Villa i Castel Focognano i Toscana

Casa Ciabatti

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Casa Ciabatti er et mindre stenhus, som ligger omgivet af kastanie- og egetræer i fredelige omgivelser ca. 1 km uden for den lille by Castel Focognano i Casentino-dalen.

I den store have bag huset er der et svømmebassin på 10 x 5 m, som ikke deles med andre, græsplæne med diverse frugttræer og ejernes køkkenhave. Nærmest huset er der en hyggelig møbleret pavillon og en grill. Det lille og ældre ægtepar hr og fru Ciabatti, som ejer huset og kun taler italiensk, bor i selve Castel Focognano og det er hos dem, man henvender sig ved ankomst. Så kører de, eller et af deres voksne børn, foran resten af vejen op til huset.

Læs mere om Casa Ciabatti

Huset er enkelt og lidt gammeldags indrettet, men man har det og haven stort set for sig selv. Hr Ciabatti kommer jævnligt for at passe køkkenhaven. I nabohuset bor der er familie, som er væk det meste af dagen.

Nærmeste indkøbsmuligheder er i Castel Focognano og der er flere spisesteder i Rassina, ca. 7 km fra huset.

Villaen på Casa Ciabatti

Villa m. privat pool

Huset er ca. 65 m² og i to etager. I stueetagen finder man opholds-/spisestue med åbent køkken og pejs. På første sal ligger soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map