Feriebolig i Casciana Terme i Toscana

Villa Borri

Det udendørs termiske bassin Nyd det varme kurvand på Terme di Casciana Det udendørs termiske bassin og Villa Borri i baggrunden
 
Villa Borri er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Borri er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Casciana Terme og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Borri ligger i hjertet af Casciana Terme i rolige omgivelser, og blot få minutters gang fra byens torv. Her kan du købe ind hos de lokale handlende eller spise på en af byens mange gode restauranter, hvor du kan vælge mellem det traditionelle rustikke, fisk- og skaldyr eller mere innovative steder, og på caféen lige rundt om hjørnet vil du kunne drikke din cappuccino eller espresso (eller noget stærkere) under parasollerne.

Hold ferie i historiske rammer

Villa Borri er egentlig en herregård fra 1700-tallet, nu helt moderniseret og shinet op fra kælder til kvist. I kælderen af den gamle villa er der blevet indrettet et welness-center, men stedets store force er beliggenheden lige op til det centrale torv med mange (gode) spisesteder et stenkast fra døren. Her kommer de lokale fra de nærliggende byer især i weekenderne, om foråret eller om efteråret, for at give børnene en god is og nyde stemningen i byens gader. Myldretid eksisterer ikke rigtig, og tiden går lidt langsommere end mange andre steder i den vestlige verden...

Læs mere om Villa Borri

Paradis for afslapning

Uanset om du kommer her med din bedre halvdel eller om du tager børnene med, bør afslapning være kodeordet. Det er ikke på Villa Borri, at du vil finde sports- eller andre aktiviteter og heller ej pool med rutchebane. Skulle du have lyst til en dukkert, er det muligt i det udendørs termiske bassin, der ligger på den anden side af gaden og året rundt har en temperatur på 35,7° men dette bassin er dog lukket om tirsdagen og om onsdagen og er kun åbent fra kl. 10.00 til kl. 19.00 i juli og august måned og til kl. 17.00 resten af året... Sagt anderledes: Det er langt bedre til hyggelig badning på koldere årstider end om sommeren. Børnefamilier finder her et godt sted for et kort stop, men det er ikke her at børnene har nok at foretage sig i en hel uge eller længere tid.

Byens kurbadanstalt med udendørs pool med kurvand

Casciana Terme er kendt for sine kurbade, og på Villa Borri kan du få det maksimale udbytte af badene. Lejlighederne er nemlig en del af byens kurbadeanstalt Terme di Casciana, hvor du, mod betaling, kan få alle tænkelige (og utænkelige) helse - og skønhedsbehandlinger. Selve badeanstalten ligger på den anden side af gaden - i haven ved badanstalten er der en udendørs pool med kurvand hvor du kan bade - også her sker adgang mod betaling. Dine børn er også velkomne så længe de ledsages af en voksen.

Områdets særpræg og udflugter

Casciana Terme er hyggelig men ikke enorm, og du vil sikkert have lyst til at komme på udflugt for at opleve mere af det skønne område, hvor olivenolie og vin hører til dagligdagen både hvad angår måltiderne og produktion store mængder. Vi anbefaler en udflugt til Lari, en gammel befæstet by med dobbelt bymur, der stadig beboes af de lokale uden hoteller i den gamle by. Fra Casciana Terme kommer du også hurtigt til bl.a. Pisa (35 km), Volterra (38 km), hvis skikkelse kan ses fra flere steder, eller kysten. Firenze ligger desuden ca. 60 km herfra, men nås bedst ved at tage toget i Pontedera, så parkering til bilen og adgang til miljøzone ikke bliver dagens udfordring.

Veludstyrede ferielejligheder med bl.a. aircondition og wi-fi

Lejlighederne ligger delvis i villaens hovedbygning og delvis i de gamle bygninger Le case dei contadini , hvor gårdens bønder oprindeligt havde deres boliger. De er yderst velindrettede, måske en anelse prangende, men med respekt for den traditionelle, toscanske stil; gulve i terracotta, klassiske møbler i lækre materialer og smukke, varme farver. Lejlighederne har plads til 2-6 personer, og ligger enten i stueetagen, på første eller anden sal (der er ingen elevator). De er rummelige, og udstyret med aircondition, minibar, pengeskab, satellit-tv samt wi-fi internetadgang. Der er desuden overdækket parkering til hver lejlighed. Efter nogle år, hvor villaen blev bestyret af selve regionen Toscana, i 2014 har ejerne besluttet sig for at selv bestyre den, hvilket vi anser som en klart fremskridt. Det er den samme familie der med succes driver den nærliggende Agriturismo Le Querciole - de har naturligt talent for gæstfrihed og har sørget for, at du med (økonomisk) fordel kan spise både morgenmad eller brunch på byens centrale café. Benyt dig gerne af deres viden og service for at bestille bord i byens restauranter; de sørger for at budskabet om hvad du bedst kan lide og gerne vil spise kommer igennem uanset hvor god tjeneren er til engelsk.

Læs om lejlighederne på Villa Borri

Skjul teksten
 
 
search map