Anmeldelser af Paradu Tuscany EcoResort

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Paradu Tuscany EcoResort

Læs personlige anmeldelser af Paradu Tuscany EcoResort som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Paradu Tuscany EcoResort. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Skønt feriested

Vi boede i en bungalow, med plads til 6, da vi rejste med større børn, som ikke længere synes det er sagen med små køjesenge eller sovesofaer. Dette var for os et rigtig godt valg, da bungalow til 4 består af et lille værelse med dobbelt seng og et mindre værelse med køjeseng samt et lille bitte køkken område. Bungalow til 6 er egentlig dobbelthus til 4+2 lagt sammen ved at åbne den dør, der adskiller dem. Så vi havde to køkkener og to badeværelser. Alt var meget fint rengjort, da vi ankom. Gode opholdsrum inde og ude. På stedet var der et minimarked, som havde de mest basale ting. Et ret professionelt sted med et omfattende aktivitetsprogram, som kan benyttes hvis man har lyst. Vi blev ikke generet af lyd/larm derfra. Området er stort, og måske kan man opgradere lidt på skiltningen... man får udleveret et kort, og det er meget fint, men det kan alligevel være svært at finde rundt. Vi brugte stranden, efter at have opholdt os to andre steder kun med pool. Poolen var for det meste også godt fyldt op. Spisestederne fik vi ikke afprøvet. Måske kunne der ligge viskestykke, grydelap og vinglas i bungalow.

Castagneto Carducci som feriedestination

Vi besøgte Bolgheri, som er en hyggelig lille by med flere spisesteder. Derudover kørte vi til San Vincenzo. Her er der havn og en gågade med shoppingmuligheder - og selvfølgelig spisesteder.

Paradu Tuscany EcoResort
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Paradu Tuscany EcoResort
Lejlighed m. 3 soveværelser og terrasse
 
Faciliteter på stedet
Restaurant

Brugte dem ikke
Pool (evt. sæsonåben)

Brugte dem ikke
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2018
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Bedømmelse af Paradu Tuscany EcoResort

Castagneto Carducci som feriedestination

Paradu Tuscany EcoResort
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
Morgenmaden
 
Selve indkvarteringen på Paradu Tuscany EcoResort
Studiolejlighed m. terrasse
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map