Anmeldelser af Agriturismo Collelungo
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Lækre, afslappende omgivelser, med hyggelig by og storbyer tæt på

Collelungo er et skønt sted for enden af en grusvej midt i olivenlunde og vindruemarker. Stedet er meget velholdt både indendørs og udendørs. Der er gode lejligheder med alt hvad man har brug for af køkkengrej, møbler og udendørs terrasse. Vi fik også rene håndklæder, samt viskestykker flere gange i løbet af de 9 dage vi boede på Collelungo.
Vi boede i lejligheden "Panthera" med køkken, stue, to store soveværelser og to tilhørende badeværelser. fordelt på to plan. Til lejligheden hører også egen "private" terrasse med bord/stole sæt og liggestole, samt dejlig aftensol og en fantastisk udsigt mod byen Castellina in Chianti. Der var også en fantastisk udsigt fra værelserne - skønt at vågne op til om morgenen.
Poolområdet og poolen er velholdt, der er masser af liggestole, borde og stole under pavillioner og et skønt loungeområde med sofaer og borde. Både ved poolen og i loungeområdet er der velfungerende Wi-Fi, mens det kniber lidt mere i lejlighederne pga. de massive stenvægge. Stedet har også et bibliotek/TV-stue og en vin-"kælder", hvor man kan forsyne sig med stedets egen vin. Desuden er det muligt at benytte en vaskemaskine på stedet.
Fabiola er den skønne værtinde på Collelungo. Hun hjælper med ind- og udtjekning og alt hvad man ellers måtte have behov for i løbet af ferien. Hun er på stedet dagligt, og er super sød og meget hjælpsom. Hele stedet omgives af en ukompliceret og meget afslappet atmosfære. Et perfekt sted at komme helt ned i gear og bare slappe af...

Castellina in Chianti som feriedestination

Collelungo ligger ca. 10 minutters kørsel i bil fra Castellina in Chianti. En meget hyggelig by med en gammel borg, et hyggeligt torv, en lille gågade, lidt forskellige butikker (fortrinsvis for turister), is-butikker og en masse skønne restauranter af forskellig art. Når du tjekker ind på Collelungo vil du modtage en oversigt over de forskellige restauranter i området. Vi prøvede en del af de nævnte restauranter, og var meget tilfredse. Vi kan bl.a. anbefale Albergaccio di Castellina (lidt uden for centrum), Antica Trattoria La Torre (midt på torvet) og Il Re Gallo (ligeledes på hjørnet af torvet). På nævnte restauranter kan man med fordel reservere bord i forvejen).
Der ligger også en Coop, hvor man kan gøre indkøb af kolonial, friske madvarer og andre fornødenheder. Der er flere P-pladser i Castellina in Chianti, så det er nemt at parkere bilen og gå rundt i byen til fods. Man betaler 1 Euro i timen indtil kl. 20. Vær opmærksom på ensrettede gader og zoner i centrum, hvor indkørsel er forbudt uden tilladelse.
Det kan ikke anbefales at gå fra Collelungo til Castellina in Chianti til fods, da vejene er smalle og med mange sving, så det er svært at forudse trafikken på vejen.
Fra Castellina in Chianti kommer man nemt til Firenze via en mindre motorvej (uden vejafgift). Turen tager ca. 50 minutter i bil.
Ligeledes er det nemt at komme til Siena, ad en hyggelig, snoet vej gennem det skønne landskab i Chianti. Turen tager ca. 40 minutter i bil.

Agriturismo Collelungo
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo Collelungo
Treværelseslejligheden Pantera med 4 sovepladser (ikke refunderbart)
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Agriturismo Collelungo
 
search map