Agriturismo i Casole d'Elsa i Toscana

Agriturismo La Peschiera

 
Agriturismo La Peschiera er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo La Peschiera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Casole d'Elsa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Et par kilometer uden for den yderst charmerende lille middelalderby Casole d'Elsa ligger Agriturismo La Peschiera i rolige og fredelige omgivelser. Her har familien Vannucci boet i generationer og dyrket landet. De har hele 200 hektar, hvoraf kun en mindre del dyrkes med korn- og solsikkemarker, vinmarker og olivenlunde. Du kan gå ad stier og grusveje til nærmeste restaurant, der ligger omkring en kilometer herfra, eller helt op til Casole d'Elsa, der er cirka to kilometer væk (men vær opmærksom på, at den sidste kilometer er ganske stejl).

Gedigne, rummelige lejligheder

Familiens gård ligger midt i hele herligheden, og få hundrede meter derfra ligger det gamle bondehus La Peschiera, som de har istandsat og opdelt i seks lejligheder. Lejlighederne er indrettet i typisk rustik toscansk stil med fritliggende bjælker i de fleste lofter, terracotta på gulvet og gedigent møblement. Lejlighederne udmærker sig ved at være usædvanlig rummelige: Her er ingen sovesofaer, for familien Vannucci ønsker, at deres gæster skal bo komfortabelt. Her er heller ingen plastikmøbler i haven: Alle havemøbler er lavet i smedejern og marmor. Til hver lejlighed hører desuden enten en privat del af haven, der går rundt om huset, eller en havepavillon på gårdspladsen foran huset.

Læs mere om Agriturismo La Peschiera

Pool med panorama

Få meter fra huset ligger poolen omgivet af liggestole og parasoller med udsigt over landskabet. På familien Vannuccis egen gård kan du låne mountainbikes og smage deres produkter, og går du en tur på jordene, møder du måske deres heste og æsler: Urbana, Matilde, Pippo, Sisko og Rosina. Familien ejer også en anden gård med lejligheder på deres jorder; den hedder Il Canneto, og er lidt mere simpel (og koster derfor også mindre).

Læs om lejlighederne på Agriturismo La Peschiera

Skjul teksten
 
 
search map