Agriturismo i Casole d'Elsa i Toscana

Agriturismo La Peschiera

 
Agriturismo La Peschiera er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo La Peschiera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Casole d'Elsa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Et par kilometer uden for den yderst charmerende lille middelalderby Casole d'Elsa ligger Agriturismo La Peschiera i rolige og fredelige omgivelser. Her har familien Vannucci boet i generationer og dyrket landet. De har hele 200 hektar, hvoraf kun en mindre del dyrkes med korn- og solsikkemarker, vinmarker og olivenlunde. Du kan gå ad stier og grusveje til nærmeste restaurant, der ligger omkring en kilometer herfra, eller helt op til Casole d'Elsa, der er cirka to kilometer væk (men vær opmærksom på, at den sidste kilometer er ganske stejl).

Gedigne, rummelige lejligheder

Familiens gård ligger midt i hele herligheden, og få hundrede meter derfra ligger det gamle bondehus La Peschiera, som de har istandsat og opdelt i seks lejligheder. Lejlighederne er indrettet i typisk rustik toscansk stil med fritliggende bjælker i de fleste lofter, terracotta på gulvet og gedigent møblement. Lejlighederne udmærker sig ved at være usædvanlig rummelige: Her er ingen sovesofaer, for familien Vannucci ønsker, at deres gæster skal bo komfortabelt. Her er heller ingen plastikmøbler i haven: Alle havemøbler er lavet i smedejern og marmor. Til hver lejlighed hører desuden enten en privat del af haven, der går rundt om huset, eller en havepavillon på gårdspladsen foran huset.

Læs mere om Agriturismo La Peschiera

Pool med panorama

Få meter fra huset ligger poolen omgivet af liggestole og parasoller med udsigt over landskabet. På familien Vannuccis egen gård kan du låne mountainbikes og smage deres produkter, og går du en tur på jordene, møder du måske deres heste og æsler: Urbana, Matilde, Pippo, Sisko og Rosina. Familien ejer også en anden gård med lejligheder på deres jorder; den hedder Il Canneto, og er lidt mere simpel (og koster derfor også mindre).

Læs om lejlighederne på Agriturismo La Peschiera

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo La Peschiera

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo La Peschiera som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo La Peschiera. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 11 anmeldelser fra Agriturismo La Peschiera

Et roligt og afslappet sted

Stedets ro og skønheden i landskabet omkring det smukke hus sidder i kroppen efter man vender hjem. Vi kan kun anbefale dette lille sted til andre, som ønsker ro og en smuk udsigt. Stedet er ikke så let at finde i første omgang, men når man først er nået frem, finder man ud af, at der er en lettere vej at køre. Der ligger en dejlig restaurant i gå-afstand fra huset, men ellers er der ikke så meget at gå efter i området. Til gengæld byder de omkringliggende byer jo på både indkøbsmuligheder og sightseeing. Værtsparret var særdeles hjælpsomme, da vi ikke alle nåede frem med vores bagage, og der gøres meget for at holde stedet pænt og rent.

Læs mere

Stille sted i Toscana

La Peschiera ligger stille og roligt i en lille dal omkring byen Casole. Casole er en lille hyggelig by med et par restauranter, men der sker ikke meget. Der er 25-40 minutter til San Gimignano, Volterra og Siena.

Lejligheder og ejendommen er meget fine og velholdte, og poolområdet bliver gjort grundigt rent hver eneste morgen. Køkkenet er separat fra opholdsrummet, hvilket er fint, hvis man selv vil lave mad, og generelt var lejligheden meget stor og rummelig

Vi besøgte La Peschiera midt i en meget varm periode med op til 38-40 grader i løbet af dagen. Vores lejlighed lå på første sal, og den var rigtig varm både dag og nat, så hvis man ikke kan leve med varmen skal man tage en af stuelejlighederne, da der ikke er aircondition på stedet.

Læs mere

Rigtig dejligt sted

Rigtig dejligt sted, meget sød og hjælpsom værtinde, ved at bruge GPS koordinaterne fant vi frem uden problemer, rigtig dejlig pool område

Læs mere

Perfekt agriturismo !

Vi havde lejet "Veranda"+"Canitinetta" i uge 42. Vi var 6 personer (2 par +2 børn - så der var rigtig god plads). Vi boede her også i 2011, og synes stadig det er en rigtig dejlig lejlighed - der er rent og pænt (såvel indenfor som udenfor) - gode faciliteter - og god service/kommunikation med ejerne. Som i de fleste andre lejligheder vi har boet i (vi har været i Italien mange gange tidligere) - kan man altid ønske sig lidt mere køkkenudstyr... - men vi ved det, og medbringer det vi mangler (et ildfast fad, kaffemaskine, en skarp kniv etc.). Udstyret på Pechiera var dog bedre end gennemsnittet. Super at slutrengøring er inkl., ligesom håndlæder m.v.

Alt i alt er vi meget tilfredse med vores ophold - og kommer sikkert tilbage

Læs mere

Børnevenligt feriested

Peschiera er et dejligt og børnevenligt sted. Vi oplevede stor venlighed fra værtens side.
Vi var også heldige med mange andre børnerige familier (danske) hvilket vores poder havde stor fordel af.
Ankomsten var dog ikke nem da kørevejledningen og de lokale skilte/henvisninger ikke var helt optimeret. Det lykkedes os dog ved at spørge lokal befolkningen. Det viste sig at kørevejledningen stemte men skiltningen manglede totalt. Man kan dog køre dertil af en meget lettere vej ved de mange solceller.
Dejlig ferie men som altid for kort!

Læs mere

Dejlig ferie

Vi har haft en skøn ferie. Stedet ligger dejlig fredeligt, dog med god mulighed for at komme rundt og se en masse uden for lange køreturer.
Poolen var skøn, dog var der tendens til klorudslet hos flere af børnene. Helt sikkert et besøg værd igen!

Læs mere
 
search map