Feriebolig i Casoli i Toscana

Casa L'Aia

 
Casa L'Aia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa L'Aia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Casoli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette lille hus ligger i Luciana bydel, ca. 3 km fra selve Casoli, hvor du finder nærmeste indkøbsmuligheder og den nærmeste restaurant. Den hyggelige Camaiore ligger kun 6 km herfra. Skal du til stranden, så ligger Viareggio ca. 14 km fra huset. Andre oplagte udflugter er Le Cinque Terre, Pisa, Lucca, m.fl.

Huset ligger i 500 meters højde i rolige omgivelser med flot udsigt over marmorbjergene. På de rigtig klare dage kan man se helt frem til det skæve tårn i Pisa. Huset nås af en lille vej, som ender her ved en parkeringsplads. Denne bruges af husets gæster, og 4 andre huse i nærheden.

Læs mere om Casa L'Aia

Treværelseshus med 3/4 sovepladser:
- Huset er fordelt på to etager og er ca. 55 m² i alt. Det består af opholdsstue med pejs og køkkenhjørne, samt enkelt sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, mindre værelse med enkeltseng, og badeværelse med toilet og bruser. Ved indgangen er der stor terrasse med bord og stole. Ved huset er der også grill. Det skal bemærkes, at badeværelset er forholdsvis lille, og at adgangen til det er smal, hvorfor lejligheden ikke er anbefalelsesværdig til alt for kraftige personer.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa L'Aia

Læs personlige anmeldelser af Casa L'Aia som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa L'Aia. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Casa L'Aia

Læs mere

Claus og Heidi fra Danmark boede på Casa L'Aia i Casoli fra d. 19. til d. 26. juli 2012.

Udsigt til en skøn ferie! L'aia i Casoli er præcis den lille rede i Toscanas bjerge, som vi har håbet på. Fra den lille terrasse foran huset kan vi se ned til Camaiore, hvor vi meldte vores ankomst for lidt siden og bag os stikker skovklædte bjerge i vejret. Turen herop foregik ad snoede bjergveje...uvant, men godt guidet af ejerens søn, der kørte i forvejen. Første lektion i bjergkørsel siger godt ned i gear og brug af hornet som advarsel i svingende. Huset er primitivt indrettet og stemmer fint overens med billederne fra internettet. Her er præcist, hvad vi har brug for. Ejerens søn taler ikke meget engelsk, men gør sit bedste for at forklare om el, gas, køleskab og skodder - det virker altsammen fint.

Tid til opdagelse og indkøb. En vandresti fører ned til Casoli, som er den nærmeste landsby. Her er vist ikke de store muligheder for at købe ind. En bar, et spisested og en lille købmand er alt, hvad vi kan finde. Til gengæld er her meget idyllisk og hyggeligt. Følger man stien videre, kommer man ned til et rislende vandløb og længere nede rammer man Camaiore, men der er for langt at gå idag, så vi går op og tager bilen ned.
Camaiore rummer gode muligheder for at proviantere. Supermarkedet Conad syner ikke af meget udefra, men har en bredt udvalg af diverse fødevarer. Det var lidt svært at finde, men ligger nogle få hundrede meter fra torvet. Byen har også en gågade med forholdsvis mange små restauranter og butikker. Der tales italiensk, tegnsprog og lidt engelsk, så handlerne går fint. Gå ikke glip af gelateriaet....betjeningen er yderst venlig og isen fremragende. Det hele virker meget autentisk og bestemt ikke turistet.
En halv times kørsel fra Camaiore ligger strandbyen Lido de Camaiore. Her er masser af muligheder for at komme på stranden, hvis man er til private strande med liggestole og strandcafeer. En bred strandpromenade med restauranter og butikker løber langs stranden og skærmer for havet.
I bjergene bag hytten findes et fint afmærket stisystem, der leder til nabolandsbyer og bjergtoppe. Vi har ikke noget kort over området, og har derfor svært ved at finde ud af, hvor de forskellige ruter fører hen. Men her er smukt, bjergtagende smukt og bestemt anstrengelserne værd. Stierne kan klares med rimelig kondition, godt fodtøj og rigeligt med vand.
Fra terrassen foran hytten lykkes det os at se det skæve tårn i Pisa...i kikkert. Det bliver dog Lucca, som bliver målet for vores bytur. En times kørsel bringer os til den gamle by og vi parkerer på en stort gratis område cirka 5 minutters gang fra bymuren. Vi indleder besøget med en cykeltur på bymuren. En sjov og anderledes måde at få overblik på. Cyklerne har vi lejet umiddelbart ved siden af turistbureauet. Det er billigt og ligetil. Man låner cyklerne mod pant i legitimation og betaler for den tid, man har brugt, når man kommer tilbage. Lucca er en hyggelig oplevelse. Snyd ikke jer selv for udsigten fra byens højeste tårn...det med træerne på toppen.
Der er masser af andre muligheder for oplevelser i passende afstand fra Casoli, men vi vælger alligevel at snuppe et par dasedage på terrassen i solen med en god bog og fred om ørerne.
Næste etape af ferien fører os nordpå til Ligurien, but we'll be back.....

