Agriturismo i Casole d'Elsa i Toscana

Casa al Prato

 
Casa al Prato er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa al Prato er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Casole d'Elsa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Denne gamle bondegård er nu blevet istandsat, og i de bygninger, hvor der før var høns, heste og svin, er der i dag indrettet tre dejlige lejligheder, i grunden tre selvstændige huse. Gården ligger højt i landskabet, så udsigten over bakker og dale er sikret helt til San Gimignanos tårne, ligesom der ikke er langt til hverken Siena, Firenze eller Chianti. Til Casole d'Elsa, en hyggelig og meget malerisk lille by, hvor man finder restaurant, god bager og diverse indkøbsmuligheder, er der ca. 4 km.

Til gården hører ganske omfattende jorder, hvoraf en del er dækket af skov, som gennemskæres af mange små stier, således at man kan gå nogle gode ture og måske se nogle af de hjorte, harer, kalkuner eller andre dyr, der er så mange af.

Læs mere om Casa al Prato

Alle de tre huse har egen terrasse, ja det største endda egen have, så der er god mulighed for at nyde måltiderne under åben himmel. De har også alle aircondition, men det 16 x 7 meter store svømmebassin skal man nu deles om. Her er naturligvis også grill.

Skjul teksten
 
 
search map