti, hvoraf de tre kilometer går ad en grusvej, som første gang virker uendelig lang, men som man hurtigt vænner sig til. Den er heldigvis også i god stand.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Il Gualdo

Skjul teksten
 
 
search map