Læs mere

Erik og rejseledsager fra Hørsholm boede på Casa L'Aia i Casoli fra d. 16. til d. 23. august 2008.

Rigtig skønt lille hus i en lille enklave på 5-6 huse oppe i bjergene. Ca 500 over havets overflade. Med en skøn udsigt til Middelhavet og på bjergene og små landsbyer. På ca 10 minutter kommer man op til til markerede vandreruter, hvor der er stier til andre dalsystemer op bjergtoppe. Ellers kan kan vandre mellem bjergbyerne på andre stisystemer, som også er ganske udmærket afmærkerkede og besøge de andre små bjergbyer i området. Rigtig godt sted, hvis man kan lide at vandre og så er der ca 30-40 minutter til en god badestrand. Det var en meget fint og hygeligt hus. Max 3 personer

Læs mere

Stig og hans hustru fra Vallensbæk Strand boede på Casa L'Aia i Casoli fra d. 28. april til d. 5. maj 2007.

Selve området var vi glade for, men vi var mindre begejstret for de lokales færdselskultur, især på vejen op til og fra huset, men det er åbenbart generelt for Norditalien, hvor vi var ude for adskillige hårrejsende oplevelser i trafikken, og så som følge deraf så vi også spor af mange uheld.

Selve opholdet var ok, desværre var vejret ikke helt med os i slutningen af uge, hvor der var en del regn, og det gav os problemer i huset der viste sig at være meget fugtigt, og derfor virkede meget koldt i sær om aftenen, håndklæder var umulige at få tørre i huset, og det viste sig at det tøj vi ikke fik brug for, var meget fugtigt da vi skulle pakke. Udstyret i køkkenet og service, bestik var meget mangelfuld, nærmere elendigt. Den sofa der var i stuen, der er det eneste siddemøbel ud over de 4 spisebords stole, var meget ubekvem. Udendørs var der mangel på ordentlige havestole m.hynder, der var kun stole som alm. spisebordsstole til havebordet, der var et par fugtige gl.dags liggestole i kælderen.

Vores mening om huset er at det er udmærket til overnatning, men til ophold ved huset er det for ringe udstyret, det gav ikke lyst til at kokkerere i, her skal man ud og køre hver aften for at gå restaurant.

Læs mere

Finn og Christine fra Kolding boede på Casa L'Aia i Casoli fra d. 15. til d. 22. juli 2006.

Casa L'Aia ligger oppe i bjerget og det sidste korte (3-400m) stykke er ENSPORET (det anbefales at bruge hornet!). Når det er sagt, så er det et PRAGTFULDT sted, der absolut kan anbefales. Familien Pardini-Moriconi taler kun italiensk, men er utrolig søde og hjælpsomme og er meget opmærksomme på, om man har været tilfreds med opholdet. En dejlig oplevelse! Vi var 2 personer, men man kan sagtens være 3. Der er fredeligt og roligt og billedet af huste på hjemmesiden giver et meget korrekt indtryk. Casa L'Aia er et godt udgangspunkt for udflugter til Pisa, stranden (hvis man kan finde en public beach), Carrara og Lucca ( som efter vores bedste overbevisning ikke har så meget at byde på). Men huset er også særdeles velegnet til afslapning med en god bog på den store terasse ( der er ingen grill) og er man til den slags, er der også mulighed for en bjergvandretur ad afmærket sti rundt i bjerget med udgangspunkt lige uden for terassen. Vandreturen ad "bagvejen" ned til Casoli (hvor man automatisk støder ind i det vist nok eneste værtshus) kan også anbefales. Det er væsentlig kortere (ca. 15-20 min) end landevejen (2,6 km) og man har fortjent sin kolde drink, når man kommer derned. Pragtfuld udsigt både ned i dalen og op i bjerget - en lise for sjælen og et sted, vi sagtens kunne finde på at vende tilbage til.

Læs mere

Bedømmelse af Casa L'Aia

Læs mere
 
search map