Agriturismo i Castelfranco di Sopra i Toscana

Podere Mignaie

 
Podere Mignaie er ikke tilgængelig i øjeblikket
Podere Mignaie er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castelfranco di Sopra og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Smukt bondehus beliggende to kilometer uden for den lille middelalderby Castelfranco di Sopra. Huset blev for få år siden grundigt istandsat og fremstår som et skoleeksempel på arkitekturen på landet i denne del af Toscana.

Også indretningen og møbleringen af villaen er temmelig høj standard. Landskabet omkring huset er ganske specielt med sine kløfter og dale; det kan ikke beskrives, men skal ses.

Læs mere om Podere Mignaie

Rundtom huset ligger en stor have med skyggegivende træer og et 10 x 5 meter stort svømmebassin (åbent 7. maj til 1. oktober 2005). I den gamle lade foran huset findes et stort bord med stol og en gevaldig åben grill.

Villa med 14 sovepladser:
- På første etage finder vi stor stue med pejs, køkken, to soveværelser med dobbeltseng, badeværelse med karbad og bruser, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser. Fra første etage leder en trætrappe op i tårnet, hvor der findes en soveværelse med dobbeltseng. I husets anden del, der kan nås såvel udefra som indefra findes endnu en stue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med bruser. Det er muligt at tilføje to udfoldelige enkeltsenge.

Skjul teksten
 
 
search map