Anmeldelser af Villa Borri

 
Villa Borri er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Borri er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Casciana Terme og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Borri

Læs personlige anmeldelser af Villa Borri som ligger i Toscana. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Borri. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Villa Borri

lejligheden kunne godt have været gjort rent. Der var ikke gjort noget og den var ekstrem mørk.
servicen var rigtig fin, de var meget søde og imødekommende.
Det ville være en stor fordel for stedet hvis de anlagde en pool på grundn. det ville ihvertfald have gjort vi ville anbefale det til andre og selv overveje at at booke der igen, men med en mørk lejlighed, ingen lille have eller teresse og ingen pool var 14 dage meget lange på stedet.
Det er lidt uretfærdigt at gi kun 3 stjerner/ middel, men da 4 stjerner siger meget tilfreds kan det kun blive 3

Casciana Terme som feriedestination

Villa Borri
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Borri
Treværelseslejlighed n. 7 med 4 + 2 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Hyggeligt område, men kedelig og mørk lejlighed

Toscana er generelt et fantastisk område, og Casciana Terme en hyggelig, men noget mennesketom by. Vi var rigtig glade for at have lejet bil, hvilket gjorde det utrolig nemt at komme rundt i området og f.eks. handle ind i et regulært supermarked, da der i byen kun er små kiosklignende butikker.

Selve lejligheden er nu ikke noget at skrive hjem om. God størrelse og ok seng. Vi boede på 2. sal i en meget mørk lejlighed - kun tre (meget) små vinduer gjorde det umuligt at nyde udsigten fra lejligheden, og der var generelt meget indelukket. Sparsomt udstyret (vi savnede bl.a. vinglas). Aircondition var begrænset til ikke at kunne køle lavere end udendørs temperaturen, så det var reelt mere en ventilator. Der var ikke WI-FI som i beskrivelsen, og ikke meget hjælp at hente i receptionen. Det såkaldte "wellness område" i kælderen var lukket/ikke-eksisterende/under ombygning... Så alt i alt ikke en super oplevelse på Villa Borri.

Toscana som feriedestination

Kan i Casciana Terme klart anbefale La Carabaccia Ristorante, som serverer fantastisk pasta og Pao Pub, hvis man er til en kølig drink i solen. Vingården Azienda Agricola Castelvecchio i Terricciola byder på hyggelig (og gratis) vinsmagning og laver en fantastisk olivenolie.

Villa Borri
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

Ok omgivelser, men udsigt fra Villa Borri er der ikke meget af
 
Selve indkvarteringen på Villa Borri
Toværelseslejlighed n. 6 med 2 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Villa Borri

Fin lille landsby med herligt termisk bad. Dejlig lejlighed og hyggelige omgivelser. Rent og fint, alt godt!

Villa Borri
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Borri
Treværelseslejlighed n. 7 med 4 + 2 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi

savnes!
Pool (evt. sæsonåben)

Der er en pool overfor, som er fantastisk!
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 3 voksne
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Skøn lejlighed, men kedelig by

Denne by skal man kun tage til, hvis man vil betale for at komme i spa. Det udendørs bassin var dyrt og dårligt. Afsvedet græs og varmt vand - og mange mennesker. Man betaler mange penge for at komme ind, SKAL købe deres badehætter (selvom man ikke vil i vandet) og meget dyre liggestole.

Lejligheden i Villa Borri var skøn, men mangelfuld med hensyn til service og grej (ingen kedel f.eks.), og da vi var der i weekenden, var intet åbent og det var ikke muligt at købe noget. Der var ikke internet trods det var lovet, så halvdelen af familien tilbragte dagene i receptionen, som vi fik nøgle til.

TAg kun hertil, hvis I har tænkt jer at køre væk fra byen, f.eks. til Lucca eller Lidoen.

Anbefaling til kommende gæster

Regn ikke med internet. Alt er lukket lørdag og søndag. Der er nogle gange internet på torvet, hvor der er en lille cafe med hyggelig stemning. Ellers lidt en soveby.

Villa Borri
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Villa Borri
Treværelseslejlighed n. 9 med 4 + 2 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn
Thomas og hans familie fra Frederiksberg boede på Villa Borri i Casciana Terme fra d. 26. til d. 28. juli 2008.

Det vildt gode i Casciana Terme var den store fælles pool i byen. Det kunne måske godt fremgå tydeligere af jeres hjemmeside, at den dog kun er åben mellem 10.00 og 19.00 - jeg havde fået opfattelsen, at poolen var hotellets. Og det ville være rart at kunne gå derind fx kl. 8.00 om morgenen - eller senere på aftenen.
Opholdsstedet, Villa Borri, var til gengæld ikke noget særligt, og efter vores opfattelse alt for dyrt til niveauet: Lejligheden var kæmpestor, men meget mørk og uden altan/ balkon. Selve hotellet var uden særlig charme, lidt konferencecenter/kunstigt nærmest, men de var søde og flinke i receptionen. Morgenmaden var ok. Der var halvtomt og der boede nærmest kun danskere, da vi var der.
En anden gang ville jeg kun komme til Villa Borri, hvis jeg skulle have den helt store treatment (og så ville jeg nok vælge noget andet).
Casciana ligger ikke så langt fra Lucca (det var bl.a. derfor vi valgte stedet), men turen tager alligevel en god time hver vej.
Da vi kørte fra Casciana opdagede vi byen Cansciana Alta, som ligger højere oppe bag ved byen - der så ret charmerende ud. Selve Casciana Terme var en ok mindre og nyere by, men ikke speciel på nogen måde. Jeg kunne godt finde på at køre forbi Cansciana Terme en anden gang - men kun for at tilbringe et par timer i den offentlige termal pool. Der er ingen grund til i øvrigt at blive eller overnatte i byen. Så tips til næstkommende: Bo et andet sted end Cansciana Terme og besøg evt. poolen en formiddag for 5 euro pr. person. Hvis man endelig bor der, så prøv Cansciana Alta om aftenen, det er 3-5 km væk.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Johnny og familien fra Odense C boede på Hotel Sovestro i San Gimignano fra d. 22. til d. 25. juli 2008 og på Villa Borri i Casciana Terme fra d. 25. til d. 28. juli 2008.

Vi havde en rigtig dejlig tur til Toscana og overvejer snart at tage derned igen. På jeres spørgsmål kan vi kun svarer:
Har I været glade for byen og området? ja, meget
Har opholdsstedet levet op til jeres forventninger? Ja, ikke mindst Hotel Sovetre i San Gimignano var fantastisk, hvorimod Casciana Terme måske var lidt skuffende, når man tager prisen i betragtning.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2008
Antal rejsende 4 voksne, 4 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map