Agriturismo i Casole d'Elsa i Toscana

Agriturismo Il Canneto

 
Agriturismo Il Canneto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Il Canneto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Casole d'Elsa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Et par kilometer uden for den yderst charmerende lille middelalderby Casole d'Elsa ligger Agriturismo Il Canneto i udpræget rolige og fredelige omgivelser. Her kan du nyde ferien med en god kombination af afslapning ved poolen og spændende udflugter.

En aktiv gård

Familien Vannucci har i generationer dyrket deres jorder, hele 200 hektar, hvoraf kun en mindre del dog er opdyrkede med korn- og solsikkemarker, vinmarker og olivenlunde. Du kan gå ad stier og grusveje til nærmeste restaurant, der ligger omkring en kilometer herfra, eller helt op til Casole d'Elsa, der er cirka to kilometer væk (men vær opmærksom på, at den sidste kilometer er ganske stejl). Familiens gård ligger midt i hele herligheden, og få hundrede meter derfra ligger det gamle bondehus Il Canneto, som de har istandsat og opdelt i seks lejligheder.

Læs mere om Agriturismo Il Canneto

Rummelige og rustikke lejligheder

Lejlighederne er indrettet i typisk rustik toscansk stil med fritliggende bjælker i de fleste lofter, terracotta på gulvet og gedigent møblement. Lejlighederne udmærker sig ved at være ganske rummelige: Her er íngen sovesofaer, for familien Vannucci ønsker, at deres gæster skal bo komfortabelt. Her er heller ingen plastikmøbler i haven: Alle havemøbler er lavet i smedejern og marmor. Til hver lejlighed hører desuden enten en privat del af haven, der går rundt om huset, eller en havepavillon på gårdspladsen foran huset. Få meter fra huset ligger svømmebassinet omgivet af liggestole og parasoller med udsigt over landskabet.

Æsler og cykler

På familien Vannuccis egen gård kan du låne mountainbikes og smage deres produkter, og går du en tur på jordene, møder du måske deres heste og æsler: Familien ejer også en anden gård med lejligheder på deres jorder; den hedder La Peschiera, og er af en anelse højere kvalitet (og pris). Hvad enten du vælger den ene eller den anden gård, så får du ualmindelig meget for pengene.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Il Canneto

Skjul teksten
 
 
search map