Agriturismo i Casole d'Elsa i Toscana

Agriturismo Il Canneto

 
Agriturismo Il Canneto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Il Canneto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Casole d'Elsa og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Et par kilometer uden for den yderst charmerende lille middelalderby Casole d'Elsa ligger Agriturismo Il Canneto i udpræget rolige og fredelige omgivelser. Her kan du nyde ferien med en god kombination af afslapning ved poolen og spændende udflugter.

En aktiv gård

Familien Vannucci har i generationer dyrket deres jorder, hele 200 hektar, hvoraf kun en mindre del dog er opdyrkede med korn- og solsikkemarker, vinmarker og olivenlunde. Du kan gå ad stier og grusveje til nærmeste restaurant, der ligger omkring en kilometer herfra, eller helt op til Casole d'Elsa, der er cirka to kilometer væk (men vær opmærksom på, at den sidste kilometer er ganske stejl). Familiens gård ligger midt i hele herligheden, og få hundrede meter derfra ligger det gamle bondehus Il Canneto, som de har istandsat og opdelt i seks lejligheder.

Læs mere om Agriturismo Il Canneto

Rummelige og rustikke lejligheder

Lejlighederne er indrettet i typisk rustik toscansk stil med fritliggende bjælker i de fleste lofter, terracotta på gulvet og gedigent møblement. Lejlighederne udmærker sig ved at være ganske rummelige: Her er íngen sovesofaer, for familien Vannucci ønsker, at deres gæster skal bo komfortabelt. Her er heller ingen plastikmøbler i haven: Alle havemøbler er lavet i smedejern og marmor. Til hver lejlighed hører desuden enten en privat del af haven, der går rundt om huset, eller en havepavillon på gårdspladsen foran huset. Få meter fra huset ligger svømmebassinet omgivet af liggestole og parasoller med udsigt over landskabet.

Æsler og cykler

På familien Vannuccis egen gård kan du låne mountainbikes og smage deres produkter, og går du en tur på jordene, møder du måske deres heste og æsler: Familien ejer også en anden gård med lejligheder på deres jorder; den hedder La Peschiera, og er af en anelse højere kvalitet (og pris). Hvad enten du vælger den ene eller den anden gård, så får du ualmindelig meget for pengene.

Læs om lejlighederne på Agriturismo Il Canneto

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Il Canneto

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Il Canneto som ligger i Toscana. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Il Canneto. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Agriturismo Il Canneto

En Perle

Dejligt sted med ren og dejlig lejlighed (Stella) og poolen ligeså. Vær obs på soveværelsets vindue vender ud mod gårdspladsen og en trappeopgang til lejl. på 1.sal. Vores køleskab virkede ikke optimalt, og vi påpegede det og dagen efter stod der et nyt! Udover, at der selvfølgelig er andre gæster (fuldt booket), så er her fred og ro. Der er en sti (ca 2 km forholdsvis meget OPAD, til tider stejl) til en lille hyggelig by
- dette var vi kun bevidst om via Initalias hj.side. Værtsparret var ikke meget informative om området, hvilket man godt kunne ønske.

Læs mere

Fred og ro

Skønt sted helt ude på landet. lidt svært at finde men dejligt sted med lille pool og små "haver" til hver lejlighed.

Læs mere

Toscana 2013

Det er andet år vi er taget til Canneto, var der også i 2012. Tavernetta har en rigtig god størrelse til 4 personer, dejligt at der ikke skal være opredning i stuen. Der er en god have til denne bolig også med grill. Ærgerligt at der ikke er en restaurant på stedet, det kunne være dejligt nogle aftener.

Læs mere

hyggeligt og roligt sted

Stedet var utrolig og rart og hyggeligt. god udsigt og fred og ro. der kunne godt have været en bedre kørselsvejledning. Men ellers kun godt at sige.

Læs mere

Bedømmelse af Agriturismo Il Canneto

Læs mere

Fred og ro

Rigtig dejlig sted med fantastisk udsigt, lå måske lidt langt væk fra byen man kan anbefales

Læs mere
 
search map