Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Omgivet af smukt landskab

Bløde bakker, et landskab der krydses af vinruter, skove og skyggefulde pinjetræer samt brede strande der møder et krystalblåt hav, således fremstår omgivelserne ved den smukke by Castagneto Carducci. Byen er beliggende i hjertet af det man kalder Costa degli Etruschi – Etrusker-kysten og her i dette milde klima produceres berømte vine og olivenolie af høj kvalitet.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Navneforandring

Denne hyggelige lille middelalderby hed indtil 1907 Castagneto Marittima, men det år døde den store digter og nobelprisvinder Giosuè Carducci, der netop var født her, og så tog byen navneforandring for at hædre ham. I dag lever byen en ganske fredelig tilværelse størstedelen af året, men i badesæsonen liver den gevaldigt op, og så kommer mange for at spise på en af byens restauranter eller slentre rundt i de små gader for at se på butikker.

Borgen

Borgen stammer fra 1000-tallet og bebos endnu af den gamle adelsslægt della Gherardesca, hvis sidste efterkommer, grev Gaddo, fra tid til anden får besøg af sin veninde eksprinsesse Sarah Ferguson. Så står byen på den anden ende.

Læs mere om Castagneto Carducci

Byfester

Som det er vane i så mange toscanske byer, arrangeres der også kulturelle og folkelige forestillinger i Castagneto Carducci sommeren over. Blandt andet afholdes en International Musikfestival i starten af september.

Cykel- og trekkingruter

Området er meget velegnet til cykelture og trekking, og derfor har kommunen samlet en række officielle ruter til de passionerede gæster. Blandt ruterne er der lidt for enhver smag: Der er ture til middelalderbyerne på cykel, rundt i dalene, til de nærliggende byer samt trekking ad forskellige gamle stisystemer.
For yderligere detaljer om ruterne, se her på kommunens hjemmeside (på italiensk): www.comune.castagneto-carducci.li.it/index.php?id=408

Skjul teksten
 
 
search map