Anmeldelser af Agriturismo La Peschiera

 
Agriturismo La Peschiera er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo La Peschiera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Casole d'Elsa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Agriturismo La Peschiera

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo La Peschiera som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo La Peschiera. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Dejlig ferie

Vi har haft en skøn ferie. Stedet ligger dejlig fredeligt, dog med god mulighed for at komme rundt og se en masse uden for lange køreturer.
Poolen var skøn, dog var der tendens til klorudslet hos flere af børnene. Helt sikkert et besøg værd igen!

Agriturismo La Peschiera
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Agriturismo La Peschiera
Fireværelseslejligheden Granaio med 6 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2013
Antal rejsende 2 voksne, 4 børn
Navn
Lone og familie fra Birkerød boede på Agriturismo La Peschiera i Casole d'Elsa fra d. 14. til d. 28. juli 2012.

Det har været en super-oplevelse og skønneste ferie. La Peschiera ligger med fortryllende udsigt til Casole d'Elsa, som ligger med bymur og tårne på toppen af en bakke. Bakken er en helt sol-gul stuppemark, midt på står et smukt grønt træ. Bag poolen er det solsikkemark, olivenlunde og vinmarker. At bo på La Peschiera var fantastisk: meget grundigt rengjort, huset er køligt når der er varmt udenfor, poolen fin og der er god plads i lejligheden terrazzo til to voksne og to børn. Og en god ovn - det kan man ikke regne med sådan et sted. Vi vil varmt anbefale det!
GPS koordinaterne I opgiver, er dog til hovedhuset, ikke La Peschiera, så første ankomst var ikke let. Jeres kørselsvejledning er heller ikke let at følge.
Vi kan anbefale indkøb i COOP i Poggibonsi, kæmpe udvalg af alt.

In-Italia's kommentar

Det er helt korrekt, at vi opgiver gps-koordinaterne til receptionen, da det jo er dér, man skal henvende sig. Fra receptionen er der få hundrede meter til La Peschiera. Vi modtager altid MEGET gerne forslag til forbedrede kørselsvejledninger, hvis nogen er i stand til at lave dem bedre end vi er.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Anette og familie fra Lejre boede på Agriturismo La Peschiera i Casole d'Elsa fra d. 14. til d. 21. juli 2012.

Ja, vi er vel hjemme igen. Vi har haft en dejlig uge på La Prechiera. Lejligheden Granaio levede fuldt op til vores forventninger. Dejlig stor lejlighed,ren og godt møbleret. Eneste ønske var enten Air Condition eller Loftvifte i værelserne. Sød og venlig værtinde. Lidt svær at finde og lidt langt ude på landet. Netdækning til telefonen er meget dårlig. Nogle dage ikke eksisterende, hvilket vi aldrig har prøvet før.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Niels Christian og rejsefæller fra Sæby boede på Agriturismo La Peschiera i Casole d'Elsa fra d. 15. til d. 22. oktober 2011.

Turen og opholdet var særdelse fint. Udendørsmøblerne kunne godt være indrettet til skandinaver over 165 cm i højde. Det er ikke en klage men et forslag. Receptionen fungerede perfekt og dejligt uformelt.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 5 voksne
Navn
Henrik og rejsefæller fra Rønne boede på Agriturismo La Peschiera i Casole d'Elsa fra d. 15. til d. 22. oktober 2011.

Vi havde lejet "Veranda" i uge 42. Vi var 5 personer (2 par +1 barn - så værelserne passede perfekt). Vi synes det var en rigtig dejlig lejlighed - der var rent og meget pænt (såvel indenfor som udenfor) - gode faciliteter - og god service/kommunikation med ejerne. Som i de fleste andre lejligheder vi har boet i (vi har været i Italien ca. 10 gange) - kan man altid ønske sig lidt mere køkkenudstyr - men vi ved det, og medbringer det vi mangler (et ildfast fad, kaffemaskine, en skarp kniv etc.). Udstyret på Pechiera var dog bedre end gennemsnittet. Super at slutrengøring er inkl., ligesom håndlæder m.v.

Alt i alt er vi meget tilfredse med vores ophold - og overvejer at booke stedet en anden gang - måske allerede sommeren 2012.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2011
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
Wolfgang og rejsefælle fra Hillerød boede på Agriturismo La Peschiera i Casole d'Elsa fra d. 3. til d. 17. september 2011.

Vi er godt kommet hjem og det har været en dejlig tur. GPS koordinater ville have været en god ide, fordi det var svært at finde. Der var ikke en kaffemaskine, men den havde vi selv med. Vin glas fik vi efter vi har spurgt efter dem. Badeværelset trænger til en renovering. Men alt i alt er denne lejlighed ok til den pris.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen
Tommy og familie fra København boede på Agriturismo La Peschiera i Casole d'Elsa fra d. 3. til d. 10. juli 2010.

Værtsfamilien var rigtig rigtig flinke - og vi fik en meget fin modtagelse. Selve huset og svimmingpoolen var også rigtigt fint - og meget meget rent! Caso d'elsa var også en rigtig fin by og megte hyggeligt. Vi havde en super ferie! Ferielejlighed og værtsfamilie var absolut OK - eneste anke er at nærområdet/udsigt er skæmmet af både aktiv og nedlagt industri som når du kigger eller passerer ødelægger ens "jeg-er-helt-ude-på-landet-oplevelse" i forhold til eks. Baccoleno ved Asciano hvor du kan køre i alle retninger og kun møde marker eller meget små landsbyer. Generelt er vi dog meget tilfredse og en af de vigtigste ting for os var at vores tvillinger havde en rigtig god ferie og det havde de;-)

In-Italia's kommentar

Det er korrekt, at området neden for Casole d'Elsa er præget af lave industribygninger. De ligger meget langt fra Agriturismo La Peschiera, men hvis man vælger at se dén vej, vil man naturligvis kunne se dem. Men det område, der ligger i, udgør under alle omstændigheder en mindre del af horisonten.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 4 voksne, 5 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map