Agriturismo i Casole d'Elsa i Toscana

Antica Fonte

 
Antica Fonte er ikke tilgængelig i øjeblikket
Antica Fonte er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Casole d'Elsa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Et par kilometer uden for den yderst charmerende lille middelalderby Casole d'Elsa ligger Antica Fonte i udpræget rolige og fredelige omgivelser.

Bygningerne er opført for få år siden i fuld respekt for den autentiske stil i området, men samtidig med et vågent øje til vore dages behov for komfort. De 15 lejligheder i de tre maleriske stenbygninger er således udstyret med aircondition, opvaskemaskine (dog ikke i de toværelses), køkkenfaciliteter med fire gasblus, mikrobølgeovn og køleskab med frostboks, foruden sikkerhedsboks, satellitfjernsyn, køleskab i alle værelser og gratis cykler. Som noget ganske usædvanligt er der udgang til have eller terrasse fra alle lejlighedernes rum (lige bortset fra badeværelserne altså...), og der hører badeværelse til hvert soveværelse og til stuen.

Læs mere om Antica Fonte

Lejlighederne er fordelt på tre bygninger, der hver har en stor grill. Her er desuden adgang til fælles vaskemaskine og til ikke færre end tre svømmebassiner: et på 16 x 8 meter, et på 9 x 8 meter med vandmassage og et på 5 x 5 meter til børnene! Alle bassinerne renses med salt, ikke med klor, og så er de usædvanlig flot udført. Her er også restaurant på stedet, men du har da også mulighed for at spadsere op til Casole d'Elsa ad en sti og finde andre spisesteder, men det kræver lidt af din kondition, for godt nok er der kun 800 meter, men de går solidt opad. Ellers kan du naturligvis tage bilen, og så er der omkring 3 km, hvoraf de sidste 1000 meter går ad en grusvej af god kvalitet.

Toværelseslejligheder med 2/4 sovepladser
- er hen ved 45 m² store og består af stue med køkkenhjørne, sovesofa til to personer og badeværelse, soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse. Lejligheder i stueetagen har egen have med bord, parasol og stole, hvorimod lejligheder på første etage har egen terrasse på ca. 60 m².

Treværelseslejligheder med 4/6 sovepladser
- er hen ved 75 m² store og består af stue med køkkenhjørne, sovesofa til to personer og badeværelse, soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse samt soveværelse med to enkeltsenge og eget badeværelse. Lejligheder i stueetagen har egen have med bord, parasol og stole, hvorimod lejligheder på første etage har egen overdækket terrasse på ca. 30 m².

Fireværelseslejligheder med 6/8 sovepladser
- er hen ved 90 m² store og består af stue med køkkenhjørne, sovesofa til to personer og badeværelse, to soveværelser med dobbeltseng og eget badeværelse samt soveværelse med to enkeltsenge og eget badeværelse. Lejlighederne ligger alle i stueetagen og har egen have med bord, parasol og stole.

Skjul teksten
 
 
search map