Feriebolig i Casoli i Toscana

Casa L'Aia

 
Casa L'Aia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa L'Aia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Casoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette lille hus ligger i Luciana bydel, ca. 3 km fra selve Casoli, hvor du finder nærmeste indkøbsmuligheder og den nærmeste restaurant. Den hyggelige Camaiore ligger kun 6 km herfra. Skal du til stranden, så ligger Viareggio ca. 14 km fra huset. Andre oplagte udflugter er Le Cinque Terre, Pisa, Lucca, m.fl.

Huset ligger i 500 meters højde i rolige omgivelser med flot udsigt over marmorbjergene. På de rigtig klare dage kan man se helt frem til det skæve tårn i Pisa. Huset nås af en lille vej, som ender her ved en parkeringsplads. Denne bruges af husets gæster, og 4 andre huse i nærheden.

Læs mere om Casa L'Aia

Treværelseshus med 3/4 sovepladser:
- Huset er fordelt på to etager og er ca. 55 m² i alt. Det består af opholdsstue med pejs og køkkenhjørne, samt enkelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, mindre værelse med enkeltseng, og badeværelse med toilet og bruser. Ved indgangen er der stor terrasse med bord og stole. Ved huset er der også grill. Det skal bemærkes, at badeværelset er forholdsvis lille, og at adgangen til det er smal, hvorfor lejligheden ikke er anbefalelsesværdig til alt for kraftige personer.

Skjul teksten
 
 
search map