Feriebolig i Castagneto Carducci i Toscana

Paradu Tuscany EcoResort

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På resortet har man tilstræbt at respektere omgivelserne og opnå en god balance mellem mennesker og natur. Dette er man lykkedes med og kan derfor tilbyde gæsterne alle former for komfort og bekvemmeligheder, som der er brug for på en vellykket ferie. Her er flere aktiviteter og underholdning for hele familien, lille som stor. Inde på området, som kan minde om en lille by, findes der blandt andet barer, restauranter, vaskeri samt en lille forretning, hvor du kan købe alt fra nybagt brød til vin, mejerivarer, solcreme, strandlegetøj og meget mere.

Et lille badeparadis langs den toskanske kyst

Her på Paradu Tuscany EcoResort kan du nyde godt af den luksus, at du har alle faciliteter på hånden, samtidig med at du bor tæt på naturen, er sammen med familien og har omgivelser, der giver dig mulighed for at slappe helt af. Duftene fra de svalende pinjetræer, saltet fra havet og sandet mellem tæerne bidrager til trivslen, og det er ikke så mærkeligt, at mange familier vælger at vende tilbage hertil.

Lav mad selv eller få den serveret

Det er bekvemt at have mulighed for at lave mad under ferien, specielt for dig, der rejser med børn. Men af og til er det nu skønt at kunne sætte sig ned, slappe af og bare få maden serveret. Endnu bedre bliver det, når man kan unde sig et glas vin til, uden at skulle bekymre sig om, at man skal køre bil bagefter. Den mulighed har du her, for på hotellets område er der et par restauranter at vælge imellem. "La Pagoda" er en buffetrestaurant, som serverer morgenmad og aftensmad. Derudover har du "Dal Maestro" med a la carte menu og en fin beliggenhed på stranden, hvorfra du kan nyde solnedgangen. Børnenes favoritmad i Italien, ud over pasta, er ofte pizza, så det er heldigt, at dette også fås på "Dal Maestro". Du kan selv vælge, om du vil indtage pizzaen på restauranten, eller om du vil tage den med hjem til bungalowen og spise den på din egen terrasse. Øvrig mad og drikke, såsom italiensk morgenmad, lettere frokostretter, is og gode drikkevarer kan du købe i poolbaren.

Und dig dejlige stranddage og stunder med leg

Den lange strand strækker sig flere kilometer langs med kysten. Du kan vælge imellem at leje en strandplads, dvs. liggestol og parasol, på resortet, eller du kan benytte dig af de gratis strande, hvor du kan slå dig ned, hvor du vil. Når du får lyst til at køle dig ned med en drink, kan du begive dig til strandbaren, som tilbyder kolde drikkevarer, snacks, is og kaffe. For den legesyge er her mange muligheder, f.eks. strandtennis, volleyball, bueskytteri, vandpolo, kano og windsurfing. Eller hvad med at prøve Nordic Walking, Zumba eller pilates eller leje en cykel og begive dig på eventyr. De allermindste har to legepladser at vælge imellem, hvor de kan boltre sig, og her arrangeres underholdning for alle aldre (her findes f.eks. et amfiteater).

Tag en spændende tur ud på landet

Smukke, vidunderlige Toscanas indland ligger tæt på, så det passer rigtig godt at tage et par dagsture, når du nu er her. Til pittoreske Volterra tager det ca. 1 time med bil (59 km), og San Giminagno med alle sine tinder og tårne ligger ca. 90 km væk. Også Siena, som ligger ca. 147 km væk, er et besøg værd. Ellers kan du bare tage det, som det kommer og køre rundt mellem de toskanske bakker og gøre holdt på en af regionens hyggelige vingårde.

Læs mere om Paradu Tuscany EcoResort

Bo i hyggelige bungalows

Der er i alt 190 bungalows på Paradu Tuscany EcoResort, som ligger skyggefuldt og er spredt over 36 hektar. De er lavet af ubehandlet materiale, bygget på sandbund og er 100 procent genbrugelige. Vandet reguleres via et kontrolpanel og tilpasses efter forbrug. Det meste af indretningen består af materialer, der kan genbruges. Med os kan du vælge mellem en bungalow for 2 voksne og 1 barn under 12 år eller en for 2 voksne og 2 børn under 12 år. Alle er udstyret med tv, aircondition, Wi-Fi, pengeboks, badeværelse og køkkenhjørne.
Du laver selv mad, men har mulighed for at tilkøbe dine måltider. Ønsker du, at der bliver skiftet sengetøj og håndklæder i løbet af opholdet, er det muligt mod et tillæg, som betales på stedet.

Lejlighederne på Paradu Tuscany EcoResort

Studiolejlighed m. terrasse

Soveværelse/stue med dobbeltseng (160x190) samt et lille køkkenhjørne, badeværelse med bruser. Bungalowen er på ca. 20 m² og har en møbleret terrasse på ca. 15 m². Mulighed for en ekstraseng til et barn under 12 år.

Lejlighed m. 1 soveværelse og terrasse

Fællesstue med sovesofa (2x80x190) og et lille køkkehjørne, soveværelse med dobbeltseng (160x190) samt badeværelse med bruser. Bungalowen er på ca. 27 m² og har en møbleret terrasse på ca. 18 m².

Lejlighed m. 2 soveværelser og terrasse

Et soveværelse med en dobbeltseng (160x190), lille værelse med køjeseng (2x80x190) til børn under 12 år samt en stue med et køkkenhjørne og badeværelse med bruser. Bungalowen er på ca. 22 m² og har en møbleret terrasse på ca. 15 m².

Lejlighed m. 3 soveværelser og terrasse

Et soveværelse med queensizeseng (160x190), lille køkkenhjørne, et værelse med queensizeseng (160x190) og et lille køkkenhjørne i værelset, et værelse med køjeseng (2x80x190), to badeværelser og bruser. Bungalowen er på ca. 42 m² og har en møbleret terrasse på ca. 30 m². Denne model er to sammensatte bungalows.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Golfo del Sole

Follonica, Toscana

Villa Mazzanta

Vada, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Toscana

Il Pozzo

Capolona

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno

search map