Agriturismo i Castellina in Chianti i Toscana

Agriturismo Collelungo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Collelungos historie går langt tilbage. Vi hører om gården første gang i kilder fra trettenhundredetallet, og siden da har stedet konstant været beboet og jorden dyrket. I dag er her indrettet en række mindre, velindrettede lejligheder, men her dyrkes også vin i meget stor stil kun 4 km fra Castellina in Chianti.

Malerisk landskab

Du har naturligvis mulighed for at købe gårdens vine direkte, men du kan også smage dem i selvbetjeningsbaren. Denne ligger i forbindelse med en lille læsesal med satellitfjernsyn, og her vælger du selv din vin, åbner og skænker selv op, hvorpå du noterer dit forbrug. Dette er noget andet end hotellernes sædvanlige triste minibar! På gården er der også en lille morgenmadsrestaurant.
Bygningerne er udtalt maleriske, og det samme gælder landskabet, for hvor end du vender dit blik, så møder dine øjne bakker og skråninger med vinmarker, dette gælder naturligvis også for udsigten fra poolen, der er omgivet af liggestole og parasoller.

Læs mere om Agriturismo Collelungo

Slap af i stilfulde omgivelser

Lejlighederne er velindrettede og sobert møblerede, de har alle badeværelse med toilet og bruser samt køkkenfaciliteter. De har til gengæld hverken aircondition, fjernsyn eller internetadgang, for Collelungo er tænkt som et sted, hvor man slapper af i stilfulde rustikke omgivelser. Som det fremgår af lejlighedernes antal sovepladser, så er det også et sted for par, ikke for børnerige familier. Alt er velholdt og afslappet her. Oppe fra parkeringspladsen og ned gennem boligerne til poolen er der en del trin og niveauforskelle.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Collelungo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map