Agriturismo i Castagneto Carducci i Toscana

La Casina

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I udkanten af den stille lille middelalderby Castagneto Carducci ligger disse stemningsfulde gamle bygninger, der stammer fra 1700-tallet. I dag er her indrettet tretten lejligheder, der udlejes på ugebasis. Her er en pragtfuld udsigt, ja på klare dage kan du se helt til Elba, og så er her fredfyldt: Den eneste larm er den, der kommer fra de andre gæster. De gode sandstrande finder du blot 9 km herfra!

Strand, pool og faciliteter

Hvis man ikke gider at køre de ni kilometer til sandstrandene, kan man benytte det 12 x 6 meter store svømmebassin, som lejlighederne deles om. Af andre praktiske ting på stedet kan omtales parkering, grill, en lille legeplads, fælles vaskemaskine (mod betaling) og så naturligvis den umiddelbare nærhed til byen: Inden for 400 meter finder man butikker, restauranter, barer osv.

Læs mere om La Casina

Lejlighederne

Lejlighederne er simpelt, men gedigent indrettede i klassisk toscansk landstil. De er langt fra standardiserede, da man i størst muligt omfang har søgt at respektere de oprindelige mure. Lejlighederne kan ligge i stueetagen eller på første etage, de har alle fjernsyn og enten egen møbleret udeplads eller bord og stole i lejligheden, som kan flyttes ud i de fælles områder.

Lejlighederne på La Casina

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map