Agriturismo i Castagneto Carducci i Toscana

La Casina

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I udkanten af den stille lille middelalderby Castagneto Carducci ligger disse stemningsfulde gamle bygninger, der stammer fra 1700-tallet. I dag er her indrettet tretten lejligheder, der udlejes på ugebasis. Her er en pragtfuld udsigt, ja på klare dage kan du se helt til Elba, og så er her fredfyldt: Den eneste larm er den, der kommer fra de andre gæster. De gode sandstrande finder du blot 9 km herfra!

Strand, pool og faciliteter

Hvis man ikke gider at køre de ni kilometer til sandstrandene, kan man benytte det 12 x 6 meter store svømmebassin, som lejlighederne deles om. Af andre praktiske ting på stedet kan omtales parkering, grill, en lille legeplads, fælles vaskemaskine (mod betaling) og så naturligvis den umiddelbare nærhed til byen: Inden for 400 meter finder man butikker, restauranter, barer osv.

Læs mere om La Casina

Lejlighederne

Lejlighederne er simpelt, men gedigent indrettede i klassisk toscansk landstil. De er langt fra standardiserede, da man i størst muligt omfang har søgt at respektere de oprindelige mure. Lejlighederne kan ligge i stueetagen eller på første etage, de har alle fjernsyn og enten egen møbleret udeplads eller bord og stole i lejligheden, som kan flyttes ud i de fælles områder.

Lejlighederne på La Casina

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af La Casina

Læs personlige anmeldelser af La Casina som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af La Casina. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 31 anmeldelser fra La Casina

Flotte og rene omgivelser

Vi havde en skøn ferie på La Casina, lejligheden var rigtig fin og ren.
Udearealer var pæne og velholdt
Det eneste lille minus var størrelse på poolen, og kampen om en solstol. 11 lejligheder der skal dele 10 solstole er ikke optimalt.

Læs mere

Veldig god prisvenlig bolig.

Virkelig godt og prisvenlig bolig. Stor lejlighed (Limone) med gode senge og køkken. Eneste minus var udeområdet, som godt nok var privat, men tilbød kun lidt skygge og kølighed, øvrige lejligheders udeområder var bedre disponerede men ej private.
Rigtigt god beliggenhed med fantastisk udsigt over bjergene og havet på afstand. God beliggenhed i byen, uforstyrret, men alligevel tæt på.

Læs mere

Fantastisk ferie med den bedste udsigt

La Casina er en oase med dejlig sol og varme hver dag. Skøn udsigt til havet og en dejlig pool, der bliver passet fint.
Lejlighed og omgivelser er rent og pænt.
En super dejlig ferie, der bestemt kan anbefales til andre.

Læs mere

Fantastisk lille perle

Vi blev glædeligt overraskede over at komme til dette fantastisk autentiske sted. Billederne på hjemmesiden yder slet ikke stedet ret.
Vi blev modtaget af ejeren som bød velkommen med godt humør, og asti til at nyde om aftenen
Vores lejlighed havde mange smukke detaljer fra det oprindelige byggeri og var virkelig stor
Udsigten fra vores udendørs bord var helt fantastisk vi nød solnedgangen hver aften
Pool er ikke så stor og der er kun 10 solsenge men det gik faktisk ok i den uge vi boede der da folk kom meget på skift og stranden jo kun er ca 7 km væk
Stedet har ægte italiensk charme

Læs mere

Fantastisk miniferie

Har du set og elsket filmen "A good year" for sine omgivelser, så selvom filmen er fra Frankrig, så er der så mange ligheder til Bolgheri og Castagnetto Carducci.
La Casina ligner næsten stedet i filmen. Byggestilen pittoresk i vanlig italiensk stil, hvor der er klattet lidt med mørtelen og et par fliser er revnede, men alt fungerer og det kan varmt anbefales.

Stedets ejere var flinke og manden, Roberto, kunne faktisk et par ord på engelsk, så vi var ikke helt lost.

Læs mere

Et sted med udsigt

Meget rart sted med god service på et fantastisk sted. Eksemplarisk og hjertelig service fra ejeren, der hjælper med alt. Ingen aircondition, desværre, så det bliver varmt om natten, når man skal sove. Et enkelt køkken, der opfylder de fleste krav med hensyn til at lave mad. Der var imidlertid ingen ovn. Tæt ved flere fremragende restaurant inden for et par hundrede meter. Poolen er perfekt, og hvis man ønsker at tage til stranden er det en biltur på under 10 minutter. Vinmarkerne breder sig ud under landsbyen og der er flere fantastisk smukke maleriske landsbyer, som man kan besøge nemt med bil. Vi anbefaler dette sted varmt.

Læs mere
 
search map