Agriturismo i Castelfiorentino i Toscana

La Sognaia

 
La Sognaia er ikke tilgængelig i øjeblikket
La Sognaia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Castelfiorentino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

La Sognaia ligger i bakkerne uden for Castelfiorentino i fredelige omgivelser.

Det nyopførte hus indeholder fire lejligheder, og så er der en femte i et lille anneks ved siden af det. Alt her er yderst velholdt, og det er svært at sætte en finger på kvaliteten af noget som helst. Alle lejlighederne har eget udeområde, hvad enten det så er en balkon (eller flere) eller en terrasse med bord og stole i solid kvalitet (intet plastik her). De har også aircondition og gode køkkenhjørner med fire kogeplader, mikrobølgeovn og køleskab. Møblementet er af god kvalitet.

Læs mere om La Sognaia

Hvad udsigten angår, så er den flot mod bakkerne, men småkedelig ned mod det flade område foran Castelfiorentino. Heldigvis har ejerne været så intelligente, at lade buske og træer vokse godt til den side, således at du ikke lægger meget mærke til det. I den velholdte have finder du et saltrenset svømmebassin på 12 x 6 meter (dybde 120 - 150 cm) omgivet af liggestole, borde, stole og parasoller. I haven finder du også grill. Biler kommer ikke indenfor, men stilles på den private parkeringsplads på den anden side af vejen.

Toværelseslejligheden Rosa med 2/4 sovepladser
- Lejligheden ligger mod syd i stueetagen med direkte adgang fra haven. Den består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har privat terrasse ved indgangen.
Treværelseslejligheden Verde med 5/7 sovepladser
- Lejligheden ligger mod øst i stueetagen med direkte adgang fra haven. Den består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og enkeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og to badeværelser med bruser og toilet. Lejligheden har privat terrasse ved indgangen.
Toværelseslejligheden Beige med 2/4 sovepladser
- Lejligheden ligger på første sal. Den består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har to terrasser: en mod nord og en mod øst.
Toværelseslejligheden Giallo med 2/4 sovepladser
- Lejligheden ligger på første sal. Den består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har tre terrasser med bord og stole: en mod nord, en mod syd og en mod vest.
Toværelseslejligheden Anneks med 2/4 sovepladser
- Er i grunden et selvstændigt lille hus skråt over for hovedbygningen. Det består af stue med køkkenhjørne og hems med to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser og toilet. Lejligheden har privat terrasse ved indgangen.

Skjul teksten
 
 
search map