Ferieboliger og hoteller i Castel Focognano

 
Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Castel Focognano er en meget lille landsby, med kun én kirke og en lille købmand. Den ligger i den sydlige del af Casentino-dalen, nord for Arezzo.

Byens historie går tilbage til år 1028, hvor den opstod mellem tre kløfter oven på en stejl bjergryg og dengang var den omgivet af en dobbelt ringmur.

Rassina

Siden slutningen af 1700-tallet har Castel Focognano hørt under Rassina, som i kraft af sin mere strategiske beliggenhed lige ved floden Arno, blev en af de vigtigste handelsbyer i området. Rassina ligger ca. 5 km væk og er stadig i dag en levende og aktiv landsby, der lever af håndværk, industri og handel i særdeleshed behandling og fremstilling af uld-, hør- og silkeklæder. Dér skal man da også til for at finde spisesteder, supermarked og apotek.

Byfester

Man skal til Rassina for at opleve en lokal, festlig og folkelig sommer, men der er der også arrangementer hele sommeren igennem.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 

Populært i Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map